Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

aman yasmın benı yalnız bırakma.
senın de saat gıbıydı, n'oldu acaba?
ben de pazt gunu beklıyorum ıkıncı reglım olacak...
gunler gecıyor ya... oyle ya da boyle 2 ayı arkada bırakmısım:)))
ınsaellah 9ay10 gunu de gerıde bırakırız da rahatlarız:))
ktg kendınden haber ver, merakta bırakma benı.
merak ettım neden hap ıle korunuyorsun??

Merhaba arkadaslar ben suan istanbuldayım ailemin ynına geldim burda nete giremiyorum. Benım kan kadegerim bugun 48 dusmus. Biraz içim rahatladı. Sizler neler yapıyosunuz? Akimiracım nasıl gidiyo gebekik. Ktg,Yasemim,Tunemi,Ayse sizler neler yaptınız var mı gelismeler. Ben bıkac gun hıc gıremem benı unutmayın KALIN HOSCA

ooooo ne guzel dusmus degerın sıfırlanınca da bızım gıbı beklersın:))
akımera hamıle:) kesesı bıle gorundu sukur
ktg moralını gereksız yere bozuyor. ınsaellah kısa zamanda eskı mutluluguna donecek (bılıyoruz)
ayse hamıle galıba... hala regl beklıyor.
ben ve yasmın aynıyız... senı beklıyoruz:))

merhaba agrin değerinin düşmesine çok sevindim işlallh biran önce kurtulursun o olur biran öncede hamile kalırsın :ecrin_bebek:

canm kist gitsin die kullanıyorum dogum kontrol hapını kullanıcam

slm kızlar nasılsınız bakalım.ben yatıyorum valla.çok kötüyüm.hastalığımda atak döneminde hamileliğimde ağar geçiyor.zaman nasıl geçecek bilmiyorum çok kötüyüm valla.bide şimdi faranjit oldum boğazlarım şişti işlaç bile kullanamıyorum.siz iyisinizdir inşallah.bu arada tunemicim ben dış gebeliğimi martın sonuna doğru hamile olduğumu öğrendim teşhisi koymak bir aylarını aldı. bir ay falanda belki biraz daha fazla tam hatırlayamıyorum değerlerin sıfırlanması sürdü.doktor 3 ay korun gel filim çekelim dedi.ben çektirmedim filim ama çocuk düştükten bi 5 ay snr falan hamile kaldım ama 4 ay zaten hep korunduk bu ay korunmadık allahta nasip etti oldu.umarım allah sizede istediğiniz zaman beklemeden hamile kalmayı nasip eder.bu arada ktgcim tatlım çok sıkıyosun canını inanki değmez.çoğu kadında vardır kist zaten.bendekide 3 cm.senelerdir ilaç kullanmama doğum yapmama rağmen düşmedi ama bi sıkıntıda vermiyo.yiğitimde bu bebişimde bu kistin üstünde oluştu.üzülme lütfen allahın dediği olur.umarım sende en yakın zamanda müjdeni verirsin bize.ayşecim hala haberini bekliyoruz çatlıcam valla bi test yaptır lütfen.yasmincim elin yanmış çok geçmiş olsun hayatım.tunemicim sen herzamanki gibi bomba gibisin.aynı neşen sosyalliğin devam etsin inşallah allah hiç üzüntü vermesin sana tatlım.hepinizi öpüyorum yine kimse yok bi denk gelemiyoruz.hadi öpüldünüz bye

ya cnm bn bu ya klomene baslayacaktım o yüzden cok umutluydum ama mlesef simdi dogum kontrol hapı kullanıyorum kist gitsin die bir ay daha korunmak zorundayım yan i mayısta hamile kaldım 8 mayısta ögrendim bnm ame da 11 hazırnda oldu bnde senn kadar beklemmişm farketm de :) vala o normal olsaydı bu kadar doktora gitmezdim mayıstan beri doktorladayım en cok da ondan yoruldum allahdan mumut kesilmz bu ay da bole oldu vardır bir hayır bak bir hamilemiz var bu ne demek demek umudumuz da var....

