Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

tunemicim ben dış gebeliğimi çok agır geçirdim hiç yataktan kalkamıyodum böle acayip mide bulantısı başdönmesi kasık ağrısı vardı ülseratif kolitimde atak dönemine girmişti çok fena olmuştum ama ilk oğlumda hiç hamile gibi deildim ufacık bi mide bulantım bile olmadı çok rahat geçti hamileliğim.şimdi yine dış gebeliğimdeki gibi bi hamilelik geçiriyorum hastalığımda atak dönemine girdi diğer tüm belirtilerde aynen var.yalnız dış gebelikte degerlerim çok az artıyodu sürekli yoğun bi şekilde kanamam vardı rahim kalınlaşmamıştı ve kesede gözükmemişti teşhisi koymaları o yüzden daha kolay oldu.ama şimdi benim iki rahmim olduğu için sağlam olan rahimde kse gözüktü ama hasarlı olanda gözükmediği gibi agrıda var ve doktor yaptığımız iğne hiç bi hasar bırakmaz diyo ama ozaman benim bu ağrım niye oluyo.beni korkutanda bu.tamam sol rahimde bebk oluşuyo ama sağ rahim bence pek normal deil gibi sizin yaptığınız gibi mantıklı bi açıklama yapsa doktor ok.diycem demek hasar tam iyleşmedi ondan oluyo am ölede demiyoki.yarın tekrar randevum var orda kese oluşup oluşmadığına bakacak yani ikizmi tekmi belli olacak yarın sabah.dua edin kızlar allah bidaha aynı sıkıntıları yaşatmasın tabiki hiçbirimize.bu arada yasminin stajeri gitmedi heralde hala.baksanıza giremiyo kaç gündür doğru dürüst.ktg ninde morali bozuk girmiyo.saolsun ayşecim ve tunemicim sizde olmasanız sayfamızı ziyaret edecek kimse yok.bi kampanya falanmı başlatsak napsak dikkat çekmek için :)) bu arada ayşe sen neden hala kan testi yaptırmıyosun anlamadım kaç gün oldu merak etmiyomusun yaptırsana ben çatlıcam valla.bide bu arada eğer adın ayşeyse gerçekten adaşız demkki.benim adımda ayşe :))

evet canım benim gerçek adım ayşe ben küçük bi yerde yaşıyorum burda pek doktor yok doktorumda izne ayrılmış aradım bekle dedi gelince tetst yaparız ultrasonda bende onu bekliyorum ve çok korkuyorum kasığım çok aam çok ağrıyor yinemi başa döndük diye canım ben anlamdım çift rahim nasıl oluyor öyle

günaydınnn kızlar.maalesef gündüz pek giremiyorum.biliyosunuz durumu.ama arada fırsat bulup yazamasamda okuyorym gelişmeleri.akimeracım inşallah bugün diğer keseyide görürsün de bir an evvel rahatlar için.maalesef bu duruma alaşıcaz başkaları çift çizgiyi görür görmez seviniyo ama biz keseyi görene kadar rahat yok.olsun hayırlısı tabiki ben hiç inanmıyorum sende anormal bi durum olduğuna bak kaç haftalık oldu bebeğin biliyosun dış gebelik öyle kendini belli etmeyecek bişey değil en azından görünmesede bir çok belirtisi var .ama bu belirtilerin hiçbiri sende yok canım içini rahat tut.seni tek korkutan ağrı olması.ama ağrı bizde bile var yani hamile olmadığımız halde benim dün 1-2 defa ağrıdığını hissttem dış gebelik tarafının.
agrin ne yaptı acaba ondanda haber yok.inşallah değerleri düşüyodur.heekeste bi moral bozukluğu var inşllah bugün akimeradan güzel bi haber alırızda su serpilir içimize.tabiki ayşe sendende güzel bi haber bekliyoruz.senin adetin gecikti değilmi.
tunemicimsen ne yapıyosun.ktg nerelerde.ktg cim belkide hemen geçecek birşey bu kist onun bile birsürü çeşiti var üzme kendini bu kadar.
bu arada bende dün elimi yaktım kızlar.parmaklarım yandı sütten.canım yanıyo biraz.bide grip olacak gibiyim ve bugün adet olucam sanırım onun gerginliğide var.hiç iyi hissetmiyorum kendimi.işede gelesim yoktu :KK43:(( bir an evvel akşam olsada eve gitsem.

