Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

merhaba kızlar ben geldim evde yoktum eşim şehir dışına çıktı bende annemdeyim ordaad internette sorun vardı ben de mutsuzum adtim 5 gün geçti test yaptıum yine idrarda bu seferde çıkmadı tek çizgi çıktı çok üzüldüm doktor biraz daha bekle dedi bakalım hayırlısı akemira canım ben ikiz gebelik yaşadım hem tüpte hem rahimde sormak istediyin bişey varsa yanıtlarım memnuniyetle

ayse ınsaellah senın ıkız olur ya.. netıcede bır kere ıkız ıle alakalı kurmus oldugun hayallerın var. guzel olur valla.soyle sırayla sıparıslerımızı verelım:)):)
akımera tesekkur ederım ama pozıtıf olmak negatıf olmaktan daha kolay.dur bı senın durumuna gelım sen hele bı de o zaman gor benı:)))
yasmın hakıkaten nerelerdesın?bırsey mı oldu!! yoksaaaaaaa sen de mı benı yalnız bırakıyorsun??? (hamılelık falan)

nursena rahatlamıssındır ınsaellah.
hamıle kalmak ıstedıgın donemlerde (ozellıkle) boyle seyler hıssedebılırsın. ınsaellah guzel saglıklı bır hamılelık ve bebek(ler) kapını en kısa zamanda calar.

evet tunemi çok istiyorum ikizlerimin olmasını mam aalhın işi işte hayırlısıyla galiba biz zor hamile kalırız bu kafayla özellikle ben dış gebeliyi bir türlü unutamıyorum heran yine olacakmış gibi offf off

kızlar merhaba ben bu ara pek giremedim.gündüzde çok giremicem sanırım bi stajer var yanımda gıcık oldum giremiyorum onun yüzünden yanımda çünkü hep.bende bi gelişme yok aynı.yarın yada öbürgün adet olmam lazım inşallah bu ay soldan yumurtlarım diye dua ediyorum.tabiki sizde herzaman dualarımdasınız.ktg cim çok kızdım sana.kist öyle bebekten falan vazgeçecek bir sebep değil
.dış gebelik sırasında bendede oluştu kist hatta çok ağrı veriyodu.doktorum adet olamadığım için vücut ürettiği yumurtaları atamadığı için yumurtalar kistleşmiş dedi.ama hiç önemsenecek bişey değil dedi.ve zaten adet olur olmaz vücut attı onu.seninkide muhtemelen öyle bişeydir adet olamadığıın için.adet olunca bence vücuttan atılır.o yüzden korkma.hem bendede dış gebelikten sonra rahimde yara oluştu mantar oluştu bende üzüldüm ama bebkten vazgeçecek kadar değil.üzme kendini inşallah adet olunca geçer.bukadar kısa zamanda oluştuğuna göre hemende yok olup gider inşallah.
akimeracım sen keselerin ikisinide gördünmü canım kesinleştimi yani ikiz oluşu.hamileliğinin ağır geçmesi çok kötü ama nasıl özendim sana anlatamam ne güzel annen kızkardeşin yanında.ben zor durumda olsam kimsem yok burda (( ni görümcem var oda ne anne gibi nede özabla gibi olmuyo.o yüzden yinede şanslısın inşallah bir an evvel geçerde rahatsızlıkların güle oynaya geçer hamileliğin.
tunemicim sen napıyosun.bizimde şu bekleme sürecimiz bi dolsaydı.
ayşec,m senden ne haber varmı bi gelişme.arada girmeye çalışırım hepinizi öpüyorum kızlar

ohh ne güzel valla herkes gelmiş ben yokum ya yapmışsını yine muhabbeti valla ben yatıyom annemlerde temizliğimi yapıyolar sağolsunlar.bu arada aysecim evet hayatım sana sormak istediğim çok şey var.mesela sendede kese gözükmüşmüydü ağrın varmıydı hem iç hem dış gebelik olduğun nasıl anlaşıldı ve nezaman anlaşıldı kanaman oldumu ayrıca sadece dış gebelik olan bebeği alıp içerdekine dokunmasalar olmuyo yaşama şansı yokmu bunları çok merak ediyorum cevaplarsan sevinirim tatlım

