- Konu Sahibi okul onceci
-
Bende dışgebelik geçirmiştim ama değerlerim çok yükselmeden düşüşe geçti, kendiliğinden sıfırlandı. İnşallah sizde kısa zamanda toparlarsınız Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsinArkadaşlar benim değerlerim hep arttı düzensiz olarak arttı. 26 değerle başladım en son bugün 745 oldu doktorum yatış yaptı dış gebelik dedi ultrasonda benziyor dedi dış gebeliğe ve bugün iğne vuruldum fakat benden iğne olmadan bir gün önce kanama geldi acaba kendim mi düşürecektim diye içim içimi yiyor ama doktor geç kalmamalıyız dedi üniversite hastanesi de ilk kürtaj yapalım iç gebelikte olabilir dedi sonra değilse iğne vururuz demişti. İlk iğne olmakla hata mı yaptım acaba eğer iç gebelikse tekrar kürtaj olmam gerekir mi
Olur olur allahin izniyle. Madem niyetinde var kendini iyi hissedince yap. Rabbım vesile kılsınAy teşekkür ederim kendimi hazır hissettiğim de yapacağım hem ilacı vücuttan atmak hem de kendimi hazır hissetmek için zamana ihtiyacım var. duymuştum Meryem suresini deneyeceğim mutlaka umarım aynı şeyleri bir daha olmaz ilki de kimyasal olmuştu ikinci de böyle oldu üçüncüde olacak diye tedirginim açıkçası teşekkür ederim tekrardan
Cok normal hic kendini yıpratma ağlıyorum diye kendine kızma. Bunların hepsi çok normal. Toparlanacaksin suan ağlamak gelirse agla gülmek istersen gül. Her şeyi zamanında yasaAmin inşallah bekliyorum arada ağlamalar geliyor gerçekten psikolojim gitti bu süreçte ailemde başka şehirde sabretmeye çalışıyorum
Peki sizde kanama olmuş muydu iğneden önce kanamam başlamıştı benim de amin hepimize inşallahBende dışgebelik geçirmiştim ama değerlerim çok yükselmeden düşüşe geçti, kendiliğinden sıfırlandı. İnşallah sizde kısa zamanda toparlarsınız Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin
Çok teşekkür ediyorum gerçekten çok yardımcı oldunuz duygularım çok karışık belirsizlik çok kötüymüş Allah böyle bir şeyi kimseye yaşatmasın yaşayanlara da sabır versin imtihan dünyası bizi de böyle sınadı belkideOlur olur allahin izniyle. Madem niyetinde var kendini iyi hissedince yap. Rabbım vesile kılsın
Cok normal hic kendini yıpratma ağlıyorum diye kendine kızma. Bunların hepsi çok normal. Toparlanacaksin suan ağlamak gelirse agla gülmek istersen gül. Her şeyi zamanında yasa
Evet lekelenme şeklinde başlamıştı 2.kan verişimde değerim düşmeye başlamıştı doktorum bekleyelim dedi bir aya yakın sıfırlanmıştı.Peki sizde kanama olmuş muydu iğneden önce kanamam başlamıştı benim de amin hepimize inşallah
İnşallah benimki de düşer ikinciye gerek kalmaz pazartesi gel dedi bakalımEvet lekelenme şeklinde başlamıştı 2.kan verişimde değerim düşmeye başlamıştı doktorum bekleyelim dedi bir aya yakın sıfırlanmıştı.
Ya çok üzüldüm geçmiş olsun evet kürtaj deneme yanılma tamamen teşekkür ederim desteğiniz içinBenim gittiğim 2 beyin fukarası doktor değerimin 10bin olmasına rağmen dış gebelik teşhisini koyamamıştı.(Allahından bulsunlar)ilk gebelik tecrübesizdim.En son iç kanamayla ameliyat ve tüplerimden oldum.Erken teşhis için inan her tedaviyi kabul ederdim.bu durumda iğne ilk olarak garanti.Emin olunmayan iç kürtaj ise deneme yanılma gibi ve kürtajın getirdiği olumsuzluklar daha fazla.geçmiş olsun
Bence normal . Benim bir gün sonra 100 değer birden azalmıştı. Hızlıca bitmesi bence çok iyi. Hemencecik sıfırlansın ve adet olmayı bekleyinBir de bir şey sormak istiyorum benim değerim 745 di cuma günü iğne oldum. bugün üçüncü gün betaya baktılar 56 ya düşmüş bu kadar hızlı düşüş normal mi yoksa laboratuvarda yanlışlık mı var anlamadım
Şuan kanama oluyor adet kanaması gibi genelde yorumlarda ilk yükselir sonra düşer diye görünce şaşırdım açıkçası teşekkür ederim yorumunuz içinBence normal . Benim bir gün sonra 100 değer birden azalmıştı. Hızlıca bitmesi bence çok iyi. Hemencecik sıfırlansın ve adet olmayı bekleyin
İğneden sonraki 7. Gündü sanırım o zaman bir yükselme görülüyor demişti doktorum. Ama bu normalmiş . Sonra hep düşüyor. Şu anki kanamanız adet kanaması değil. Betam sıfırlandıktan 10 gün sonra adet olmuştum. Herkesin ki farklı olabilir tabiŞuan kanama oluyor adet kanaması gibi genelde yorumlarda ilk yükselir sonra düşer diye görünce şaşırdım açıkçası teşekkür ederim yorumunuz için
Anladım teşekkür ederimİğneden sonraki 7. Gündü sanırım o zaman bir yükselme görülüyor demişti doktorum. Ama bu normalmiş . Sonra hep düşüyor. Şu anki kanamanız adet kanaması değil. Betam sıfırlandıktan 10 gün sonra adet olmuştum. Herkesin ki farklı olabilir tabi
