Zaten yarın başka bir doktora da gidicez içime sinmedi benimDeğeriniz çok yüksek, bence dış gebelik olma ihtimali düşük. Doktorlar her ihtimali sıralıyor. Siz tabii kontrolleri aksatmayın ama büyük ihtimalle iç gebeliktir. Şimdiden hayırlı olsun.
İnşallah canım yarın daha iyi bir doktor bulduk ona gidicezdegeriniz cok yuksek.kesenin gorunmesi gerekirdi.baska dr da gidin ihmal.etmeyin.ins degildir dis gebelik
Hayirli haber al ins.birde yarin giderken idrara sikisik git.kese daha rahat gorunuyor o zamanİnşallah canım yarın daha iyi bir doktor bulduk ona gidicez
Ya doktor cok korkuttu biziÇok erken olduğu için gorunmeyebilir icinizi ferah tutun 6 7 haftalık ken gorunmustu benimki
Yok canım göbek kısmından baktıvajinadan baktı mı ultrasonla?
Cok erken tatlım pozitif düşün daha 5 haftalık herhalde seninki, bende 5 haftalıkken gittim ne kese ne çocuk vardı 1 hafta sonra gel dedi doktorum gittik yine karından ultrasonda goremedi vajinal ultrason da gorduk kalp atışlarını duyduk yavrumun Rabbim inş sanada nasip etsin tabi giderken idrara sıkış ta git daha iyi görürYa doktor cok korkuttu biziinşallah yarınki doktor görür veya rahatlatır..
4 5 günmü ben yarın gidim diyodum yazdigi ilaclarida almadim ki yarin onaylatım diye 4 5 gun sonra daha mı iyi olurCanım sakın üzme kendini lütfen. Doktorlar böyledir en kötü ihtimalden başlarlar söylemeye sonra doktora bunu sana söylemediği için kızmaman için yada şikayet etmemen için. Senin değerin baya yüksek. Şu an daha çok küçük görülmemiş olabilir ama dış gebelikte değerler bu kadar yükselmez pek. Yani sana şöyle diyim %95 ihtimalle gebeliğin normal bi gebelik. Ama sen yine de 11 haziranı beklemeden 4-5 gün sonra tekrar bi doktora görün bence. Rabbim hayırlı etsin inşallah.
İnşallah bitanem ya bugün kan sonucu cıkana kadar ömrümden ömür gittiCok erken tatlım pozitif düşün daha 5 haftalık herhalde seninki, bende 5 haftalıkken gittim ne kese ne çocuk vardı 1 hafta sonra gel dedi doktorum gittik yine karından ultrasonda goremedi vajinal ultrason da gorduk kalp atışlarını duyduk yavrumun Rabbim inş sanada nasip etsin tabi giderken idrara sıkış ta git daha iyi görür
Yok canım göbek kısmından baktı
O zaman yarın değil bir kaç gün sonra mı gitsem?benim ilk zaman görünmemişti karnımdan bakınca sonra bir hafta sonra gel dedi yine karnımda göremedi
alttan bakınca görmüştü daha küçükse bebek bi kaç haftaya görürsün inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?