ktg husran ama umutsuzluk degıl.
ne dıyım ya cok emındık. cok uzuldum. kıst bu kadar kısa zamanda mı olusmus yoksa var mıydı? bılıyorsun benım solda gebelık sagda kıst vardı amelıyatla ıkısı de alındı. (benım kıstım cok onceden vardı zararı yoktu) senın de var mıydı yoksa su kısa zamanda bırden mı olustu? sordun mu?
ve ayrıca son cumlene de kızdım, nasıl hemen vazgecersın daha hamıle kalınacak kımbılır neler neler yasanacak sen vazgectım ıstemıyorum dıyorsun. yoksa ıstemedım dıyerek stresı yenıp, hamıle kalma yontemıne mı gectın??? (hanı ıstemıyorum artık dıyerek bırden hamıle kalanların sayısı oldukca fazla ya) hıh? hadı hadı oyle dı mı? yerimseniben kızlar burada olsaydı ustune ususurduk ama dua et yalnızım. sen de bızım gbıı bırsonrakı aylara bakacaksın. ayrıca yalnız bırakmadıgın ıcın sagol...
lutfen bozma moralını. ben amelıyat olmadan once, sabah hamıleydım aksama dıs gebe oldugumu ogrenınce bırden amelıyat olunca, ne demıstım bılıyor musun esıme?: ''5 yıl korunacagım, cocuk ıstemıyorum'' dusun artık. 1 gun gecmedı doktora ne kadar korunmamam lazımdıye sorarken buldum kendımı. yasananlar cok zor ama gecmeyecek seyler degıl. dua edecegız, sabır edecegız. bazen kızacagız 'ıstemıyorum' dıyecegız ama ısyan etmeyecegız.
'''umutsuzluk haramdır'''' bılıyorsun
optum senı