yasmincim cnm benim sadece keselerin bitanesi gözüktü sağlam olan taraftaki ve ordada hiç agrım sıkıntım yok ama diğer dış gebelik geçirdiğim sağ tarafım çok agrıyo rahim kalınlaşmış ama ortada kese yok gerçi doktora göre öbürü bile daha çok küçükmüş bunun gözükmemesi normal bi hafta snr gözükür geç oluşuyo olabilir dedi ama olmasa bile bitane kesin var karnımda ama ben korkuyorum işte acaba hem iç hem dış gebelikmi geçiriyorum agrı var kese yok rahim kalınlaşmış ya bebek tüpte tutunduysa nasıl konacak bunun teşhisi çıldırıcam valla hiç sevinemiyorum tam herşey yoluna girmeden.doktor gaz sancısıdır sagdaki hem iç hem dış gebe olma ihtimalin binde bir diyo ama ben gaz sancısı olduğunu düşünmedim ben çok operasyon geçirdim gaz sancısını bilirim bu başka bi agrı.tüpten geldiğini hissediyorum ama inşallah normal gebliktir.doktor dış gbelikte rahim kalınlaşmaz kanaman olur ağrıdan duramassın diyo inşallahta deilimdir.anneme göre ordaki bebek kesin kız bence diyo.güya kızlar geç gözükürmüş ve kasıkta çok ağrı yaparmış erkeklerde çabuk gözükür bel agrısı yaparmış benim hem bel hem kasık ağrım var.hayırlısı allahtan bakalım ne olacak.çarşamba randevum var tekrar gidicem ne olacak bakalım.bu arada bebeklere sorarlarmış onlarda ne derse çıkarmış.biz oğluma soruyoruz bi tane erkek kardeşim olacak diyo başkada bişey demiyo taktı bitane bitane diye.heralde ikiz çıkmıycak benimki zaten biri gözükmedide.ama korktuğum allah verede kötü bişey olmasa sizde dua edin bana cnm yaa sıkıntıdan sanki kalbim yerinden çıkacak.çok heycanlıyım vakit geçmiyo sanki yaakızlar merhaba ben bu ara pek giremedim.gündüzde çok giremicem sanırım bi stajer var yanımda gıcık oldum giremiyorum onun yüzünden yanımda çünkü hep.bende bi gelişme yok aynı.yarın yada öbürgün adet olmam lazım inşallah bu ay soldan yumurtlarım diye dua ediyorum.tabiki sizde herzaman dualarımdasınız.ktg cim çok kızdım sana.kist öyle bebekten falan vazgeçecek bir sebep değil
.dış gebelik sırasında bendede oluştu kist hatta çok ağrı veriyodu.doktorum adet olamadığım için vücut ürettiği yumurtaları atamadığı için yumurtalar kistleşmiş dedi.ama hiç önemsenecek bişey değil dedi.ve zaten adet olur olmaz vücut attı onu.seninkide muhtemelen öyle bişeydir adet olamadığıın için.adet olunca bence vücuttan atılır.o yüzden korkma.hem bendede dış gebelikten sonra rahimde yara oluştu mantar oluştu bende üzüldüm ama bebkten vazgeçecek kadar değil.üzme kendini inşallah adet olunca geçer.bukadar kısa zamanda oluştuğuna göre hemende yok olup gider inşallah.
akimeracım sen keselerin ikisinide gördünmü canım kesinleştimi yani ikiz oluşu.hamileliğinin ağır geçmesi çok kötü ama nasıl özendim sana anlatamam ne güzel annen kızkardeşin yanında.ben zor durumda olsam kimsem yok burda(( ni görümcem var oda ne anne gibi nede özabla gibi olmuyo.o yüzden yinede şanslısın inşallah bir an evvel geçerde rahatsızlıkların güle oynaya geçer hamileliğin.
tunemicim sen napıyosun.bizimde şu bekleme sürecimiz bi dolsaydı.
ayşec,m senden ne haber varmı bi gelişme.arada girmeye çalışırım hepinizi öpüyorum kızlar
anlatayım canım benim rahmim kalınlaşmıştı kesede oluştu aam sürekli sağ kasıyım ağrıyordu lekelnmede vardı çok üşüyordum tüpüm sağ çok ağrısı vardı doktorda ban gaz sancısı dedi bende dedim gaz sancısı deyildiye başka bişeydir benim bildiyim kadarayla tüpte ve rahimde olan gebelikler düşüyormuş çünkü tüp çok sancı yapıyor diğerinide düşürüyor hayırlısı diyelim allahın işi işallah seniniki öyle değildir çok zor sen yinede bekle hatyırlısı