benden de gunaydın sıze...
benı kolay kolay kosu bandımdan kımse ındıremezdı.
evlendıkten sonra esım eger ben kosu bandındayken kalkmıssa (nadıren oluyor cunku 5:30da kosmaya baslıyorum) kahvaltısı ıcın ınmem gerekıyor.
bır de sımdı ındım. bakım dedım neler yazılmıs.
aslında merakım ktg ve agrın uzerıne.
akımera bugun buyuk gun demek. bakalım ne konusacagız senınle bugun:) hayırlısı ınsaellah senın ıcın takdır edılen guzeldır.
neyse ben gıdeyım 35 dk kaldı optum kızlar

cogunluk olusturmak ıcın bılgısayarı acık ve kendımı sıtede bırakıyorum gelen yazsın bıseyler...

kızlar malesef sonuç ikiz gebelik yok tek gebelik var ama gelişimi şimdilik çok iyi gidiyomuş doktor öle dedi.diğer rahim hormonların etkisiyle kalınlaşmış ama sorun teşkil etmezmiş.sağ tarafımın ağrısının normal olduğunu endişelenmemem gerektişğini söledi dış gebelik olsa anlaşılırdı diyo.şimdilik iyiyim zaten oğlumda baştan beri bi tane erkek kardeşim olacak deyip duruyodu papağan gibi.bebeklerin sölediğide çıkarmış.yani cinsiyetinide önceden öğrenmiş oldum kızlar.iki erkek çocuğu sahibi bi anne olucam heralde allah nasip ederse tabi.darısı sizin başınıza.inşallah allah bi sorun çıkmadan bebeğimi sağlıkla zamanında kucağım a almayı nasip eder.ben şimdi annemdeyim.fazla giremeyebilirim.öpüyorum sizi.bu arada aysecim bazı kadınların rahimleri doğuştan her kadınınkinden farklıdır.doktor eşime çok sanslı bi erkek olduğunu sölüyo.çünkü karının çift rahmi var iki kere daha kadın diyo :))işin espirisi tabi.yani sizdekinden bende iki tane var.oğlumda sol tarafımda tutunup doğmuştu bu bebişimde solda tutunmuş.alklah sağlıkla büyümesini nasip etsin.hasarlı olan tüpse sağ tarfım.yani bi sorun olup sizin rahminizi alsalr allah korunsun rahimsiz kalırsınız ama benim yedekte bi tane daha var öle söliyim:))ama önemli olan tek veya çift oluşu deil noırmal işlevini görebilmesi.umarım allah sziede en yakın zamanda sağlıklı bebişler nasip ederde sizin müjdeli haberlerinizide paylaşırız

keşke benimde 2 rahmim olsaydı belki benimöde çok şansım olurdu deyilmi akeimerahihoyyyt

slm kızlar biaz daha iyyim ilk sok kötüydü kk ya girmek istemedim artık cünkü bütün gün burdao lunca bebvegi hiç cıkaramıyorsun aklından doktorla konustum eger kisti adetle atarsan bu ay kloomene baslıycm dokor tek tüpm old için ihtimali arttırmak istyor bakalım nasıl olcak sizin güzel habwerleriniz beni mutlu ediyo umutlarımı yesertiyo buda bnm sınavım allak kullarına kaldıramıycagı yükü vermeznmş demek kaldırabilecegm bir yük yinede allah sabrını versin
bn encok bu ay olmadı onu gectim kist cıktı bide bu ay gitmezse dogum konrtol hapına baslıycam bu demek oluyo bi 2 aY DAHA KORUNMAK ZORUNDAYIM yni 2 ay daha umut yok beklemek istemiyorum ugrasıp olmamamı daha yi korunmaktan en azıundan bır umudun oluyo

akimera sen kaçıncı haftandasın?kızlar 2,5 aylık gebelik karından ultrasonda belli olur değilmi?