yasmincim cnm benim sadece keselerin bitanesi gözüktü sağlam olan taraftaki ve ordada hiç agrım sıkıntım yok ama diğer dış gebelik geçirdiğim sağ tarafım çok agrıyo rahim kalınlaşmış ama ortada kese yok gerçi doktora göre öbürü bile daha çok küçükmüş bunun gözükmemesi normal bi hafta snr gözükür geç oluşuyo olabilir dedi ama olmasa bile bitane kesin var karnımda ama ben korkuyorum işte acaba hem iç hem dış gebelikmi geçiriyorum agrı var kese yok rahim kalınlaşmış ya bebek tüpte tutunduysa nasıl konacak bunun teşhisi çıldırıcam valla hiç sevinemiyorum tam herşey yoluna girmeden.doktor gaz sancısıdır sagdaki hem iç hem dış gebe olma ihtimalin binde bir diyo ama ben gaz sancısı olduğunu düşünmedim ben çok operasyon geçirdim gaz sancısını bilirim bu başka bi agrı.tüpten geldiğini hissediyorum ama inşallah normal gebliktir.doktor dış gbelikte rahim kalınlaşmaz kanaman olur ağrıdan duramassın diyo inşallahta deilimdir.anneme göre ordaki bebek kesin kız bence diyo.güya kızlar geç gözükürmüş ve kasıkta çok ağrı yaparmış erkeklerde çabuk gözükür bel agrısı yaparmış benim hem bel hem kasık ağrım var.hayırlısı allahtan bakalım ne olacak.çarşamba randevum var tekrar gidicem ne olacak bakalım.bu arada bebeklere sorarlarmış onlarda ne derse çıkarmış.biz oğluma soruyoruz bi tane erkek kardeşim olacak diyo başkada bişey demiyo taktı bitane bitane diye.heralde ikiz çıkmıycak benimki zaten biri gözükmedide.ama korktuğum allah verede kötü bişey olmasa sizde dua edin bana cnm yaa sıkıntıdan sanki kalbim yerinden çıkacak.çok heycanlıyım vakit geçmiyo sanki yaa

ayyy vakıt gecmıyordur hakıkaten. yok ya cok sabırsız ınsanlarız ne yapacagız bılmıyorum. akımera heyecanını anlıyorum ınsaellah guzel olan heyecan guzellıkler getırır. bel agrıyınca erkektır mııııı ya benım belım agrırdı cogunlukla gıtttttııı nur topu gıbı erkek evladım:)))gıdenı unutacagız baska caresı yok. dı mı ayse:? dı mı ktg?
ktg hakıkaten sıkıntılanıp moral bozuklugu ıcınde mısın suan bana oyle gelıyor kı suan moralın bozu. hıc gırmıyorsun bıze kulak vermıyorsun. sesımı duyurrup tesellı etmek ısterdım senı. sne kı neler atlattın bu duydugun ne kı?altı ustu bır kıst!!! lutfen yapma
akımera ekmek elden su golden moduna gırdın demek. ooooooooh ne alaa!!!
yasmın ucuncu adetını goreceksın yanı!!! hadı ınsaellah bundan sonrakı bır kac ay soldan yumurtlarsın.
bu arada dun degıl oncekı aksam 2 saat boyunca hafıf sag tarafta sancılarım oldu. gecen ay da sag tarafta sancım olmustu. hakıkaten bır ay sol bır ay sag olmuyor mu? eger oyleyse ben bu ay da sagdan yumurtladım benım dongum tam 28 gun ve soylenen 14. gun yumurtlandıgı. benım oncekı aksam 18 gun oluyor. ne bılım yaaa 26 yasındayım sanscısız adet yasadıgım ıcın (amelıyat, dıs gebe olana kadar) sımdı bu tarz seylerı yenı yenı ogrenınce-farkedınce-hıssedınce, yenı adet olmus kız gıbı hıssedıyorum kendımı:)))))

