Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Canım peki dış gebeliğin olduğu tarafta batma hissediyor musun benim o kısımda batma oluyor ara ara
Evet ara ara hafif oluyordu ama son 10 gündür falan hiç olmuyor.hafif agri olmasi normal.çünkü dis gebelik oluştu tüpte ve olusan yeri tahriş etti biraz tabi.ama beta degerin yüksek degilse tahris olma derecesi de düşük oluyormuş canim.benim 629 olmustu en fazla. O gün igne olmustum zaten.

Canım ama sonuçta benim 1.ay oldu o iğneyi olalı bu.ilk adetim ama batma oluyor.değirim düşük benim 65 mi neydi.

Canım ama sonuçta benim 1.ay oldu o iğneyi olalı bu.ilk adetim ama batma oluyor.değirim düşük benim 65 mi neydi.
Degerin çok düşükmüş.benim de batmalarim ilk zamanlar daha fazlaydi ama son 10 gündür hic olmuyor.ki ara ara hep hissettim o batmayi.ama tamamen dis gebelikten dolayidir.dedigim gibi tüpe yerleşti ve orayi biraz da olsa tahriş etti.ben de ocak ayinda yedim igneyi düşün.o zamandan beri batma hissi devam ediyordu.rahim filmim temiz çıktı şükür.sen de çekilecek misin rahim filmi?bence dis gebelik geciren herkes film cekilmeli ki tuplerin durumu anlaşilsin.tüpün açiksa hiç endiselenme canim.o batma hissi de zamanla azalip kaybolur diye düşünüyorum.benim öyle oldu çünkü.

Az derken ne kadar canım bir de rengi aynı adet renginde miydi benim koyu biraz
Benim her renkte geliyordu kahverengi kırmızı pıhtı seklinde..icini rahat tut bir sey olmaz inşallah..normalde 6 gun suren adet surem dis gebelik ve kurtaj sonrasi 3 güne düştü,suan bir yil oldu toplamda ve 5 gun sürüyor..normale döndü.

Evet canım çektireceğim inş çünkü bu bilinmezlikte gebe kalmak daha riskli geliyor bana.inşallah benim de senin gibi temiz çıkar hayırlısıyla.senin korunman bitti mi şimdi

Anladım canım sonuçta basit bir şey değil demek ki vücut tam toplanamıyor

Evet canım çektireceğim inş çünkü bu bilinmezlikte gebe kalmak daha riskli geliyor bana.inşallah benim de senin gibi temiz çıkar hayırlısıyla.senin korunman bitti mi şimdi
Benim adetimin 18.günü canim bugün.ve diger adeti bekliyorum canim.diger adet de geçsin tekrardan denemeye basliycaz inşallah.umarim hayirlisi olur hepimizin hakkinda.rahim filmimi anestezili oldm bu arada . tavsiye ederim çünkü uyudum uyandim ve hiçbir sey hissetmedim.o bahsedilen agriyi hic yaşamadım yani.zaten cok kisa süreli uyutuluyorsun.umarim senin de tupler açik çıkar.bu sefer saglikli oluşur ins.gebeliklerimiz.bana doktor 2 sebebi var dedi ya film icin gittigimde.ya tüp tikali ya da bebeğe ait bir prob. dis gebelik sebebi oluyor dedi.demek ki benimki bebekten kaynakli bir sorunmus.

Anestezili istiyorum ben de.sen neden anestesiz yaptırmadın bir de biraz anlatsana nasıl oluyor
Aneztezili yaptirdim canim ona ragmen uyandigimda agrim oldu..bi de anestezisiz yaptirsam nolurdum bilmiyorum :) agri ve kanama dışında bir sorun yok..kanama zaten normalmis. Agrim da suan azaldi

Aneztezili yaptirdim canim ona ragmen uyandigimda agrim oldu..bi de anestezisiz yaptirsam nolurdum bilmiyorum :) agri ve kanama dışında bir sorun yok..kanama zaten normalmis. Agrim da suan azaldi
Evet kanama oluyor ben de de oldu.adetin 10.günü çekildim filmi.ve uyandigimda vajinal kanama vardi eve geldm hala devam ediyordu.ped göturmekte fayda var:) ertesi gün kesildi kanama.ama öyle yoğun değil.damla damla geliyor.bir de doktor antibiyotik veriyor 1 hafta kullaniyorsun.başka da bir zorluğu yok.ama anestezisiz olsaydim ben de aci çekerdim çünkü dayanikli bir bunyem yok hassasim aciya karşı.iyi ki görmedim ve hissetmedim o film çekilirken olanlari.

