- 4 Mart 2018
- 256
- 199
- 35
-
- Konu Sahibi Polyannaaa_
Çok geçmiş olsun inşallah durumunuz düzelir. Bende aynı şeyi yaşadım düzensiz yükseldi sonra değer düşmeye başladı kimyasal oldu ona bile sevindim çünkü dış gebelik ciddi bi durum siz pazartesiyi beklemeyin hcg takibi yaptırın 2binli değerlerde kese görünmesi gerekir.umarım herşey yolunda gider
Canim doktorum bana pazartesi dedi ondan önce hcg yaptırırsan iyice streslenirsin dedi kese gözükmezse direk müdahale edicez dedi geç kalmam umarım.
Yaptırmayı düşünüyorum bugün bakalum
Yaptırmazsanda streslenirsin canım doğru konuşmamış doktorun bu çok ciddi bir durum Allah muhafaza sonunda tüplerini kaybetmek var
Benim de ilk deneme de düzensiz artış oldu cnm 6 gün sonra değer düşmeye başladı. Hemen dış gebelik demek yanlış olur ama takipte kal... Belki bi mucize olup sağlıklı gebeliğe bile dönebilirKızlar 3. Tup bebek denemesindeyim. Test günü değerim 399 cıktı. Iki gün sonra olcturduk. 585 cikti. Yani nerdeyse yüzde 50 artış. Doktorum dış gebelik olabilir dedi. Bizi çok korkuttu. Ve progestan iğne verdi 5 gün. Haftaya pazartesi kontrol diyip gönderdi bizi. Bu şekilde hcgnin az artmasi sorunu yaşayan oldu mu ne nasıl sonuçlar aldınız? Pazartesi nasıl gelecek bilemiyorum. Cevap verirseniz sevinirimmm
Benim de ilk deneme de düzensiz artış oldu cnm 6 gün sonra değer düşmeye başladı. Hemen dış gebelik demek yanlış olur ama takipte kal... Belki bi mucize olup sağlıklı gebeliğe bile dönebilir
Bence bosuna stres yaptirmis doktorun. Ben de dis gebelik gecirdim daha once ve bunu cok arastirdim. Sizon icin bu ihtimali çok düşük görüyorum.
Bi kere ilk etaptaki test sonuclariniz dis gebelik icin bayaa yuksek çıkmış. Benim 39larda bir degerdi ve bi yükselip bi düşüyordu
Ikinci olarak belki ikiz gebelik ve biri yavaş ilerliyor olabilir
Üçüncü olarak da testi ayni yerde ve ayni saatte mi tekarladiniz? Labaratuarlar arasi farklılıklar olabiliyor ve saat de onemli. Daha erken bi saatte yaptıysanız dusuk artis cikmis olabilir. Ayrica %60 lik artış olmasi yeterli.
Bence bosuna uzulup strese girmeyin. Moral cok önemli
Insallah pazartesi keseyi ya da keseleri görürsünüz. Bizi haberdar edin
Bende adetim geçtikten sonra 385 ile öğrendim.
Tam 48 saat sonra değerim 570 olmuştu..
Doktorum hiç telaş yaptırtmadı aksine gayet normal dedi. Şuan şükürler olsun sağlıklı bir gebeliğim var. Ben korkulacak birşey göremedim. Dış gebelik olmayadabilir.. Kontrol ettirmeyi ihmal etme. Moralini bozma..
Insallah canim ben de aynen oyle hissediyorumAllah razı olsun canım benim moral oldun çok sağol..
Testi aynı.labaratuarda yaptırdım. Nerdeyse aynı saatlerde. Ama artış doktorumu tatmin etmedi. Sadece ihtimal üzerine konuştu belki ama moral bozmaya yetti. Iki embriyo transfer edildi ben de o ihtimali düşünüp mutlu oluyorum. Inşallah size keseyi gördüm diye yazicam burdan hissediyorum...
Bende adetim geçtikten sonra 385 ile öğrendim.
Tam 48 saat sonra değerim 570 olmuştu..
Doktorum hiç telaş yaptırtmadı aksine gayet normal dedi. Şuan şükürler olsun sağlıklı bir gebeliğim var. Ben korkulacak birşey göremedim. Dış gebelik olmayadabilir.. Kontrol ettirmeyi ihmal etme. Moralini bozma..
İnşallah canımEski mesajlarınızı okudum 3. Kez beta hcg 830 cikmis sizin. Ne guzel bir mucize. Demek ki iki katı artmaması akla kötü şeyler getirmemeli hiç belli olmuyor.
Ay çok sevindim inşallah benim de sizin gibi olur..
Kızlar 3. Tup bebek denemesindeyim. Test günü değerim 399 cıktı. Iki gün sonra olcturduk. 585 cikti. Yani nerdeyse yüzde 50 artış. Doktorum dış gebelik olabilir dedi. Bizi çok korkuttu. Ve progestan iğne verdi 5 gün. Haftaya pazartesi kontrol diyip gönderdi bizi. Bu şekilde hcgnin az artmasi sorunu yaşayan oldu mu ne nasıl sonuçlar aldınız? Pazartesi nasıl gelecek bilemiyorum. Cevap verirseniz sevinirimmm
Canim gittim kese gözüktü bugün sanirim 5 buçuk haftaligim. Ama kese küçükmüş 8.5 mm dedi doktorum. Ve de hcgde artış vardı bugün iki gün de yüzde 60 artmış. Çok şükür mutlu olduk bugün. 1 haftada artmayan değer iki günde arttı. Doktor takip edelim dedi. Sağlıksız olma ihtimali olabilirmis hala. Bekliyoruz canım cuma gunu kontrol var. Keseye çok sevindik ama kendimizi kaptırmak istemiyoruz. Çünkü o şekilde daha üzücü oluyor herhangi bir kötü sonuçta. Rabbim sonumuzu hayır eylesin...Sonuç ne oldu acaba merak ettim.. İnşallah olumlu sonuçlanmıştır. Bende daha önce 2 kere dış gebelik geçirdim kötü bir durum
Rabbim yuzunuzu guldursun canim. İnsallah hersey cok guzel olucak iyi dusun iyi olsun. Dualarim seninle canim insallah mutlu haberleri alacaksinCanim gittim kese gözüktü bugün sanirim 5 buçuk haftaligim. Ama kese küçükmüş 8.5 mm dedi doktorum. Ve de hcgde artış vardı bugün iki gün de yüzde 60 artmış. Çok şükür mutlu olduk bugün. 1 haftada artmayan değer iki günde arttı. Doktor takip edelim dedi. Sağlıksız olma ihtimali olabilirmis hala. Bekliyoruz canım cuma gunu kontrol var. Keseye çok sevindik ama kendimizi kaptırmak istemiyoruz. Çünkü o şekilde daha üzücü oluyor herhangi bir kötü sonuçta. Rabbim sonumuzu hayır eylesin...