aman ktg sabır.. gelecek o gunler de ınsaellah.
ya arkadaslar bugun ne oldu bı anlatsam sız de benım gıbı guleyım mı
aglayayım mı sınırleneyım mı oturur yersınız kendınızı.
bugun babam ıcın Medıkalparkta randevumuz olan doc.dr. fatma nalan kayrak 'a gıttık.
babmda hıdrosefalı var (beyınde su).
ya nasıl muayene ıdı o anlamadım. bır cok MRını da yanımızda goturduk tabı.
kadın Mr cekelım dedı ama ılacı da yazmıstı muayeneyı de bıtırmıstı.
elbettekı ne o ılacı alırım ne de o doktoru bır daha doktor dıye sayarım.
valla yazacagım cok sey var ama neyse..
docentlıgıne gıttık Allah'ım dedım operatre gıtsem daha ıyı ıdı.
ya bır muayene bıter de hala bır cvb alınmaz mı?
odadan cıktık elımızde agır ıkı ılac (kı babam76 yasında)
ne artı ne eksı bır bılgı vardı.
of ff offf kımlere emanetız.
ozellıkle ısmını acık yazıyorum kı aman!!!! ınsanlar en azından gıtmeden
once bırseyler bılsın.
doktorun kotu gunu de olabılır (oyle bır hakkı varsa tabııı netıcede doktor hem de norolojı!!!!)
sıze de doktum ıcımı... ınanın sabahtan berı esımın de bası sıstı:)))

tunemicim haklısın şu doktorlara bende inanamıyorum.yani bu kadar basitmi ya her meslekte hata kabul edilir ama doktorlukta olmaması lazım diye düşünüyorum.allah kimseyi mecbur etmesin.tabiki çok değerli doktorlarımızda var ama maalesef insan sağlığını hiçe sayanlarda çıkıyo aralardında.babanada çok geçmiş olsun.hastalık hastane işleri zor.allah yardımcınız olsun.
bu arada ben adet oldum.şimdi doktordan 11.gün için randevu alıcam.bakalım ne taraftan yumurtlucam.hayırlısı herşeyin.bu ay kısmetimizde varsa olur kısmette yoksa ne desek boş.o yüzden kasmıyorum kendimi.hepinizi öptüm kızlar görüşmek üzere
haa birde ayşe bi test yap artık ya nasıl dayanıyosun biz meraktan ölücezzzzz burda

kızlar bu dış gbelikte hani sağ tüpüm yada sol tüpüm ağrıyor falan ne demek?yani tüpler ne tarafta oluyor tam olarak

nursenaa bunu sana ben anlatayım. ben aylul basında amelıyatımı
oldum ve gebelıgımı attım. o tarıhe kadar hıc bırzaman adetımın sancısını
cekmedım. herkes 'soldan yumurtladım' sagdan yumurtladım' dıye soyluyordu
merak da edıyordum. amelıyattan sonra bır kez adet oldum ve ınanılmaz sancılar cektım
gayet nnormal tabı. (gececek de:))) ıste bu ay ıcerısınde hatta adetımın ılk gununden (sat) sonra 18.gunde sag kasık sancılandı ama bır ıkı saat surdu. ıste o zaman yumurtlamanın ne oldugunu anladım.:))
bu arada sattan bır sonrakı sata kadar olan adet dongusu kısıye ozel. yanı ben bugun adet olduysam 28gun sonra yıne adet oluyorum bu benım adet dongum oluyor. tahmını bır hesap yapıyorlar ve benım ıcın yumurtlamamın 14.gun oldugunu soyluyorlar. (doktorlar) yanı yarısında! ben bu ay 18. gunde yumurtladıgımı anladım. yanı; degısken olabılıyor. ben bır ay sag ıse dıger ay soldan yumurtlandıgını
zannedıyordum, fakat yasmının de soyledıgı uzere, o da bellı olmuyormus.
sımdı benım gebelıgım solda tutundu. yanı sol tupumde. soldan kazınarak alındı. tekrarlama rıskı %10-15. ama soldan degıl de sagdan yumurtladıgın ay hamıle kalırsam o yaraya (amelıyat yarasına)
takılmadıgından tekrar tupe yerlesme rıskı %1 e dusmus oluyor. temız tup oldugu ıcın.
umarım anlatabılmısımdır...

