Aman Allah'im yer mi yapiyormus tüpte?yok artik ya...eee o zaman o tüpün iptal edilmesi daha mantikli canim ya.habire dış gebelikle mi ugrasilir.tek tuple insanlar 3 çocuk doğuruyor yani.canim rahim filmi mutlaka çektir.bende bir şey çıkmadı ama temiz çıkmasi da benim dış gebelik açısından risksiz oldugumu göstermiyor.doktor dedi zaten bir kere gecirdigin için ikinci dis gebelik gecirme riskin çok artti dedi.beynimden vuruldum ben de .Allah'a sigindik gerçekten.tüp bebek daha mantikli canim eğer senin için tekrar bir dış gebelik riski çok çok fazlaysa.en azindan tüp bebekteki dis gebelik riski hiç geçirmemiş olanlarla ayni.hamile kalacaksin insallah tekrardan.ama bu sefer sağlıklı ve normal olmasi lazimSorma canım ya bi türlü aşağıya inemedi çocuk takılıp kalıyor. Dr bi önceki gebeliğin hangi tüpte olduğun bilseydik eğer bu da aynı tüpteyse laparoskoyle o tüpü bağlardık dedi çünkü üçüncüye de muhtemel o taraftan olursa dış gebelik olur dedi ama şimdi böyle olunca ne yapacak bilmiyorum. Bi kere oldu mu tüpte yer yapıyor ikinci de yine oraya yerleşiyor dedi valla ne olacak bilemedim tekrar hamile kalabilecek miyim kalırsam normal olacak mı kafam da deli sorular.