O herkeste farklı bence. Bende hiç yükselme olmamıştı belki değerim 1015 olduğu içindir. Bir haftada düşmüştüŞuan kanama oluyor adet kanaması gibi genelde yorumlarda ilk yükselir sonra düşer diye görünce şaşırdım açıkçası teşekkür ederim yorumunuz için
Canım aynı problemi bende yaşadım kabus gibiydi yeni yasadim bende kanama olması ara ara zaten dış gebelik değerlerim bir inip bir cikmasi benim içerde kanama başlamıştı sokulememistim enfeksiyon yayılmıştı önce vakumla kanı temizledi sonra 2 gün yattım Haziran ayinda serumla düşük doz verildi Perşembe günüde hsg cektirdim değer sıfırlandı adet oldum tüpler açık sadece çok az perde varmış ama hiç korkulcak durumda değil dedi korunma önermesi çünkü sen korunsanda korunmasanda Rabbim olacağını olduruyo dua et stres yapma biz tekradan denemeye başladık bile ben stres yapmamaya çalışıyorum Allah iatiyen gerekse nasip etsinArkadaşlar benim değerlerim hep arttı düzensiz olarak arttı. 26 değerle başladım en son bugün 745 oldu doktorum yatış yaptı dış gebelik dedi ultrasonda benziyor dedi dış gebeliğe ve bugün iğne vuruldum fakat benden iğne olmadan bir gün önce kanama geldi acaba kendim mi düşürecektim diye içim içimi yiyor ama doktor geç kalmamalıyız dedi üniversite hastanesi de ilk kürtaj yapalım iç gebelikte olabilir dedi sonra değilse iğne vururuz demişti. İlk iğne olmakla hata mı yaptım acaba eğer iç gebelikse tekrar kürtaj olmam gerekir mi
Benimde iğne vurulduğumda 745 di bir hafta sonra 8 oldu inşallah tamamen sıfırlanır. Kimse de böyle bir şey yaşamaz umarımO herkeste farklı bence. Bende hiç yükselme olmamıştı belki değerim 1015 olduğu içindir. Bir haftada düşmüştü
Canım aynı problemi bende yaşadım kabus gibiydi yeni yasadim bende kanama olması ara ara zaten dış gebelik değerlerim bir inip bir cikmasi benim içerde kanama başlamıştı sokulememistim enfeksiyon yayılmıştı önce vakumla kanı temizledi sonra 2 gün yattım Haziran ayinda serumla düşük doz verildi Perşembe günüde hsg cektirdim değer sıfırlandı adet oldum tüpler açık sadece çok az perde varmış ama hiç korkulcak durumda değil dedi korunma önermesi çünkü sen korunsanda korunmasanda Rabbim olacağını olduruyo dua et stres yapma biz tekradan denemeye başladık bile ben stres yapmamaya çalışıyorum Allah iatiyen gerekse nasip etsen
Zor süreçten geçmişsin Allah yardımcımız olur inşallah değerim şuan 8 e indi siz peki korundunuz mu bana bir doktor gerek yok korunmana ben sana kürtaj yapmadım dedi diğer doktor en az 6 ay dedi ben artık ortalama 3 ay bekleyin diyorum hsg çektiririm o süreçte diye düşündüm bundan sonrasında sağlıklı bebeişlerimiz olur inşallah bütün isteyen herkese deCanım aynı problemi bende yaşadım kabus gibiydi yeni yasadim bende kanama olması ara ara zaten dış gebelik değerlerim bir inip bir cikmasi benim içerde kanama başlamıştı sokulememistim enfeksiyon yayılmıştı önce vakumla kanı temizledi sonra 2 gün yattım Haziran ayinda serumla düşük doz verildi Perşembe günüde hsg cektirdim değer sıfırlandı adet oldum tüpler açık sadece çok az perde varmış ama hiç korkulcak durumda değil dedi korunma önermesi çünkü sen korunsanda korunmasanda Rabbim olacağını olduruyo dua et stres yapma biz tekradan denemeye başladık bile ben stres yapmamaya çalışıyorum Allah iatiyen gerekse nasip etsin
Ben İstanbul'da özel kliniğe gittim çok memnunum beni o kurtardı erken teşhisle korunanlar var dedi ama senin tercihin dedi her kadındaki olasik gibi dedi sadece enfeksiyon kapma dedi dikkat et onun dışında ilk adetten sonra hsg önerdi çocuk istedim icin hemen temizlensin dedi korunma dedi Bence o piskolojiye girmeye gerek yok hazır olsun anda devam et Rabbim saglikla versin Dr zararlı.gorse korun derdi iki Dr da gittim içini ferah tut yeter Bu ay inşallah tekrar sağlıklı.ni gebelik yaşarım sende yaşarsın bir an önce umarım dua edicem sizin içindeZor süreçten geçmişsin Allah yardımcımız olur inşallah değerim şuan 8 e indi siz peki korundunuz mu bana bir doktor gerek yok korunmana ben sana kürtaj yapmadım dedi diğer doktor en az 6 ay dedi ben artık ortalama 3 ay bekleyin diyorum hsg çektiririm o süreçte diye düşündüm bundan sonrasında sağlıklı bebeişlerimiz olur inşallah bütün isteyen herkese de
8 zaten baya düşük bundan sonra yükselmez 2 düştükten sonra ben baktırmadım bile 0-5 arası istiyorlarBenimde iğne vurulduğumda 745 di bir hafta sonra 8 oldu inşallah tamamen sıfırlanır. Kimse de böyle bir şey yaşamaz umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?