Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

ıyı ya guzel muhabbet etmıssınız.
demek klomen uremeyı bereketlendıryor:)))
ktg sen 15 aylık mı evlısın?
ne kadar korunmadıgın halde cocugun olmadı??
yanı olmuyor dıyorsun ya o yuzden sordum

günaydın kızlar benim stajer gitti rahatım artık.kızlar ya klomenle ilgili şeyleri okudumda bilemiyorum bende çok sabırsızım.hemen olsa diyorum hatta ktg seninde dediğin gibi ikiz olsunda bir an evvel kurtulayım birdaha bu korkuları yaşamayım diyorum.birde ben bişey sorucam kızlar.doktor bana 10 gün sonra gel yumurtna çatlamışmı bakalım demişti.ama benim yumurtamın çatlamasında problem olsa daha önce hamile kalamazdım değilmi.
birde tam çatladığı günmü hamile kalıyoruz.ben doktora gittiğimde tam 11.gündü adetimin.ogünden başlayarak gün aşırı ilişki dedi doktor.aslında 12-14-16 diye biliyorum benimki tam tersine denk geldi tabiki herkeste yumurtlama günleri farklıdır.ama bilemiyorum birde sonuçta spermler 48 saat canlı kaldığınıda düşünürsek.ammannn kafama takmıyım diyorum ama yani günlere takılmak istemiyorum aslında.ama rahim filmine falan gerek kalmadan herşey bu ay olsun bitsin istiyorum biryandanda.allah mutlaka bizim için en doğru zamanda nasip edecek.inşallah çok bekletmeden hepimize sağlıklı bebkler nasip eder.

gnydın kızlar...bugun açılışı ben yapayım bari...ya 2 gün girmedik yazdıkça yazmışsınız oku oku bitiremedim.allah muhabbetinizi arttırsın vallahi.bende çok kötüyüm diyodum yaa gerçi hala öleyim.ama aşırı kansızlık çıkınca üstüne bide kanama oldu 4 gündür falan hafta sonu gece gece acillerde uğraştım hep. allahtan kesede ve rahimde bişey görülmedi kanamanın nerden geldiği meçhul.ama hem arkadan hem önden kanamam gelince ben ağarlaştım baygınlık falan geçirdim beni 2 gün yatırdılar hastanede kızlar.kan verdiler 2 gün aşırı kansızlıktan dolayı güçsüz düşmüşüm.hamileliğimde ağır geçiyo sürekli aşırı bi mide bulantısı başdönmesi halsizlik var öbür hastalığa bağlı aşırı karın ve mide ağrısı makat kanaması ve ishal durumundayım.3 haftada 9 kilo kaybettim.baya kötüyüm yani kızlar.birazdanda annem gelecek onu bekliyorum.hastanedende dün çıktım.bu arada yazılarınızı okudum valla hiç ümitsizliğe kapılmayın hiç bi sorunu olmadığı halde senelerce çocuk özlemi çeken insanlar var.en azından bizler hamile kalabiliyoruz deilmi.hem düşünün benim 3 sene korunmadığım halde çocuğum olmadı snr 2 senedede 3 çocuk nasip etti allah.gerçi biri dış gebelik çıktı ama olsun bundada bi hayır vardır.yani sizde üzülmeyin arkadaşlar eminim allah en yakın zamanada sizede nasip edecek.bakın ben bu topiği açtığımda hamile olduğumu ve yine dış gebelik yaşadığımı sanıyodum ama hamile deilmişim ve allah öbür ay bana normal bi gebelik yaşamayı nasip ettiki benimde dış gebelkten snr 7.ayımda oldu hamileliğim.siz hepiniz yenisiniz daha.ben okuyorumda zaten dış gebelikten snr genelde hamile klma zamanı 7-8 ayı buluyo çoğunlukla.erken olanlarda vardır belki ama denk gelmedim ben.siz neden hamile kalmayacaksınızki öle üzülüp moralinizi bozmayın.hamilelerin duası kabul olurmuş ben sizin içinde dua ediyorum devamlı.inşallah allah hepinizin gönlüne göre verir.en yakın zamanda sizde verirsiniz müjdeli haberlerinizi.öpüyorum hepinizi.ben sürekli yattığım için pek giremiyorum.ama gücüm oldukça kalkıp yazılarınızı okumaya cevap yazmaya çalışırım kızlar.hadi öpüldünüz byee...

