Ben de iki doz oldum ama iki doz ve tek doz arasinda pek fark olacagini sanmiyorum.6 ay korunmak ve beklemek çok zor benim doktorum 6 ay dese bile bekleyemezdim herhalde.hemen hamile de kalamiyorum.bazilari hemen hamile kaliyor mesela.onlarin beklemesi mantikli olabilir ama benim degil.ama genelde 3 ay bekleniliyor ve 4.ay hamile kalip saglikli cocuk doguran çok insan var.bir de klomen tedavisi buna sebep oldu diye çok emin soylemis doktorun ama canim ben tedavi de gormedim yani bir sebebi de yok gorunurde.tupler de açik çikti.sebepsiz de olusabiliyor ne yazik ki.ayrica gelecek ay tedavi baslatmayi dusunuyor benim doktorum.kaliteli yumurtalara ulasmak icin.kalitesiz yumurta ve sperm dis gebelik olusturuyormus veya tupteki tikaniklik.bana bu iki nedeni soylemisti.ben de 5. ayda gebe kalmıştım ilk hamileliğimdi. hatta klomenle hamile kaldım dr zaten bu ilaçların da neden olabileceğini söylemişti muhtemelen seninki ilaca bağlı dedi. yaşım 27 benimde ocak6 da sıfırlandı değerim. dr ısrarla 6 ay olmayacak dedi hatta yaşın biraz küçük olsa 9 ay 1 yıl bekle dedi. doğum kontrol hapı verdi onu kullanıyorum. ben de sabırsızlanmaya başladım tabi ama dün tekrar dr görüştüm ilacın etkileri 6 ay sürebilir bebekde anomali oluşur ve dış gebelik riski ilk 6 ay daha fazladır dedi o yüzden hazirana kadar beklicem heralde.. çok zor beklemek yaaaa bu arada ben iki doz mtx iğne ve kürtaj oldum
Benim ilk adetimde iki gün fln siyaha yakın akıntım olmuştu canım hatta üç aydır kanamam koyu renkle başlayıp öyle bitiyor. Bir de her dış gebelik aynı olmuyor yani bende mesela ne ağrı ne kanma olmamıştı iyi düşünmeye çalış inş herşey yolundadırKızlar nasılsınız.benim reglim bitti ancak ara ara koyu kahve akıntı geliyor benden.sizde de dış gebelik sonrası ilk adetinizde bu tür şeyler olmuş muydu.ben dış gebeliği mi bu tarz bir akıntıyla öğrendiğim için korkuyorum şimdi
İnş canım benim ki adet öncesi de vardı adet bitiminden sonra da devam ediyor.adet bitiminden sonra oldu m sanaBenim ilk adetimde iki gün fln siyaha yakın akıntım olmuştu canım hatta üç aydır kanamam koyu renkle başlayıp öyle bitiyor. Bir de her dış gebelik aynı olmuyor yani bende mesela ne ağrı ne kanma olmamıştı iyi düşünmeye çalış inş herşey yolundadır
İki gün devam etti zaten adet sürem de 5 günden 7 güne çıktı üç aydır. dün adet oldum mesela siyah pıhtılar geliyor iki gündür. kaç gündür akıntın var senin arkadaşımİnş canım benim ki adet öncesi de vardı adet bitiminden sonra da devam ediyor.adet bitiminden sonra oldu m sana
Anladım canım benzer şeyler ama benim biraz daha garip.ben regl oldum ilk üç gün kahverengi akıntı geldi çok korktum dış gebelik diye ama çok şükür üçüncü günün sonunda normal regl akıntım geldi ve çok yoğun oldum baya bir yoğundu yanı.sonra dün yıkandım 10.günüm olduğu için artık 2 gündür de o akıntım geliyor inş kesilir.internette bir yazı okudum bunun iyi bile olabileceği yazıyordu adetle atılamayan kötü kan bu şekilde atılıp temizleniyormuş.özellikle tıbbı müdahale olanlarda normal yazıyordu.ama ben artık o kadar korkar oldum ki kötü bir şey diye üzülüp kahroluyorum.bu dış gebelik psikolojimi çok bozdu.Allah kimseye yaşatmasın.burada ve bilmediğim ne kadar çok çocuk sahibi olmak isteyen varsa Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıklı evlatlar versin.İki gün devam etti zaten adet sürem de 5 günden 7 güne çıktı üç aydır. dün adet oldum mesela siyah pıhtılar geliyor iki gündür. kaç gündür akıntın var senin arkadaşım
Cnm döngü cok değişiyor. İlk adetim normal oldu ondan 15 gün sonra öyle yoğun bi kanama olduki anlatamam.ondan sonraki ay adet günüme 1 hafta kala az az başladı kahverengi leke adet günü normal adet oldum. Sonraki yani 3. . Ayda düzenli adetim olduKızlar nasılsınız.benim reglim bitti ancak ara ara koyu kahve akıntı geliyor benden.sizde de dış gebelik sonrası ilk adetinizde bu tür şeyler olmuş muydu.ben dış gebeliği mi bu tarz bir akıntıyla öğrendiğim için korkuyorum şimdi
Anladım canım bu tuhaflıklar dış gebelik kaynaklı o zamanCnm döngü cok değişiyor. İlk adetim normal oldu ondan 15 gün sonra öyle yoğun bi kanama olduki anlatamam.ondan sonraki ay adet günüme 1 hafta kala az az başladı kahverengi leke adet günü normal adet oldum. Sonraki yani 3. . Ayda düzenli adetim oldu