ktg bende kontrol için gitiyim doktora kist var dedi bayada büyümüştü 4 santimdi ben zaten artık korunmuyacaktım aam kist çıkınca doktor doğum kontrol hapı verdi bi ay kullan dedi o haplar beni mahfetti ben kendim evde her akşam myatmadan soğan suyu içtim 10 gün boyunca küçük küçük parçalr gelmeye başladı doktora gitiyimde hiç kist kalmamış rahminde tertemiz olmuş artık korunma dedi bende korunmadım adetimde geçti test yaptım bu sefer çıkmadı doktor biraz daha bekle dedi sonra yine test yap belki
geç dölmedir işallah öyledir bence sende soğan suyunu dene derim işllah kistin gider yerine bebiş gelir

nursena tabikide belli olur ultrasonda herşeyide oluşmuşrur elleri ayakklarını bile görüürsün senmi hamilemisin

bu sogan suyunu günde kaç kere ictin dün basladım bnde adetliyken icmenn bir sakıncası varmı

slm kızlar nursenacım ben daha yeniyim canım 5 haftalık hamileyim henüz kese ancak gözüktü kalp atışalrını 10 gün snr duyarız dedi doktor ayrıca ayşenin dediği gibi 2,5 aylık bebeğin herşeyi oluşmuş oluyo gözükür tabi ultrasonda.ayrıca ktg cim biraz daha iyi olmana sevindim cnm.ayrıca çok sıkma canını yaa bendede 4 yıldır yok olmayan 3 cmlik bi kist var hep öle duruyo orda ama doktorlar zararsız diyo yiğitimde bu bebişimde bu kistin üzstünde tutundular.seninde hamile kalmana engel bi durum deil bence endişelenme o kadar.yrıca ayşe haklı bu konuda soğan kürünün çok faydalı olduğunu duydum denemeni tavsiye ederim cnm.klomenlede daha çabuk hamile kalırsın üzülme yani allah büyüktür bundada bi hayır vardır cnm

yoo bende adtliyken içtim ben sadece yatmadan içiyordum aam sen bilirsin aam gerçekten işe yarıyor

bende eyer bu ay hamilelik oluşmamışsa klomene başlayacam daha çabuk oluyor daha öncade kullanmıştım işe yaradı ama dış gebklik oldu acaba klmendenmi dış gebelik oluştu ktg seniin kistin kaç santim canım

slm kızlar nursenacım ben daha yeniyim canım 5 haftalık hamileyim henüz kese ancak gözüktü kalp atışalrını 10 gün snr duyarız dedi doktor ayrıca ayşenin dediği gibi 2,5 aylık bebeğin herşeyi oluşmuş oluyo gözükür tabi ultrasonda.ayrıca ktg cim biraz daha iyi olmana sevindim cnm.ayrıca çok sıkma canını yaa bendede 4 yıldır yok olmayan 3 cmlik bi kist var hep öle duruyo orda ama doktorlar zararsız diyo yiğitimde bu bebişimde bu kistin üzstünde tutundular.seninde hamile kalmana engel bi durum deil bence endişelenme o kadar.yrıca ayşe haklı bu konuda soğan kürünün çok faydalı olduğunu duydum denemeni tavsiye ederim cnm.klomenlede daha çabuk hamile kalırsın üzülme yani allah büyüktür bundada bi hayır vardır cnm

saol cnm ister istemez yıkım oldu ama gecti atlattm sayılır doktor kist gitmediyse dogum kont hapı dedi bu demek yine erteliycm bu ay daha yeni bırakmıstık korunmayı tabiğ yayırlısı buymus demek bekletiyo bnm bebiş beklerim bakalım saglıklı olsun da ne yapayım

evet cnm yaa kesinlikle olabilir ben test yapana kadar bel agrısından yataktan kalkamıyodum o kadar ağrıyodu yani şimdide ağrıyo ama daha az.fazla yorulmamaya çalışıyorum sendede öle bişey olabilir yani cnm

X