Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Iyiymis canım neden moralin bozuk ne güzel düşüyor işte.bu sürecin uzun olması mı bunalttı seni
Evet canım düşüyor Allah'a şükür ama süreç sanırım yoran insanı. Biran önce geçsin iyileşeyim istiyorum normalde insanlar değer artsın diye bekler bizim durumda değerler düşsün diye dua ederek kan veriyorum her defasında

Aynı durumları ben de yaşadım ve seni o kadar iyi anlıyorum ki hissettiklerini.ama en son artık sıfırlandı ını görünce yine üzüldüm biliyor musun.yani bir gebelik sonucu kısa da olsa elin boş kalması falan işte.demem o ki her şey insanlar için canım düşünmemeye çalış kafanı meşgul olman gereken işlerle yoğunlaştırılmış. Elbet geçecek.o yüzden o tatlı canını üzmeye değmez.ciddiyim bak azalışta ya değerlerin bu bile çok güzel.biraz daha sabret canım benim

Derler ya damdan düşenin halinden damdan düşen anlarmış iyiki buradaki arkadaşlar var insana güç veriyor destek oluyor. Çok sağol canım benim güzel dileklerin için. Fiziksel zorluklar bir yanada en zoru duygusal boyutu bir taraftan çok isterken bebeği bir taraftan vazgeçip sonlanması için beklemek Allah hepimizin yardımcısı olsun. İnşallah hepimiz sağlığımıza kavuşuruz isteyen herkesde sağlıkla evlatlarına kavuşur. Dediğin gibi aklımı başka şeylerle dağıtmaya çalışıyorum günler çabuk geçsin diye.

Evet canm pekmeze benziyor ama kivami daha koyu.biz eczaneden aliyoruz.şeker ilavesiz.keçiboynuzunun kendi meyve şekeri var sadece.ve ne hikmettir ki eşim keciboynuzu yedigi ay ben hamile kalmistm.iki gebeligim de böyle oldu.ismi Upek keçiboynuzu özü.sabah ve aksam yiyordu.sperm sorunu olmasi şart degil bence.herkes kullanabilir.kalitesini artitiyor spermlerin sonuçta.ama benm dış gebelik hikayem belki de yumurta kaynakli oldu belki de tüp kaynakli veya sebepsiz oldu bilmiyorum artik...

Ne güzel soyledin öyle.günler çabuk geçsin evet...hatta o kadar çabuk geçsin ki buraya yazan herkes saglikli saglikli gebelik haberlerini versin burada.ve hatta bebeklerimizi nasil beslesekdiye uyku düzenini falan konuşsak aldigimiz kiyafetleri nerelerden aldigimizi filan...Allah büyük diyorum .ve çok yiprandik ve yorulduk o kesin.Hepimizin Allah yardimcisi olsun.

İnşallah canım Allah bize o günleride nasip etsin en büyük derdimiz midemizin bulanması falan olsun

İnşallah canım Allah bize o günleride nasip etsin en büyük derdimiz midemizin bulanması falan olsun
Evet keşke...insallah.o günleri yaşariz...ümidimiz hep var tabi.yeni bir sürece girdik artik.yeni umutlar yeni hayaller.Allah kimseyi evlatsizlikla sinamasin.çok zor gerçekten.

Merhaba kızlar.internette op dr cüneyt özcan dış gebelikle ilgili yazi yazmış ve oraya dis gebelik sürecinde olanlar soru soruyorlar kendisi de cevaplıyor sağolsun.sizler de bakabilirsiniz.dis gebelik geçirirken ben de sormuştum hemen yanitlamisti sorumu.yalnız dikkatimi çekti methotreksat ignesi kullananlara 6 ay gebelik önermiyor.kanser tedavisi görenlerin kullandigi ilac olduğu icin 6 ay gebe kalinsin istemiyoruz diyor.benim doktorum 3 ay gebe kalmaman yeterli demisti.kafam karıştı iyice.size ne kadar süre verdi doktorlariniz?

Linki atabilir misin canım.bana 2 adet görene kadar korun dedi dr.neden o iğneden sonra 6 ay demiş sebep soyluyor mu

Linki atabilir misin canım.bana 2 adet görene kadar korun dedi dr.neden o iğneden sonra 6 ay demiş sebep soyluyor mu
Diyor ki kanser tedavisi görenlere uygulanan igne olduğu için 6 ay gebe kalinsin istemeyiz diyor.6 aydan once gebe kalindiginda bebekte ne olacagini kimse kestiremez diyor.6 ay çok uzun bir zaman ya korunmak için.burada çoğu kişi yaşim geçiyor diye kaygi güderken doktor 6 ay korun diyor.benim doktor 3 ay gebe kalma yeter demisti.kafam çok karisti.ben de 6 ay bekleyemem ama hemen hamile de kalamiyorum zaten.3 ay korumadan sonra hamile kalana kadar 6 ay zaten geçer diye düşünüyorum.6 ay beklersek korunursak süreç bir yili bulur bu da çok uzun bir zaman benm için.

Kızlar merhaba,ben de geçen yıl nisanda dış gebelik geçirdim. metotreksatla sonlandırıldı.laparoskopi olmadan atlattım şükür. 6 ay korunduk ve doktora gittim rahim filmine gerek var mı diye,doktorum gerek yok ilk gebeliğinde olmuş stres yapmadan çalışmalara devam edebilirsin dedi. ama 6 aydır bebeğim olmuyor benim gibi rahim filmi çektirmeden dış gebelikten sonra normal hamile kalanlar, ne kadar süre sonra hamile kaldı acaba?

Nasıl ya çok şaşırdım ama ben o Dr un başka yorumlarına da baktım.3 ayda vücuttan atılıyor dedi.ben mesela iğneyi olalı 1 ayı olacak yakında.ee 2 adet dönemi de beklersem toplam 3 buçuk ay gibi bir şey yapıyor

3 ay diyen de var 6 ay diyen de..ben 6 ay bekledim ama 6 aydır da hamile kalamadım

Evet canm 3 ayda vücuttan atiliyor diyor ama 6 ay gebe kalinsin istemeyiz diyor.6 aydan önce gebe kalinirsa bebekte hangi sıkınti olacagini kimse kestiremez yazmış

Evet canm 3 ayda vücuttan atiliyor diyor ama 6 ay gebe kalinsin istemeyiz diyor.6 aydan önce gebe kalinirsa bebekte hangi sıkınti olacagini kimse kestiremez yazmış
Çok korkunç ya Allah korusun.ee ben bu süreçte hamile kaldım diyelim yanlışlıkla ne olacak.ayy ben çok korktum yaa

Dr la irtibatlı mısın o bir şey diyor mu
doktor işte rahim filmine gerek yok ilk gebeliğinde olmuş,stres yapma denemekten başka yolu yok dedi..6 ay geçti ama yani tık yok..bi daha gideceğim gelecek hafta bakalım ne diyecek..belki hsg ister bu kez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…