- 15 Ekim 2022
- 225
- 131
- 23
- Konu Sahibi Sebepsizcekapattim
-
Aynen benim de ilk hamileligimddi parca kalmiyor igne eritiyor bebegi benim esim bikmisti hastaneye gitmekten bende evde cektim sancisiniBenım de oyle walla bıraz da nazlıyım ben can acısına hıc gelemiyorum bu sancı benım ıcın dayanılacak gıbı degıl dı serum bitene kadar agladım:) kan degerımın dıstugunu ogrenınce mutlu oldum 92 den kalkmaz umarım ıcım de parca kalsa dusmezdı dımı kan degeri ilk hamilelıktı ya cok acemiyim
Allah razı olsun sızden ne guzel ferahlattınız içimi bazıları dıyo 3 ay kadar korun bazıları 6 ay bız de kan uyusmazlıgı var mtx yapıldıgın da kan uyusmazlıgı ıgnesı de yapıldı doktor dedı diğer gebelık de sıkıntı olmasın diye cok korkuyorum bi daha bunları yasarsam dıyeAynen benim de ilk hamileligimddi parca kalmiyor igne eritiyor bebegi benim esim bikmisti hastaneye gitmekten bende evde cektim sancisini
Bende 1 ay sonra kontrole gideceğim 1 ay sonra 3 ayi dolduruyorum mtx ignesi vücuttaki folikasiti öldürüyormus bir sonraki gebelikte folikasit eksikliginden bebekte anormal durumlar cikabilirmis ondan erteleniyor gebelikAllah razı olsun sızden ne guzel ferahlattınız içimi bazıları dıyo 3 ay kadar korun bazıları 6 ay bız de kan uyusmazlıgı var mtx yapıldıgın da kan uyusmazlıgı ıgnesı de yapıldı doktor dedı diğer gebelık de sıkıntı olmasın diye cok korkuyorum bi daha bunları yasarsam dıye
Rabbım yardımcınız olsun sızın de ınsallah hayırlısı ile saglıklı gebelıkler yasariz gonlumuz hasret de kalmaz ınsallahBende 1 ay sonra kontrole gideceğim 1 ay sonra 3 ayi dolduruyorum mtx ignesi vücuttaki folikasiti öldürüyormus bir sonraki gebelikte folikasit eksikliginden bebekte anormal durumlar cikabilirmis ondan erteleniyor gebelik
Valla rabbim hepimize önce sifa sonra da hayirli evlatlar nasip etsin cok teşekkür ederim size de gecmis olsun tek benim basima geldi diye dusunmeyin herkesin basina gelebilecek bir durum allah can sagligi versin moralinizi yuksek tutun cok buyuk bir saglik sorunu atlattiniz daha gec farkedilseydi daha agir surecten geçebilirdik hepimiz. Verilmis sadakamiz varmis. Her şer de vardır bir hayirRabbım yardımcınız olsun sızın de ınsallah hayırlısı ile saglıklı gebelıkler yasariz gonlumuz hasret de kalmaz ınsallah
Amin Allah razı olsun sızden sukur ediyorum ki cok erken fark edildi kurtaja gerek kalmadı aslında ben cok dırettım anestezili olacam dıye yoksa doktor kurtaj yapacaktı Allah beterinden korusun dedıgınız gıbı kolay seyler degıl yasadıklarımız tevekkül edıyorum sadece rabbıme binlerce kez şükürler olsunValla rabbim hepimize önce sifa sonra da hayirli evlatlar nasip etsin cok teşekkür ederim size de gecmis olsun tek benim basima geldi diye dusunmeyin herkesin basina gelebilecek bir durum allah can sagligi versin moralinizi yuksek tutun cok buyuk bir saglik sorunu atlattiniz daha gec farkedilseydi daha agir surecten geçebilirdik hepimiz. Verilmis sadakamiz varmis. Her şer de vardır bir hayir
Son durum ne kızlwr düştümü değerlerMerhabalar DIŞ GEBELIK GECIRENLER YARDIM EDEBILIR MI????
Adetime 2 gun varken hamile oldugumu ogrendim. 4. Hafta kan degerlerim 2 gunde 2 kat yukselirken 5 haftalik hamileyken alttan muayene ettiler kese görünmedi sol tup ve yumurtaliklarimin olduğu tarafta bebegi gordu doktor. Ektopik gebelik? Yazdi daha sonra beta hcg verdim 2 gun arayla 2750den 3500 e cikmis bu şekilde dis gebelik kesinlesti . Ystis verdiler çarşamba aksam 6 da MTX ignesi vuruldum persembe aksami kanamam basladi ama cok az . Fakat agrim cok cok fazlaaa hastaneden taburcu olmuştum. Yarin tekrar bta hcgye baktiracagim. Benim sormak istediğim dış gebelik sonrasinda beni neler bekliyor agrimin olmasi normal mi??? Doktorum bana hic bir bilgi vermedi eve yolladi igneden 4 gun sonra kan ver dedi. Ama bu agri dayanilmaz sanki biri karnimi çekiyor ve grip de oldum her oksurdugumde agrim 2 kat artiyor ne zaman iyilesecegim ne zaman tekrar gebelik olur ???? Lütfen yardim
Benim dustu canim tek igneyleSon durum ne kızlwr düştümü değerler
Benim 3885 ten 5 günde ancak 3470 e düştü 2. Doz igneyi oldumBenim dustu canim tek igneyle
Nasıl. Oldun canm değerlerin düştümüKızlar bu iğne nasıl ve nereden yapılıyor ücreti ne bana da yarın yapacak bayiltiliyor mu çok korkuyorum bunu yaşadığım için çok mutsuzum
Yarın tekrar vereceğim insallah düşmüş olurNasıl. Oldun canm değerlerin düştümü
En son kaçtı değerlerin canım kanaman falan Varmı birde cinsel ilişki yaşıyormusun senYarın tekrar vereceğim insallah düşmüş olur
Yok yok cinsel iliski yasakEn son kaçtı değerlerin canım kanaman falan Varmı birde cinsel ilişki yaşıyormusun sen
İnşallah düşer canımYok yok cinsel iliski yasak
Değerleri yazacağım şu an bulamadım yazılı olan kağıdı
Yarın tekrar kan vercem
Nasıl oldun canım düşmüşmü değerlerinYok yok cinsel iliski yasak
Değerleri yazacağım şu an bulamadım yazılı olan kağıdı
Yarın tekrar kan vercem
Bu değer ne zaman sıfırlanıyor biraz düşmüş yine ama bitmemiş leke gibi halen kanama devam ediyor. Ben gebeliğimi göğüs büyümesinden anlamıştım halen küçülmedi.Nasıl oldun canım düşmüşmü değerlerin
Canım kaç olmuş değerlerin doktorun ne diyorBu değer ne zaman sıfırlanıyor biraz düşmüş yine ama bitmemiş leke gibi halen kanama devam ediyor. Ben gebeliğimi göğüs büyümesinden anlamıştım halen küçülmedi.
Bitse de artık kendimi toplasam çok üzgünüm kaç ay beklenecek sonra tüp bebek yapacağız çok mutsuzum kafamda deli sorular
Noldu sıfırlandimi değerinBu değer ne zaman sıfırlanıyor biraz düşmüş yine ama bitmemiş leke gibi halen kanama devam ediyor. Ben gebeliğimi göğüs büyümesinden anlamıştım halen küçülmedi.
Bitse de artık kendimi toplasam çok üzgünüm kaç ay beklenecek sonra tüp bebek yapacağız çok mutsuzum kafamda deli sorular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?