• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik sağ kasık batması

gullll34xq

Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2024
112
16
18
25
Dün adet tarihimdi betam 380 çıktı. Bugün ultrasonla bakıldı doktor yarın tekrar kan vermem gerektiğini rahim duvarlarım normalmiş. Ama geçen sene dış gebelik oldu ve sağ kasığım da batmalar vardı. Şimdi de var ve çok korkuyorum ya ne yapmam lazım? Sağ kasık batması normal mi?

Bir kere öyle oldu diye yine aynısı olacak değil inşallah sağlıklı bir gebelik olur sadece takibini sıkı yap 🌸

Bugün doktora gittim rahim duvarı iyi dedi ama doktoru hiç beğenmedim ya memnun kalmadım yarın tekrar başka doktordan rwndevu alsam mı sizce ? Bide arkadaşım progesteron tedavisini sor dedi

şiddetli bir ağrı yoksa normal. bende de batma oluyordu bi hafta falan. bebek tutunmaya calistiği için. su an çok yeni zaten 🥰

şiddetli bir ağrı yoksa normal. bende de batma oluyordu bi hafta falan. bebek tutunmaya calistiği için. su an çok yeni zaten 🥰
Enfeksiyondan da olabilir mi doktor hiç ilgilenmedi yani sonuçlarıma bile bakmadı acilde kan vermiştim idrar ve kan. Enfeksiyon var ama bişey de demedi çok morelim bozuk 48 saat olmadan kan versem olmaz mı çok merak ediyorum

Enfeksiyondan da olabilir mi doktor hiç ilgilenmedi yani sonuçlarıma bile bakmadı acilde kan vermiştim idrar ve kan. Enfeksiyon var ama bişey de demedi çok morelim bozuk 48 saat olmadan kan versem olmaz mı çok merak ediyorum
Canım sakin ol o ağrı hep var gebeliğin neredeyse tüm haftalarında rahim duvarın kalınlaşmış demek iyi demiş bu güzel bişey korkutma kendini boşuna içini ferah tut bence değerin iyi çok betaya bile takılma haftaya gitsen keseyi bile görebilirsin

48 saat beklemek daha sağlıklı olur sonucu değerlendirebilme açısından. simdi verirseniz ve az artış görürseniz bosuna üzülebilirsiniz.

yüksek bir enfeksiyon mu çıktı?

benim genelde de hep enfeksiyonum ve sağ kasık ağrım vardı önceden de vardı ama ilkinde böyle sağ kasık yaşayınca çok korktum yarın betama baktırcam hemen

Canım sakin ol o ağrı hep var gebeliğin neredeyse tüm haftalarında rahim duvarın kalınlaşmış demek iyi demiş bu güzel bişey korkutma kendini boşuna içini ferah tut bence değerin iyi çok betaya bile takılma haftaya gitsen keseyi bile görebilirsin
İnşAllah güzel yorumun için çok teşekkür ederimmm sürekli bişeyler araştırıyorum psikolojim bozuldu inşallahhh yarın güzel yükselmiştir

İnşAllah güzel yorumun için çok teşekkür ederimmm sürekli bişeyler araştırıyorum psikolojim bozuldu inşallahhh yarın güzel yükselmiştir
yok canım korkutma kendini o streste sana iyi değil stadını çıkar bu defa güzel olacağına inan evhamlıyız seni anlıyorum ben hala korkuyorum en ufak ağrıda ama hep oluyor hatta her hafta farklı oluyor ağrılar lekeler belirtiler zor ama hep kendini sakinleştirmeye ve iyi olacağına inandırmaya çalış

yok canım korkutma kendini o streste sana iyi değil stadını çıkar bu defa güzel olacağına inan evhamlıyız seni anlıyorum ben hala korkuyorum en ufak ağrıda ama hep oluyor hatta her hafta farklı oluyor ağrılar lekeler belirtiler zor ama hep kendini sakinleştirmeye ve iyi olacağına inandırmaya çalış

Ağrım var diye stres yapıyorum şimdi de ağrım yok neden acaba diye kafayı yedim ya 😂😂 su an hiç bi belirtim yok ama normaldir dimi

Ağrım var diye stres yapıyorum şimdi de ağrım yok neden acaba diye kafayı yedim ya 😂😂 su an hiç bi belirtim yok ama normaldir dimi
Canım hepsi normal her bünye farklı herkeste senin kadar telaş yapar o bile normal midem bulanmaz başkalarının bulanır diye bende sorun var derim her gün göğüslerimi yoklarım küçük mü büyük mü falan :)) kasık ağrısı mesela bazen kabız olunca artar gebelikte ama biz kötüye yorarız hiç birinin kesin bişeyi yok onu görüp takip edeceksin ve inanıyorum çok ya güzel bi gebelik geçireceksin 💕 naptın test verdin mi peki

Back
X