Dış gebelik olabilir mi

Elif Elanurr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2020
96
19
29
Kızlar merhaba. Bana yardımcı olun lütfen. Benim son adet tarihim 1 Ekim. Perşembe günü kan verdim 10.83 gibi birşey çıkmıştı. Bir kaç saat önce verdim yani tam iki gün olmadan 32.04 çıkmış çok korkuyorum dış gebelik falan olur diye sizce normal mi

Adetimin 5. Günü normalde bugün o yüzden biraz korkuyorum açıkçası ama son ilişki tarihimiz 17 Ekim daha çok yeni olduğu ocin düşük çıkabilir mi bilmiyorum

Adetimin 5. Günü normalde bugün o yüzden biraz korkuyorum açıkçası ama son ilişki tarihimiz 17 Ekim daha çok yeni olduğu ocin düşük çıkabilir mi bilmiyorum
Bu eger yumurta takibi yapmadiysaniz, yumurtanin ne zaman çatladığınida bilemezsiniz. Belki bu ay gec catlamiştir yumurtaniz ve ondan deger düşük olabilir. Içinizi ferah tutun. 48 saat sonra tekrar hcg baktirin 70 üzeri cikarsa süper ilerliyor demektir

Ayy Allah razı olsun içimi rahatlattınız hep kötü şeyler yaşadığımız için iyi şeyler düşünemiyoruz malesef ama size sorup böyle şeyler duymak içimi rahatlatiyor 🙏🥹🫶

Kızlar merhaba. Bana yardımcı olun lütfen. Benim son adet tarihim 1 Ekim. Perşembe günü kan verdim 10.83 gibi birşey çıkmıştı. Bir kaç saat önce verdim yani tam iki gün olmadan 32.04 çıkmış çok korkuyorum dış gebelik falan olur diye sizce normal mi
Canım daha çok erken ama iki günde iki kat artma yaşanmış düzenli kan verip takip et inşallah sağlıklı gebeliktir bu Arada geç döllenme ihtimali de var günlere çok takılıp kafanı yorma

Ben de de aynı korku var delirmek üzereyim kütfen yardımcı olun

X