Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Cnm senin belirtliern nasl olmştu sonçta dış gebelikten snra hamile kalinca değişyor mu acaba bişyler :\

Hamile kaldigim aydan bahsediyorsun di mi canim?
Yumurtlama doneminden sonra ince ince sızılarım hic gecmedi.Cok az,ara ara yani.
Ekstra hicbisy olmadi dıs gebelikten sebep.

Ama oncesinde sag tarafimdaki agri 2-3 ay devam etmisti.

Özelde yaptıracağız bakalım inşaallah sorun çıkmaz. Dibe çekmiyorum da içinde olduğum durumda olumlu düşünmek zor oluyor

Evet o zaman zor kafadan atmak.
Bigun baska dua ederken ertesi gun tam tersi dua ederken buluyor insan kendini.
Kurtulmak istenen hastalik gb olmasi bile cok uzucu.

Yumurtlama doneminden sonra ince ince sızılarım hic gecmedi.Cok az,ara ara yani.

Allah hepimze mucizelerimzi versn inşaAllah dua et bize untma cnm duanda

Peki cnm ilişki ne sıklıkla oldu

Hemde nasıl vücudumda bhcg artsın diye uğraşırken şimdide düşsün diye beklemek ve düştüğüne şükretmek :KK43: böyle çelişki yok vardır bir hayır diyorum hep ama üzülüyorum işte

O baya olmuş yumurtlama gününden önce hsg çektirip deneseniz benim adetler düzensiz ne zaman yumurtladığımı bile bilmiyorum. Benim daha 15 gün oldu bugün
Hsg cektirmeyi dusundum bi ara ama sonra bu topikte cektirip de tekrar dis gebelik gecirenleri gorunce emin olamadim.
Hsg net olarak tani ya da tedavi konumunda degil gibi suanda tupte tikaniklik varsa acabildigi soyleniyor ama drlar da bu konuda net birsey soyleyemiyorlar iste.
Bu dis gebelikte hicbisey net degil her sey belirsiz insani en cok yoran umutsuzluga iten de bu maalesef.
Yine de olumsuz dusunmemek lazim Allah'in izniyle hepimizin saglikli gebeligi olur insallah.

Arkadaşlar dün ikinci hsg mi çektirdim, ilkinden sonra çok korkuyordum ama çok şükür ağrısız geçti bu sefer anesteziye gerek kalmadı, şişli echomarda çektirdim bayan ekipleri de varmış selektif salpingografi işlemini yapan, sol tüpüm kapalı çıktı sağ tüpümde bu işlemle açılmış ama dış gebelikten kalan 2cm çapında bi kese, torba genişleme? gözüküyormuş rapordan anladığım kadarıyla, çarşamba günü doktorumla görüşünce netleşecek anlayacağınız sonuçlarım pek iyi çıkmadı malesef ama yine de iyi ki çektirmişim diyorum, evet bi tedavi değil ama sıkıntılı bir durum varsa bilmek ona göre tedaviyi şekillendirmek gerek tedbir bizden takdir allahtan...

Bu arada aramıza yeni katılan arkadaşlarıma da geçmiş olsun diyorum, güzel haberlerimizi de beraber alırız inşallah, acısı taze olanlar için zor biliyorum ama tedavi bitince insan yine ümitleniyor hevesleniyor zaman herşeyin ilacı bugünler de geçecek inşallah

IMG_20180520_145154.jpg ya kızlar bn şimdi kafayı yicem ovilasyon oldu 3GÜN boynca koyuydu snra silikleşti bugün kaç gün snra bidaha yapaym ölesine dedim böle çktı ne demk şimdi

