günaydın kızlar benim stajer gitti rahatım artık.kızlar ya klomenle ilgili şeyleri okudumda bilemiyorum bende çok sabırsızım.hemen olsa diyorum hatta ktg seninde dediğin gibi ikiz olsunda bir an evvel kurtulayım birdaha bu korkuları yaşamayım diyorum.birde ben bişey sorucam kızlar.doktor bana 10 gün sonra gel yumurtna çatlamışmı bakalım demişti.ama benim yumurtamın çatlamasında problem olsa daha önce hamile kalamazdım değilmi.
birde tam çatladığı günmü hamile kalıyoruz.ben doktora gittiğimde tam 11.gündü adetimin.ogünden başlayarak gün aşırı ilişki dedi doktor.aslında 12-14-16 diye biliyorum benimki tam tersine denk geldi tabiki herkeste yumurtlama günleri farklıdır.ama bilemiyorum birde sonuçta spermler 48 saat canlı kaldığınıda düşünürsek.ammannn kafama takmıyım diyorum ama yani günlere takılmak istemiyorum aslında.ama rahim filmine falan gerek kalmadan herşey bu ay olsun bitsin istiyorum biryandanda.allah mutlaka bizim için en doğru zamanda nasip edecek.inşallah çok bekletmeden hepimize sağlıklı bebkler nasip eder.