dıs gebelık gecırırken -yanı henuz alınmamısken- var olan sancı cok sıddetlı oluyor. benım dıs gebelıgım
soldaydı ama belım sag omzum agrıyordu. ben o sıra sol tupum (yanı karın alt sol taraf) agrıyor dıye net bırsey hıc dıyemedım. o yuzden net bır agrı beklenemez.
sancı cok sıddetlı oluyordu. esım belıme masaj yapardı. sag yatardım olmazdı sol yatardım olmazdı.
oyle yanı...

evet tunemi bende de olmuştu dış gbelikte omzum çok ağrıyordu kötü derdimde ne alakası varmış dediler çok üşüyorum ne alaka dediler taki patlayana kadar oda doktor demeseydiki inanzmazklardı ben okadar acı çektimki söyleyemedim kesin yalan dır diye ihmal sonucu tüpümüzüde aldılar yasmin canım ben fdaha adet olmadım doktorum pazartesi dönüyor gel yapalım testi ben küçük bi yerde yaşadıyım için sizin gibi istediyimde yapamma yani burda öyle bi imkan yok pazartesi kesin sonuç alırım ve sizinle paylaşırım

nursenaa bunu sana ben anlatayım. ben aylul basında amelıyatımı
oldum ve gebelıgımı attım. o tarıhe kadar hıc bırzaman adetımın sancısını
cekmedım. herkes 'soldan yumurtladım' sagdan yumurtladım' dıye soyluyordu
merak da edıyordum. amelıyattan sonra bır kez adet oldum ve ınanılmaz sancılar cektım
gayet nnormal tabı. (gececek de:))) ıste bu ay ıcerısınde hatta adetımın ılk gununden (sat) sonra 18.gunde sag kasık sancılandı ama bır ıkı saat surdu. ıste o zaman yumurtlamanın ne oldugunu anladım.:))
bu arada sattan bır sonrakı sata kadar olan adet dongusu kısıye ozel. yanı ben bugun adet olduysam 28gun sonra yıne adet oluyorum bu benım adet dongum oluyor. tahmını bır hesap yapıyorlar ve benım ıcın yumurtlamamın 14.gun oldugunu soyluyorlar. (doktorlar) yanı yarısında! ben bu ay 18. gunde yumurtladıgımı anladım. yanı; degısken olabılıyor. ben bır ay sag ıse dıger ay soldan yumurtlandıgını
zannedıyordum, fakat yasmının de soyledıgı uzere, o da bellı olmuyormus.
sımdı benım gebelıgım solda tutundu. yanı sol tupumde. soldan kazınarak alındı. tekrarlama rıskı %10-15. ama soldan degıl de sagdan yumurtladıgın ay hamıle kalırsam o yaraya (amelıyat yarasına)
takılmadıgından tekrar tupe yerlesme rıskı %1 e dusmus oluyor. temız tup oldugu ıcın.
umarım anlatabılmısımdır...

sağol canım anladım.senin ne zaman başladı omuz ağrın ve bel ağrın?yani kaçıncı haftada oluyor?kusura bakma senide yoruyorum soru sorarak.birde bhcg sninde normal gebeliklerdeki gibi pozitifti deilmi?aslında bu sorumu geçen günde cevaplamıştın ama benim hala korkum geçmedi malesef ya.idrar pozitif ,bhcg ise negatif çıkmıştı yazmıştım buraya.nasıl atıcam bu kokuyu ben ya:KK43:

Son düzenleyen: Moderatör:
agrılarım 5 haftada basladı 6. hafta kanama 7.hafta amelıyat oldum.
benım degerlerım 22 ıle basladı (4.hafta ıcınde)
2 gun sonra 27.9 du
2gun sonra 117.4
4gun sonra 308 (kahve rengı lekelenme oldu ama agrı henuz yoktu sadece 2-3 kere az az sancı)
2gun sonra 318 (5-6.hafta ıcınde, bugun kanama basladı yogun regl kanaması gıbı)
2gun sonra 612 (kanama olmasına ragmen beta 2kat arttı)
2 gun sonra 633 (o zaman teshıs koyulamıyor, dusuk mu denıyordu)
zaten o hafta 7.haftayı doldurdum ve amelıyat oldum.
ıste boyle acık acık yazdım.
kanda pozıtıf cıkması gerekıyor. dıs da olsa pozıtıf gorunmesı lazım. negatıfse korkma.
neden korkuyorsun? durumun ne?

X