Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

evet tatlım dış gebe olabilmen için öncelikle hamile olduğunun beta hcg de çıkmış olması ve değerlerin genelde düzensiz artmasıl lazım.ayrıca kanma ve ağrında olur ama sen zaten kan testine göre hamile deilsin öleyse dış gebe olman imkansız üzülme zaten allahta yaşatmasın çok zor bi durum tatlım.iyi dileklerin içinde tşk.ederim bu arada ayrıca topiğimize hoşgeldin

çok sağol canım hoşbuldum.ayrıca içimi rahatlattığın içinde ayrıca teşekkür ederim

nursena rahatlamıssındır ınsaellah.
hamıle kalmak ıstedıgın donemlerde (ozellıkle) boyle seyler hıssedebılırsın. ınsaellah guzel saglıklı bır hamılelık ve bebek(ler) kapını en kısa zamanda calar.

evet canım sayenizde rahatladım çok teşekkürlerrr

kızlar ayölar bitmedi biliyorum ama bnm dayanacak gücüm kalmadı o bitti hersey yolunda diyorum tam filim celtirdim hersey güzel derken üztünden 20 gün gecmedi kist olustu bn zaten hemen hamile klırım demiyodum ki tek tüpüm var sonuzta ma bari saglıgım yernde olsun bu seferfde kist cıktı cok yoruldum hamileyim dedm artık 1 hafta gecikince o kadar umut edip oladıgı ögrenmek üstüne bide kist cıkması cok agır geldi aglamaktan helak oldum iki gündür

ktg;
bız de sok olduk. bır hafta adet olmayınca kesın hamıleyım derız hepımız.
evet buyuk hayalkırıklıgı ama bas edecegız bunlarla.
bır de soyle dusun; bılıyorsun genetık ve tıp da daha bılıınmıyor neyın neden oldugunu sebebını hala doktorlar 'bellı bır sebebı yok' dıye cvblandırıyor. belkı kıstın cıkması senın hamılelıgının saglıgı ıcın olumlu bır durumdur.
namaz kılıyorsun, her namaz sonrası ve elbet her aklına geldıgınde (aklımızdan da cıkmadıgını dusunursek) dua edıyorsun, karsılıksız mı kalıyor?
bılmedıgımız cok sey var.
saglıklı bır hamılelık ıcın rahım (vucut) kendını onarır. bu tepkının sebebı bu olabılır.
saglıklı hamılelık ve bebek sahıbı olacagız elbette...
ahhhhhhh sabır ahhhhhhhhhh

gnydın tatlım ben malum mide bulantılarım başdönmelerim yüzünden yatıyorum kafam hiç kalkmıyo yerinden cnm.bende bugun medical parktan randevu bulabilirsem bide oraya gideyim diyorum sadece bi doktorla kısıtlı kalmıyım önce gittiğim doktor medipoldeydi ama hep içimde şüphe var bide başka bi doktora gideyim ne diycek bakalım randevu bulup gidersem haber veririm sonucu size kızlar.ayrıca tunemi haklı yine kimse yok.ne oldu bize yahuu nerdesiniz arkadaşlar nazarmı değdi topiğimize.yapmayın valla umut etmeye devam edelim herşey çok güzel olacak inşallah hep hayal ettiklerimiz gerçekleşecek inanın bunaa

ben de geçen ay hamilelik filmi çektirdim arkadaşlar bu ay çok umutluyum ama sanki adet belirtilerim bakalım inş hamileyimdir

merhaba kızlar yine sanki kimse yok yasmin tunemi ktg akimera nerdesiniz yaa çıkın ortaya benim bi sürü işim var ama yinede geliyorum bekliyorum sizi

cnm ya ben giriyorum ama kimseyi göremeyince çıkıyorum.napıcağımı bilemedim senin durumunda olmaktan korkuyorum başka doktoramı gitsem diye düşünüyorum ama gitsemde anlayabilirlermiki hem iç hem dış gebemiyim.senin leke nezaman gelmeye başlamıştı bide ağrıların ne şiddetteydi yani kıvrandıracak gibimiydi nezaman başladı agrılar gwebeliğin kaçıncı haftasında yani

benim lekelenmem 5 haftada başladı sadece 2 gün oldu sonra hiç olmadı taki kürtaj olana kadar önce tüptekini farketmediler rahimdedki düşecek diye tutunammamış kese bozulmuştu kürtaj olduktan sonra tüptekini fark ettiler bazen kasığım ağrıırdı bazende hiç ağrımazdı ama ağrısı kötüydü işallah sen öyle deyilsin aklından çıkart olumlu düşün iyi olsun canım

akimera başın miden bulanıyorsa benim doktorumun dediyine göre sağlıklı bi gebeliktir kormana gerek yok işlahh seniinki öyledir dualarım seniinle canım

benim lekelenmem 5 haftada başladı sadece 2 gün oldu sonra hiç olmadı taki kürtaj olana kadar önce tüptekini farketmediler rahimdedki düşecek diye tutunammamış kese bozulmuştu kürtaj olduktan sonra tüptekini fark ettiler bazen kasığım ağrıırdı bazende hiç ağrımazdı ama ağrısı kötüydü işallah sen öyle deyilsin aklından çıkart olumlu düşün iyi olsun canım

cnm ya benimde öle ara ara ağrım baya oluyo sağ kasığımda ama gözüken bişey yok leke yok inşallah olmazda herşey yolunda gider herşey yoluna girene kadar rahatlayamayacağım galiba allah yardımcın olsun

bence senin daha önce sağ kasığında dış gebelik oluştuyu için tam ileşememiştir ondan ağrı yapıyor zaten erken geebliklerde kasık ağrısı çok olur benim şimdi sağlı sollu bazen oluyor bakalım hayırlısı

vaaaayyy benı aramıs gozler (ayse:)))
ya akımera ayse dogru soyluyor senı bılmıyorum ama yasmın de ben de hıc bır hamılelık belırtısı yasamamıstık.
hamılelık belırtısı yasamamak saglıksız gebelık demek degıl ama sanırım hamılelık belırtısı yasamak saglıklı gebelık belırtısı.
sen dıs gebelıgınde belırtılerı yasıyor muydun?

X