günaydın kızlar benim stajer gitti rahatım artık.kızlar ya klomenle ilgili şeyleri okudumda bilemiyorum bende çok sabırsızım.hemen olsa diyorum hatta ktg seninde dediğin gibi ikiz olsunda bir an evvel kurtulayım birdaha bu korkuları yaşamayım diyorum.birde ben bişey sorucam kızlar.doktor bana 10 gün sonra gel yumurtna çatlamışmı bakalım demişti.ama benim yumurtamın çatlamasında problem olsa daha önce hamile kalamazdım değilmi.
birde tam çatladığı günmü hamile kalıyoruz.ben doktora gittiğimde tam 11.gündü adetimin.ogünden başlayarak gün aşırı ilişki dedi doktor.aslında 12-14-16 diye biliyorum benimki tam tersine denk geldi tabiki herkeste yumurtlama günleri farklıdır.ama bilemiyorum birde sonuçta spermler 48 saat canlı kaldığınıda düşünürsek.ammannn kafama takmıyım diyorum ama yani günlere takılmak istemiyorum aslında.ama rahim filmine falan gerek kalmadan herşey bu ay olsun bitsin istiyorum biryandanda.allah mutlaka bizim için en doğru zamanda nasip edecek.inşallah çok bekletmeden hepimize sağlıklı bebkler nasip eder.

gnydın yasmincim.bence ne klomene nede rahim filmine gerek yok.baka ben rahim filmi çektirdinmi çektirmedim ama hamileyim deilmi.bence sende boşuna vücuduna eziyet etme.doktor takibinde hangi ay nerden yumurtladığını öğren öle korunmayı bhırak daha güvenilir bence cnm.eminim hemende hamle kalıcan.üzülme ve endişelenme sakın.günlerede fazla takılma ben ilk oğluma himle jkaldığımda 45 günde bi adet görüyodum yumurtlama günlerim bile belli deildi ama allah nasip etti işte.kısmetse olur cnm.sadece hep moralin yüksek olsun olur inşallah üzülme

akımera sen sımdı moral mı verdın???
7-8 ayda hamıle kalmak ne demek!!!
hadı ben hemen hamıle kalacagıma ınanıyorum ama
ktg senın yazını okumasın!!! ne derım ona sonra...

gunaydınlar kızlar...
ben hala hastanedeyım...
bugun bır amelıyat daha olabılecegını soyledı doktor.
hayırlısı...

geçmiş olsun cnm inşallah kolay bi ameliyat olur.vet ben 7-8 ay dedim ama daha erken olanlar muhakkak vardır baksa yşe hemen kalmış dış gebelikten snr ama düşmüş.neden olmasın elbette çabuk hamile kalan vardır.ayrıca ben 6 ay korundum zaten korunmayı bıraktığım ayda hemen hamile kaldım doktor 3 ay korunmanın yeterli olacağını sölemişti ozaman düşünseydim belki hemen korunmayı bıraktığımda hamile kalabilirdim.neden sizin öle olmasın inşallahta olacak ben çok inanaıyorum cnm

akimeracım ne kadar ağır geçiyor hamileliğin ya kolay değil gerçekten baya acı çekmişsin.inşallah bir an evvel geçerde hamileliğinin geri kalan kısmını rahat geçirisin.

akımera hamılelıgının zor gecıyor olması tamamen senın
rahatsızlıklarından oturu degıl mı?
yanı yenı bırseyler yasıyor musun?
babam ıcın sagol akımera

yasmincimsaol cnm.gerçekten zor geçiyo.tunemicim sadece kendi rahatsızlığımdan deil hamilelikte ağır geçiyo aşırı mide bulantısı var hiç bişey yiyemiyorum ölücem açlıktan sanki.ne yesem tuvalete zor yetişiyorum ayrıca aşırı bir bel ve mide agrısıda yapıyo bende o yüzden çok ağır geçiyo yani anladınmı cnm

evet canım rahatım artık iyiyim arada yazmaya çalıştım bu ay korunmuyorum bakalım ne olacak.aslında bu kadar takmam diyordum ama o gün gelince öyle olmuyor.şimdi olacakmı olmayacakmı düşüncesi başladı.birde bu ay hazır soldan yumurtlamışken olsa iyi olacak allah bilir tabiki.sen napıyosun canım başlayacakmısın klomene

ben başlayacan ne olusa olsun aslında benim acele emenin nedenide Allah kousun diğe üpümünde kapanması oda gidese nomal yola gebe kallmam azten allahın işi amma eşim kesinlikle tüp bebk yapmma diyor yani ilerde olmazsa

allah korusun canım yani tüp bebeğe falan kalmadan hepimiz bebek sahibi oluruz inşallah.ya bide yukarda yazdım ama sana tekrar sorayım.doktor bana 10 gün sonra gel yumurtan çatlamışmı bkalaım dedi.benim yumurtamın çatlamsında problem olsa hamile kalamazdım değilmi.yani gitmeme gerek varmı sence.hamile kalırsam ok ama kalamazsamda çatlasa ne olacakki.
birde tam çatladığı günmü hamile kalıyoruz.yani yumurta oluşuyo olgunlaşıyo tam çatladığı günemi denk gelecek ilişki.sperm 48 saat canlı kalıyor ama tam tuturmakmı gerekiyor acaba.inşallah bu ay olur ya.eğer olursa çifte bayram olacak bizim için.tam bayramdan önce adet olmam gerekiyo ve eşim yurt dışında olacak benim adet tarihimde onada çok güzel bir sürpriz olacak.

X