Ben çeken doktora sormuştum hidrosalpenks olsa tüpler sosis gibi görünürdü demişti benim doktorum da hamile kalabildigim için tıkanıklıktan şüphelenmiyorum ama sıvı birikmesi var mı diye hsg istiyorum demişti cektirdim ama açık ve hidrosalpenks yok dedi doktorKizlar ya icinizde hsg sonrası hidrosalpenks çıkan var mi sonucunda? Doktor bana bogum bogum tuplerin dedi ya acaba hidrosalpenks mi demek istedikafamda sorular bitmiyorr hsg cektirdigimden beri
Bana tüplerin açıldı fakat boğum boğum sekli dedi.. Hidrosalpenks mi demek istedi anlamadim yani..hidrosalpenks varsa tupler acik çıkıyor mu filmde..ve 4 ay icinde hamile kaldin kaldin yoks tup bebek dediBen çeken doktora sormuştum hidrosalpenks olsa tüpler sosis gibi görünürdü demişti benim doktorum da hamile kalabildigim için tıkanıklıktan şüphelenmiyorum ama sıvı birikmesi var mı diye hsg istiyorum demişti cektirdim ama açık ve hidrosalpenks yok dedi doktor
Ben de dis gebelikten sonra film cekildm bir ay oldu hatta.boyle bir seyden bahsetmedi bana canm.neden oyle olurmus ki acaba?iyice ogrenseydin doktordan nedir ne degildir diye.dis gebelik acaba tûpû tahris ettigi icin mi oyle oluyor.benim de dis gebelik yasadigim tataftaki tupum hala bile bazen sizliyor ya.ne illet bir seymis bu dis gebelik.altust etti her seyi.Allah bir daha hicbirimize yasatmasin tekrarini.Bana tüplerin açıldı fakat boğum boğum sekli dedi.. Hidrosalpenks mi demek istedi anlamadim yani..hidrosalpenks varsa tupler acik çıkıyor mu filmde..ve 4 ay icinde hamile kaldin kaldin yoks tup bebek dedi
Doktorum da tam anlatmadi ya bu kadar aciklama yapti..raporda normal yazıyor her şey ama kendisi boyle soyledi. Cok sinir bozucu yani. Sağ tupte ben dış gebelik gecirmistim doktor ikisi de ayni dedi..ve bu bilgileri de telefonda soyledi zaten düşün..Ben de dis gebelikten sonra film cekildm bir ay oldu hatta.boyle bir seyden bahsetmedi bana canm.neden oyle olurmus ki acaba?iyice ogrenseydin doktordan nedir ne degildir diye.dis gebelik acaba tûpû tahris ettigi icin mi oyle oluyor.benim de dis gebelik yasadigim tataftaki tupum hala bile bazen sizliyor ya.ne illet bir seymis bu dis gebelik.altust etti her seyi.Allah bir daha hicbirimize yasatmasin tekrarini.
Hadi ya neden boyle ilgisiz davranir bazi doktorlar anlamam.bazilarinin da agzindan cimbizla laf alirsin.ben kaç tane Doktor degistirdim bu yuzden.sonunda ilgili ve tum sorularima geçistirmeden cevap veren bir doktor buldum.kafadaki soru isaretlerinin giderilmesi onemli yani.sonucta çok zor seyler yasadik yiprandik.kafamiza takilanlari ogrenemezsek takinti haline gelir ve bu sorular da rahat birakmaz psikolojimizi.Doktorum da tam anlatmadi ya bu kadar aciklama yapti..raporda normal yazıyor her şey ama kendisi boyle soyledi. Cok sinir bozucu yani. Sağ tupte ben dış gebelik gecirmistim doktor ikisi de ayni dedi..ve bu bilgileri de telefonda soyledi zaten düşün..
Aynen canimHadi ya neden boyle ilgisiz davranir bazi doktorlar anlamam.bazilarinin da agzindan cimbizla laf alirsin.ben kaç tane Doktor degistirdim bu yuzden.sonunda ilgili ve tum sorularima geçistirmeden cevap veren bir doktor buldum.kafadaki soru isaretlerinin giderilmesi onemli yani.sonucta çok zor seyler yasadik yiprandik.kafamiza takilanlari ogrenemezsek takinti haline gelir ve bu sorular da rahat birakmaz psikolojimizi.
çok geçmiş olsun canım çok şanslısın aslında en azında 2 yavrun var demin yanlızca mutfağa çekilip gizli gizli ağladım ve ne olur Allah ım hayırlıbi evlat nasib et diye hiç yoksa bari bitanem olsundiye inan bazen akşam yastığa başımı koyduğumda bu gün ağlamadım diye sevindiğim günvar ve bunu yanlız içimde yaşıyom anca burda paylaşa niliyom şuan yazarken dahi boğazım düğüm düğüm göz yaşım akıyo bu gidişle hiç dinmiucek galiba neyse demem oki sıkma canını olur inşallah venim yengemde dış gebe oldu 6 ay sonra gebe kaldı şimdi 3 oğlu var Allah bağaşlasın bizede en kısa zamanda nasip etsin inşallahMerhaba bir yıldan beri siteyi takip ediyorum cesaretimi toplayıp yazmaya karar verdim ve cok mutsuzum iki tane evladım var bir yıl önce üçüncü cocugu istedik ve bir yıldan beri hamile kalamadım tam bir yıl sonra hamile kaldım diye seviniyordumki dış gebelik oldugu ortaya çıktı 28 gün oldu igne vurulalı degerim nihayet 24 düştü ne yapacağımı bilmiyorum çok kötü günler yaşadım psikolojim bozuldu eşim tekrardan istiyor ama cesaretim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?