Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

ben yaklaşık 1 aylık falandım
ilaçla attım bu ay beklıyorum artık günüme 10 gün var
hayırlısı artık

melenelacım benimki kendiliğinden düştü şuan hamile olan arkadaşımızda ilaçla atmıştı.sen bu ay korunmadın galibe değilmi sonuç bekliyorsun yani.bende bu ay korunmadım bakalım sonuç ne olacak.

yinede ben ve tuğba içlerinizden en kötüsünü yaşamışız melena benimkide 6 haftalıken ikizdi doktorlar bile anlamdı düşük dediler kürtaj oldum hemde 2 kere am yine değerlerim yükseliyordu ve sonunda iç kanm geçirdim ve benim sağ tüpüm alındı 5 ay korundum ve 2 aydırda olmuyor artık klomen başlaycam am geçen ayda kimyasal geblik geçirdim dış geblik sonrası hamilelik oluyor am dış geblik olma ihtimalide var

melenelacım benimki kendiliğinden düştü şuan hamile olan arkadaşımızda ilaçla atmıştı.sen bu ay korunmadın galibe değilmi sonuç bekliyorsun yani.bende bu ay korunmadım bakalım sonuç ne olacak.

evet canım bu ay korunmadım umarım hamileyizdir

ayşecim evet ikiz olması senin en büyük şanssızlığın olmuş.zaten zor teşhis edilen bişey bide ikiz olunca dahada zorlaşıyor

evet kese vardı değerler ilk başta iyidi sonradan olan oldu ikiz diyede çok sevinmiştim halbuki nerden bile bilirdimki öyle olcak şans

ayse sn bndende sanslısın elinde bir oglun var tesellin bnm ellerim bos..

canım benım çok geçmiş olsun
erken farkedilebilseydi keşke
Allah tez zamanda sağlıklı bebişler versin inş..

ama bende 5 yıldır evliyim sabret olacak işalalh üzme kendini evliliyin tadını çıkart olur olur ümitsiz olma hapların bitmedimi daha

benım 2. hamileleiğimdi canım
8 yaşında bir prensesim var
sizlerin ilk hamileliğimiydii

melenela peki doktor sana neler söyledi rahim filmi falan çektirdinmi dış gebelik sonrası için öneride bulundumu doktorun

ben toplam 4 hamilelik geçirdim ve bir oğlum var am diğer kızların ilk hamileliğiydi malesf dış geblik oldu başaramamışlar analyacağın gibi:kedi:

Rabbim inş..umarım en kısa zamanda yaşadıklarınızı unutturacak melekler gönderecek

dr benden de rahim filmi çektirmemi istedi ama onu yaptırmak benı o kadar korkuttukı bir kere daha denemek istedim
bakalım buda dış gebelik olursa artık kaçış yok mecbur rahım fılmını çektıreceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…