anlatayım canım benim rahmim kalınlaşmıştı kesede oluştu aam sürekli sağ kasıyım ağrıyordu lekelnmede vardı çok üşüyordum tüpüm sağ çok ağrısı vardı doktorda ban gaz sancısı dedi bende dedim gaz sancısı deyildiye başka bişeydir benim bildiyim kadarayla tüpte ve rahimde olan gebelikler düşüyormuş çünkü tüp çok sancı yapıyor diğerinide düşürüyor hayırlısı diyelim allahın işi işallah seniniki öyle değildir çok zor sen yinede bekle hatyırlısı

tunemi niye öyle diyorsun okadarda çalışıyoruzdA YıNE OLMUYOR ESKıDEN Bı KEREDE OLUYORDUDA ZORLANMIYORDUK ŞıMDı ıSE DIŞ GEBELıKTENSE SONRA ÇOK ZOR OLDU ALLAHIM BıZEDE VER BıZEDE VER mafoldumben

ben ne dedım kı???
ben de Allah'ım hepımıze ver dıyorum. ustune ustluk benden kat be kat ondesın. hem de regl olmadın... bız ne yapalım aglayalım mı... hıc aglayasım gelmıyor.

MaŞŞalah Çok ıyısın keŞke bende senın gıbı olsam herŞeyı Çok ıyı dÜŞÜnÜyorsun kendıne bıle tesellı verıyorsun ama ben Çok ÜzÜlÜyorum olmayacakmı dıye artık zaten tek tÜp kaldı oda gıtse ıŞım Çok zorr

cnm benim şu an bende aynı şeyleri yaşıyorum peki nezaman ve nasıl teşhis kondu sana.bende leke falan yok sende nezaman gelmeye başlamıştı

bugün herkesin morali diplerde yani.ktg girmiyo bile.kızlar bi silkelenip kendinize gelin.tunemicim bende pek giremiyorum iyiki varsın yani.kızlar bu kadar üzmeyin kendinizi ya.tabiki hiç düşünmemek mümkün değil ama baklıyorum herkes ümitsizliğe kapılmış.yakışmıyor bize.ümitsizlik yooookkkk

canım vaalla benimkisi çok zor geçti yaklaşık 1 ay sürdü kürtaj oldum aam yine yükselmişti ve sonunda patladı iç kanam oldu hemen ameliyata aldılar 5 haftalıkken kanam oldu bazen hiç gelmiyordu bazende geliyordu bende anlamadımm vallakafamçokkarıştı

akimeracım sende ağrı dışında hiçbir şüpheli durum yok.ağrıda bir belirti değil zaten.leke yok kanama yok.içini ferah tut.beta hcg değerin süper daha ne olsun.neden kendini üzüyosun.bak bebklerine yazık kendine yazık lütfen yapma böyle.üzme kendini göreceksin en geç 1 haftaya gözükecek ikiside allhın izniyle

valla ben ne oldu da boyle moralınız dustu bılemıyorum.
ktgnın hamıle olmamıs olması mı?
yapmayın kızlar onumuzde kac ay var, ayların hepsı bızım.
soyle dıyelım; bız de umıtsızlık yok, sadece cok sabırsızız. haksız mıyım?
ayse tek tuple hamıle kalmanın olasılıgı dusuk degıl. sadece hamıle kalma zamanı uzuyor. ama bır de soyle dusun yasmın dıyor kı ben sekız ay ugrasmama ragmen hamıle kalamadım. akımera ne kadar zor hamıle kaldıgını anlatıyor. bır cok kısı sebepsız hamıle kalamıyor. sonra bırden hıc bır tedavı gormeden hamıle kalınıyor???? tuplerı yok muydu, vardı. yanı sen sadecesabretmelısın.tupun olsa da olmasa da kısır olsan da olmasan da hıc regl yasamamıs olsan da, O ne zaman ol derse o zaman olacak!
ben 23nısan2010da dogum yapacaktım. ohooooo neler planladım. su soyle olkur bu boyle olur (anlatmam gerekmıyor ayse sen de yasamıssındır) ne old???? sımdı ne zaman hamıle kalacagım hatta ne zaman korumayı bırakabılecegım dıyorum.
umıtsızlık degıl bızımkı; sadece cok sabırsızız. ama cok da kalabalıgız...

evet tunemi haklısın ben zaten her konuda çok sabırsızım aam içimde bişey ya hiç olmazsa ne olur ama pes etmek yok çalışmaya devam belki tutuururuz bi yerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…