Slm kızlar benim bir düşüğüm iki taede dış gebeliğim oldu.Şuan 32 haftalık hamileyim.Nasıl kötü şeyler yaşadığınızı bizzat çok iyi bilirim.Umutsuzluğa kapılmayın diye yazıyorum.O anki pskilplojiyle hiç normal gebelik yaşayamacağıö hiç çocuğum olmayacak gibi geliyordu.Ama çok şükür mucizem karnımda:) sizlerinde olucak inşallah.Son dış gebeliğimden sonra bir türlü cesaretimi toplayamadğm için 9 ay korunmştm.rahim filmi çekildim.(sorun yoktu) Maydonoz kürü ve rakı kürü yaptım( ebru destanın) .Bol bol dua ettim.rakı kürünü tavsiye ediyrm arkadaşlar .Bende bu sayfada dış gebelik geçiren arkadaşn tabsiyesiyle yaptım.İkimizde normal gebelik yaşıyoruz şuan.tabiki önce allah nasip etti .Ama böyle bitkisek şeylerinde faydası olabiliyor.Allah yardımcınız olsun umut olsun diye yazdım.Birde kan pıhtılaşması varmış bende.Onun içinde iğne kullanıyrm.O testlerinizide yaptırmayı ihmal etmeyin..

Slm kızlar benim bir düşüğüm iki taede dış gebeliğim oldu.Şuan 32 haftalık hamileyim.Nasıl kötü şeyler yaşadığınızı bizzat çok iyi bilirim.Umutsuzluğa kapılmayın diye yazıyorum.O anki pskilplojiyle hiç normal gebelik yaşayamacağıö hiç çocuğum olmayacak gibi geliyordu.Ama çok şükür mucizem karnımda:) sizlerinde olucak inşallah.Son dış gebeliğimden sonra bir türlü cesaretimi toplayamadğm için 9 ay korunmştm.rahim filmi çekildim.(sorun yoktu) Maydonoz kürü ve rakı kürü yaptım( ebru destanın) .Bol bol dua ettim.rakı kürünü tavsiye ediyrm arkadaşlar .Bende bu sayfada dış gebelik geçiren arkadaşn tabsiyesiyle yaptım.İkimizde normal gebelik yaşıyoruz şuan.tabiki önce allah nasip etti .Ama böyle bitkisek şeylerinde faydası olabiliyor.Allah yardımcınız olsun umut olsun diye yazdım.Birde kan pıhtılaşması varmış bende.Onun içinde iğne kullanıyrm.O testlerinizide yaptırmayı ihmal etmeyin..
MaşaAllah Allahım bizede böyle seyler yazmayı nasip etsn karnındaki masum için bize dua et :KK43:

Benim de bir düşük iki dış gebeliğim oldu ama dış gebeliklerim tüplerimde hasar bıraktı malesef o yüzden çok ümitvar olamıyorum şu aşamada, tüp bebekten başka çarem kalmayacak galiba ama böyle güzel haberler almak iyi geliyor iyi ki paylaştınız:) Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Oncelikle tebrik ederim. Hayirlisiyla dogar bebeginiz insallah. Raki kuru nasil bisey, ilk defa duyuyorum. Biraz bilgi verir misiniz?

Arkadaşlar bi sorum olacak dis gebelik geçirdiğimi yazmistim geçenlerde iğne tedavisi ile atlattim 3 ay korunman gerekiyor dedi doktor iğneden ötürü sizce gerekli mi korunmak yada neden gerekli?

Arkadaşlar bi sorum olacak dis gebelik geçirdiğimi yazmistim geçenlerde iğne tedavisi ile atlattim 3 ay korunman gerekiyor dedi doktor iğneden ötürü sizce gerekli mi korunmak yada neden gerekli?

Hem tüpte oluşan defektin iyileşmesi için hem de verilen ilaç hücre öldürücü etkiye sahip. İlacın vücuttan tamamen atılması için biraz beklemek gerekiyor. Ayrıca bu ilaç folik asite bağlanıp atıldığı için folik asit takviyesi yapmak lazım mutlaka

Hem tüpte oluşan defektin iyileşmesi için hem de verilen ilaç hücre öldürücü etkiye sahip. İlacın vücuttan tamamen atılması için biraz beklemek gerekiyor. Ayrıca bu ilaç folik asite bağlanıp atıldığı için folik asit takviyesi yapmak lazım mutlaka
Mesela bu 3 ayda hamile kalsak ne olur bebege zararı mi olur cok sağol cevabın için bu arada:)

X