Dış gebelik mi sağlıklı gebelik mi ?

homerloger

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2024
18
9
Kızlar selamlar ağustos ayında bebeğimin kalbi durduğu için vakum kürtaj oldum 40 gün sonra ilk reglim gerçekleşti ama sonra regli olamadım. Battan 2 hafta sonra jinekoloğa gittim vajinal ultrasonda
Sol tarafta bir parlaklık gördü dış gebelikte olabilir kistte ama rahim duvarında kalınlaşmış 1 haftalık gebe olabilirsin beta hcg takibi yap dedi.
Son ilişkiye göre 1 haftalık olması normal.
25.10 öğlen saati beta:8
27.10 akşam saati beta: 52
30.10 öğlen beta:197

Sol tarafımda ağrı var evet ama ölüp bitmiyorum sağ tarafımda da ilk gebeliğimdeki gibi sertlik oluştu.
Bu betalar normal mi ilerliyor ? Dış gebelikte düzensiz artar az artar yazıyor ama benimki birden çok yükseldi. Dış gebelikte kanama hariç yaşadığınız belirtiler vs var mı ?
Bir de eğer sağlıklı bi gebelikse yanlış tedavi iğne vs. Sorun olmasını istemiyorum 1 hafta sonra doktora gitsem çok mu büyük risk almış olurum ?

canım değerlerin güzel artmış boşuna telaş ediyorsun değerlerinden asla öyle bir anlam çıkmıyor. tabii ki belli değil henüz erken Allah korusun ama şuan öyle düşünmeni gerektirecek bir değer değil bu. boşu boşuna kendini strese sokma bence.

Ay bence de ama doktor da ikilemde kalınca korktum aklımda gebelik yokken hem dış gebelik hem gebelik ihtimali olması korkayım mı heyecanlanayım mı bilemedim dualarınıza talibim

Değerlerin gayet güzel endişe etme daha beta verme 1 hafta sonra ultrasona gidersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…