Canim senin tüpler açik mi çıktı ve ne zaman deneyebilirsiniz dedi doktorun bir de tedaviden bahsetti mi sana da?

Canim senin tüpler açik mi çıktı ve ne zaman deneyebilirsiniz dedi doktorun bir de tedaviden bahsetti mi sana da?
Canim ben uyaninca anesteziden zaten ped vardi yanimda ama yetmedi o derece kanamam oldu baya kotu bir andi :) bana antibiyotik de vermedi sadece kanaman kesilene kadar iliskiye girme sonra korunmana gerek yok dedi. Kanamadan sonra calismalara devam umarim yumurtlamayi kacirmayiz.. Hayırlısı olsun.doktorumla bi daha gorusecegim ama henüz filmden sonra bana detayli bir aciklama yapmadi. Bugun konuşacağım. Tuplerim acikmis ama hemsireler oyle söyledi raporumda da her şeyin normal oldugu yaziyor.

Canım benim inş bir daha yaşamayız.hadi hayırlısı bakalım eşin test yaptı mı onun durumunda bir sıkıntı var mı

Doğum Kontrol Hapı Bırakıldıktan Sonra Hamile Kalma Süreci

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Ebru ALPER, en çok merak edilen; Doğum Kontrol Hapı Bırakıldıktan Sonra Hamile Kalma Süreci Nedir? sorusunun cevabını Kadınlar Kulübü Tv için yanıtladı.
Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteklerinizi bekliyoruz.
Diğer videolar için: https://www.kadinlarkulubu.tv/

Canım benim inş bir daha yaşamayız.hadi hayırlısı bakalım eşin test yaptı mı onun durumunda bir sıkıntı var mı
Eşimin sperm tahlili gayet iyiydi.6 ay önce yapilmisti.zaten onda sıkıntı olsa ben gebe kalamazdim dimi:)sıkıntı genelde biz kadinlarda oluyor canim maalesef ya

Hadi bakalim insallah hayirli ve saglikli gebelikler elde ederiz canm.ben nisan ayinda basliycam 3 ayi bitirmek istiyorum zaten doktor da gelecek ay denemeye baslayin dedi.sonuçta igne yapildi o ignenin etkileri geçsin istiyorum.bir iki ay geç olsun ama saglikli olsun tek temennim bu artik.saglikli olmayinca hamile kalmanın da bir anlami kalmiyor ne yazik ki.ben ilk düsugumu yapmasaydim su an 3 aylik kucagimda bebegim vardi.benden sonra hamile kalanlar doğurdu ...çok üzülüyorum tabi aklima geldikçe.düşük dis gebelik mahvetti psikoljimi zaten .artik sagliklisini diliyor ve istiyorum.beterleri de var tabi.mesela ölü doğum yapıp çocuğunu toprağa veren anne babalar var.bunlari gördükçe de şükrediyorum.

merhaba bende aralıkta dış gebelik geçirdim 2 doz iğne oldum beta en son 2800 dü iki hafta da düştü ama kese görünmediği için hangi taraftaydı bebek bilmiyorum. 6 ay korunma verdi dr. şimdi sanki zaman geçmiyorrr

ben de 5. ayda gebe kalmıştım ilk hamileliğimdi. hatta klomenle hamile kaldım dr zaten bu ilaçların da neden olabileceğini söylemişti muhtemelen seninki ilaca bağlı dedi. yaşım 27 benimde ocak6 da sıfırlandı değerim. dr ısrarla 6 ay olmayacak dedi hatta yaşın biraz küçük olsa 9 ay 1 yıl bekle dedi. doğum kontrol hapı verdi onu kullanıyorum. ben de sabırsızlanmaya başladım tabi ama dün tekrar dr görüştüm ilacın etkileri 6 ay sürebilir bebekde anomali oluşur ve dış gebelik riski ilk 6 ay daha fazladır dedi o yüzden hazirana kadar beklicem heralde.. çok zor beklemek yaaaa bu arada ben iki doz mtx iğne ve kürtaj oldum

Cnm yanlış yönlendirmek istemem ama hemen olmuyo zaten. Ben ekimde geçirdim. 3 ay korunmak bile çok uzun gelmişti. Neyse korunduk ama 3 aydr da olmuyo 6 ay oldu. Dozuda önemli ama çok abartmayın bence bu korunma işini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…