Dış gebelik olabilirmiş nolur yardım edin

sevakcy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2015
550
262
103
Kizlar merhaba. Uzatmadan konuya girmek istiyorum. Reglim 7 gün geçiyor evde test yaptim pozitif çıktı bugün doktora gittik. Doktor ultrasonla baktı kese göremedi ve kan testi istedi kan degerim 4905 çıktı evet gebelik var ama iç gebelik mi dış gebelik mi bilmiyoruz dedi. 11 haziranda tekrar gel dış gebelik olabilir dedi :KK43: böyle durum yaşayan var mı çok korkuyorum :KK43::KK43:

Değeriniz çok yüksek, bence dış gebelik olma ihtimali düşük. Doktorlar her ihtimali sıralıyor. Siz tabii kontrolleri aksatmayın ama büyük ihtimalle iç gebeliktir. Şimdiden hayırlı olsun.

Değeriniz çok yüksek, bence dış gebelik olma ihtimali düşük. Doktorlar her ihtimali sıralıyor. Siz tabii kontrolleri aksatmayın ama büyük ihtimalle iç gebeliktir. Şimdiden hayırlı olsun.
Zaten yarın başka bir doktora da gidicez içime sinmedi benim :( inşallah iç gebeliktir teşekkürler yorumun için

degeriniz cok yuksek.kesenin gorunmesi gerekirdi.baska dr da gidin ihmal.etmeyin.ins degildir dis gebelik

Bnm ablamada ole demislerdi bazen deger yuksek olsada kese hemen ozukmeyebliyr dua et bol bol sana nasip olan bzede olsun ins. Allah hayrlisini versn insallah saglikla gelir yavrucagin:KK200::KK46:

Çok erken olduğu için gorunmeyebilir icinizi ferah tutun 6 7 haftalık ken gorunmustu benimki

Evet canım bugünkü doktor 11ine attı aynısını söyledi ama 10 gün sabredemem onun icin yarın sıkışık giderim hatırlattığın için teşekkürler..

Canım sakın üzme kendini lütfen. Doktorlar böyledir en kötü ihtimalden başlarlar söylemeye sonra doktora bunu sana söylemediği için kızmaman için yada şikayet etmemen için. Senin değerin baya yüksek. Şu an daha çok küçük görülmemiş olabilir ama dış gebelikte değerler bu kadar yükselmez pek. Yani sana şöyle diyim %95 ihtimalle gebeliğin normal bi gebelik. Ama sen yine de 11 haziranı beklemeden 4-5 gün sonra tekrar bi doktora görün bence. Rabbim hayırlı etsin inşallah.

Boyle bir durum yasadim. Deger yuksekti ama kese yoktu. Sonra kanamalar basladi. Dis gwbelikti. Bebek tupte takili kalmisti ve rahime inmeden orda buyuyordu. Bebegi aldilar. 4 ay sonra da tekrar hamile kaldim ve oglum oldu. Uzulmeyin. Bir kac gun sonra tekrar gidin.

Ya doktor cok korkuttu bizi :KK43: inşallah yarınki doktor görür veya rahatlatır..
Cok erken tatlım pozitif düşün daha 5 haftalık herhalde seninki, bende 5 haftalıkken gittim ne kese ne çocuk vardı 1 hafta sonra gel dedi doktorum gittik yine karından ultrasonda goremedi vajinal ultrason da gorduk kalp atışlarını duyduk yavrumun Rabbim inş sanada nasip etsin tabi giderken idrara sıkış ta git daha iyi görür

Canım sakın üzme kendini lütfen. Doktorlar böyledir en kötü ihtimalden başlarlar söylemeye sonra doktora bunu sana söylemediği için kızmaman için yada şikayet etmemen için. Senin değerin baya yüksek. Şu an daha çok küçük görülmemiş olabilir ama dış gebelikte değerler bu kadar yükselmez pek. Yani sana şöyle diyim %95 ihtimalle gebeliğin normal bi gebelik. Ama sen yine de 11 haziranı beklemeden 4-5 gün sonra tekrar bi doktora görün bence. Rabbim hayırlı etsin inşallah.
4 5 günmü ben yarın gidim diyodum yazdigi ilaclarida almadim ki yarin onaylatım diye 4 5 gun sonra daha mı iyi olur

Cok erken tatlım pozitif düşün daha 5 haftalık herhalde seninki, bende 5 haftalıkken gittim ne kese ne çocuk vardı 1 hafta sonra gel dedi doktorum gittik yine karından ultrasonda goremedi vajinal ultrason da gorduk kalp atışlarını duyduk yavrumun Rabbim inş sanada nasip etsin tabi giderken idrara sıkış ta git daha iyi görür
İnşallah bitanem ya bugün kan sonucu cıkana kadar ömrümden ömür gitti :(

benim ilk zaman görünmemişti karnımdan bakınca sonra bir hafta sonra gel dedi yine karnımda göremedi
alttan bakınca görmüştü daha küçükse bebek bi kaç haftaya görürsün inşallah
O zaman yarın değil bir kaç gün sonra mı gitsem?

Back
X