Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

3 cm sanırım tamda bilmiyorum ama klomnle kjac ayda hamile kadın peki yok dıs gebelik degilde eger kist varsa onu büytüyomus ole duydum o yüzden kist gitmzse kullmıycm ole dedi doktor

amna cnm insallah vardır ama cok umutlanma sonra yıkımı kötü oluyor

kızlar eskide annelerimiz genelde hep hamile kalıyorlardı biz niye çabuk kalamıyoruz hiç doktorada gitmezlerdi evde doğururlardı öokta sağlıklı aklılı oluyorlardı kaç aylık bile olduklarını bilmiyorlardı hiç hastane yüzü bile görmüyorlardı şimdide bize bakın benim annem 8 doğum yapmış hepsinide evde hatırlıyorum annem haklı yıkardı sabah uyandıyımızda küçücük bi bebk vardı yatağında ben ozaman çocuktumda nerden geldi bu diye annemde baban getirdi şimdi biz doğurana kadar eşlerimzde dokuz doğuruyor şimdi çok zor bitane bile doğuramıyoruz sezeryanla aldırıyoruz

ben klomen kulandıyımda artık adet olmadım ikizdi hemen o ay hamile kaldım yumuşlarım çok büyüttü kite yapmıştı çok yumurta yapmıştı bide ben sadece 5 tane kullanmıştım

hadi ya ondan mı ikiz oldu % 10 yazıyo ikiz icin on a girmisin bnmde cok yumurta yapsın die verdi sen niye kullanmıstın peki doktor sana niye vermişti

ben geçen sene düşük yapmışım bazı nenenlerden dolayı çabuk hamile kalmak istiyordum ondan doktor verdi bence ondan ikizdi bizim ailede pek ikiz yok kendinde bak tüp bebk yapanlar aşılama ve klmen kullannalar genelde ikiz hatta üçüz oluyor

bizim aildede esimin ailesindede var ikiz bnm dıs gebeligimde ikizdi

hım belki bnde hemen hamile kalırım bnmde cabıuk olsun dei veriyor doktor daha fazla yumurta catlasın die

hayırlısı artık işallah olur ben bu ay geeb olmazsam bende kullanacm zaten doktor söylemişti ha bide ban çok aclecisin istersen azman bırak diye ben yok istiyorum

arkadaşlar inş en kısa zamanda bebeklerinize kavuşursunuz

Son düzenleyen: Moderatör:
nursena tabikide belli olur ultrasonda herşeyide oluşmuşrur elleri ayakklarını bile görüürsün senmi hamilemisin

Canım ben anlatmıştım bu topikte geçenlerde.dış gebelikten şüpheleniyorum diye.ama sağolsın burdaki arkadaşlar içimi rahatlattılar.bende idrar testi yapmıştım pozitif çıkmıştı.ardından kan testi yaptırdım onda negatif çıktı.kesin emin olmak için 10 gün bekleyip tekrar kan testi yaptırdım tekrar negatif çıktı.ultrasondada birşey görünmedi.bende acaba dış gebelikmi diye çok korktum.ama burdaki arkadaşlar dış gebelikte olsa kanda çıkardı pozitif dediler.o yüzden sordum.birde ben bu idrarda pozitif çıktıktan 10 hafta sonra karından ultrasonla baktırdım gebelik yok dediler.emin olamadım işte.ama bhcg de negatif .o yüzden sordum canım.olsaydı şu an 12 hafta olmuş olacaktı

hayırlısı ne diyelim olue merak etme benimde geçen ay kanda yaptırdım çıktı 3 haftalık 2 gün sonra tekrar yaptırdım değer 0 olmuş olur böyle şeyler sonra zaten adetim geldi

bn bıraktım hadi anm sııkkındıda herkez bırakmıs kimse yok artık topigimizde

kızlar nerelerdesiniz.kimsenin sesi çıkmıyo.ben giremiyorum siz nerelerdesiniz.yazamasamda okuyorum.bende hala adet olmadım.tüm belirtileri var halbuki.geçen ay 25 inde olmuştum.benimki 4-5 güm önce gelir normalde ama hala tık yok.neyse olur heralde bugün yarın.
görüşmek üzere kızlar öptüm hepinizi

merhabalar bu topik çok sesiz kalıyor nazarmı değdi ne yasmincim işaallh hamilesin bende bekliyorum ben geliyorum kimse yok çıkıyorum yapmayın böyle:eek:lmaz:

kızlar kistim gitmemiş 3 cm hala duruyo malesef klomne baslayamadım bir türlü bide dgum kontrol hapna baslaım malesef yani bi kac ay daha umudum yok :KK43:

ktg neden kontrol yontemını hap ıle degerlendırıyorsun? prezervatıf nıye kullanmıyorsun?
sogan suyu meselesı hakıkat mı bılmem ama yararını anlatan cok kısı duydum.
sogan suyu bır zarar vermez, ınanarak ıc derım ktg.
akımera ıkız olmasa da dıs olmadıgı kesınlestı. hadı gozun-gozumuz aydın.

ıslerım bu ıkı gun yogundu o yuzden gıremedım. kusuruma bakmayın artık:)))
yasmın ne demek adet olmadım? benı yalnız bırakma... hamıle falan kalayım deme:)
akımera sen en son dıs gebelıgını ne zaman sıfırladın? yanı ne kadar gectı?
(ona gore korunmamı ayarlamaya calısyorum. 4unde 2 ay dolmus olacak
doktor en az 2 ay demıstı, ben aralıkta yanı 3 ay dolunca bırakmayı dusunuyorum)

tunemicim maalesef canım hamile olma ihtimalim yok.hala senn bırakmadım yani.ama neden adet olmadım anlamadım.inşallah düzenim bozulmaz.tüm adet belirtilerinide yaşıyorum ama olamadım.neyse inşallah sorun çıkmazda olurum bir an evvel.hepimiz topiğe kimsenin girmediğinden şikayetçiyiz ama hala kimsede tık yok yani.hem herkes şikayetçi hemde kimse girmiyo noluyo kızlar.hadi ben gündüz giremiyırum ama geçici bir süre 10 gün sonra rahatım.neyse grşrz kızlar herkese iyi akşamlar

X