Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

ayşe ya ben senin dış gebelikten sonra kimyasal gebelik geçirdiğini yeni öğrendim yazmışmıydın ben okumadım kaçırdım heralde.yani hamile kalmışsın canım sonuçta değilmi tabiki keşke bırakmasaydı seni ama umudumuz artıyo.

evet ayşecim başaramadık.hemde 8 ay uğraştık ama okadar uğraşmamıza rağmen böyle oldu.aceleyede getirmedik sindire sindire ama sonuç hüsran kaydirigubbakcemile3

melenelacım iyi cesaret etmişsin ya .yani film çektirmeden korunmayı bırakman .doktor bendende istedi bazen bende diyorum boşver bildiğin gibi devam et ama sonrada aynı şeyleri yaşamak gözümü korkutuyo tüplerimde bir sorun varsa hiç değilse ona göre tedbirimi alırım diyorum

canım benım ben uzun sure sipiral kullandım buda dış gebeliğe neden olabılıyormuş
valla gözümü karartıp denedım Allahım yüzümü kara çıkarmasın inş..

doktor benden istedi film.ama henüz çektirmedim.benim dışl gebelik sağda olmuştu.bu ay yumurtlama gününde doktora gitiim soldan yumurtladığım için 1 aya mahsus korunma dedi.yani tutarsa beklememiş olucam hayırlısı artık

ben rahim filmi hiç çektirmedim zaten bi tüp var doktor ameliyatta diğerine bakmış açıkmış sana yeterli dedi fatmacım bilmiyormuydun sen adetime daha 3 varken test yaptım sonuç 400 lerdeydi 2 gün testi tekrraladım hani dış geblik geçirmiştimyaa yaptım bu sfer 00 olmuş değer doktorda şaşırdı rahimde ço küçük bi kese görmüştü ve bi kiste olmuştu doktorda tutunammamış zaten ben o aralar soğan suyu falan içtim sonra doğum kontrol hapı aldım doktor vermişti adet oldum küçük beyaz et parşası geldi ve içinde kan pıhtısı vradı bend e sevindim kesin kistim giti diye kanamm 15 gün sürdü ultrasona girdim doktor sen düşük yapmışsın rahmin çok incelmiş dedi kafam karıştı anlamdım bişey kimyasl gebelikmiş

hadi ya ben kaçırmışım orayı canım yeni öğrendim.tamda tutmuşken kötü olmuş canım ya ama hayırlısı demekki olacak yani umudumuz artıyor.inşallah bu ayda aramızdan hamişleler çıkarsa o zaman değmeyin keyfimize.

melenelacım aramızda rahim filmi çektiren sadece ktg arkadaşımız var.başka kimse çektirmedi ikincide ben olabilirim bu ay tutmazsa

bu sogan suyu rahmi inceltiyomus die duydum zaten ya içmeyede korkuyom

cektir için rahat etsin banada doktor ame cıkınca digeri iyi görünüyo ama bi 3 ay sonra gl bakalım dedi temiz cıktı cok sükür bde kistim olmasaydı sabahlar olmayacaktı ama 5 . ayım hala korunuyorum offfffffffff offffffffffff

özelde cektirdim adetin 8. günü gidiyosun ban agrı kesici yok kas gevsetici hiç bişey yapmadılar yatıyosun masaya bialetle actırıyo sonra rahmi tutuyo bi ilac sıkıyo bi onu sıkarken bi 15 sn adet olacagın zamn bi agrı olur ya onun gibi bi agrı oluyo sonra bito işte hepsi b rahim fliminden sonra hamile kalnıda cok duydum ama malesef bnm sanssızlıgım kist cıktı degerlendiremeidm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…