- 5 Temmuz 2023
- 32
- 6
- 6
- 31
- Konu Sahibi elif_deniz17
Kızlar merhaba ben 17 aralikta hamile olduğumu öğrendim öğrendiğim günden beri lekelenmelerim vardı 28 Aralık'ta doktor kontrolünde kese gözükmedi doktor yeni oldugu için gorunmemis olabilir dedi duphaston ilacı verdi pazar günü duphaston ilacim bitti ve benden kan geldi tek seferlik peçeteye ardından pazartesi günü gene kan gelince bende acile gittim keseyi göremediler beta degerim 6133 cikmisti bayan hemen yatış yaptirip kürtaj ameliyat yapacaklardi bende çarşamba günü özel doktora gittim ozeldeki doktorda keseyi göremedi degerim 6852 çıkmıştı bayan yüzde 99.9 dış gebelik dedi iğne ve kürtaj yapacaktı bende başka bir doktora daha göründüm ordaki doktorda keseyi göremedi cuma günü kürtaj yaptı pazartesi günü tekrar gittiğimde metoreksat iğnesi yaptı beta degerimi olcturdu bugün sonucum18449 çıktı gel bakalım bu değerle iç kanama gecirmen lazım dedi gittiğimde kese görüldü ve içinde de ufak nokta gibi bişey gördü ama sağlıksız gebelik dedi Perşembe gel kürtaj yapalım dedi böyle bir durumla karşılaşan varmı acaba uzun oldu kusura bakmayın