Dış gebelik lütfen bakın 😔

okul onceci

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2023
148
26
13
29
Arkadaşlar benim değerlerim hep arttı düzensiz olarak arttı. 26 değerle başladım en son bugün 745 oldu doktorum yatış yaptı dış gebelik dedi ultrasonda benziyor dedi dış gebeliğe ve bugün iğne vuruldum fakat benden iğne olmadan bir gün önce kanama geldi acaba kendim mi düşürecektim diye içim içimi yiyor ama doktor geç kalmamalıyız dedi üniversite hastanesi de ilk kürtaj yapalım iç gebelikte olabilir dedi sonra değilse iğne vururuz demişti. İlk iğne olmakla hata mı yaptım acaba eğer iç gebelikse tekrar kürtaj olmam gerekir mi

Tek doktora mı gittin. Değerlerin kaç günde nasıl yükseldi. Biraz aceleci davranıyor doktorun. Değerleri yaz bakalım günleri ile birlikte

Tek doktora mı gittin. Değerlerin kaç günde nasıl yükseldi. Biraz aceleci davranıyor doktorun. Değerleri yaz bakalım günleri ile birlikte
5 doktora gitmişimdir biri sevk etti biri bekleyelim dedi en son gittiğimde tipik dış gebelik bu dedi artık belirsizlikten o kadar yorulmuştum ki yaptırdım iğneyi. 25 Temmuz 237 28 Temmuz 375 30 Temmuz 436 1 Ağustos 495 3 Ağustos 680 en son da dün iğne yapılmadan önce yapmışlar yani 4 Ağustos 745 aynı yerde yapıldı hepsi acaba rahimdeydi bebek sağlıksızdı kendimi atacaktı dedim boşa mı vuruldum ki iğneyi çünkü kanamam başlamıştı ama değer yükseliyor diye korktum eğer düşüş olsaydı yaptırmayacaktım

Anladim birden fazla doktor benzer fikirdeyse gerekeni yapmak ve toparlanıp devam etmek daha sağlıklı. Sizin için bunda da bi hayir vardır. Igne konusunu bilmiyorum malesef bu konuda bi sey diyemiycem.

Rabbım hayirli sağlıklı gebelik versin. Her işte bi hayır vardır güzel tarafından bakın doğal gebelik için bedeniniz uygun ve hazır. Toparlanma sürecinden sonra yeniden denersiniz.

Özeldeki doktor da eğer yükselmeye devam ederse en mantıklı iğne dedi sadece üniversite ilk kürtaj olur belli değil ne olduğu dedi tam teşhis koymadan iğne yaptırmam be kadar mantıklıydı bilmiyorum bu yüzden kafam karıştı ama dediğiniz gibi şer sanıyorum ama bir hayır bardır böyle olmadı gerekiyormuş umarım kürtaja gerek kalmaz teşekkür ederim mesajınız için umarım toparlanırım bir an önce

Merak etmeyin kürtaj bizlere kolay geliyor . Normal bir şeymiş gibi konuşuyoruz buralarda ama rahim içindeki tüyleri azaltabilir , yapışıklık yapabilir. Tabi ki herkese olmuyor ama sonuçta komplike bir şey. Gerekmediği sürece yapılmaması daha önemli. Eğer önce kürtaj olsaydınız ve yumurta tüplerden birinde olsaydı diğeriniz sıfırlanmayacsktı. Mecbur yine iğne olacaktınız. Bende iğne ile tedavi oldum. Benimde iğneden önce peçeteyle silerken lekelerim geliyordu. Dış gebelikti. İğneden sonra bitti çok şükür. Bol bol su için içinizi ferah tutun

Kurtajinda hem psikolojik hem yapısal zorlukları var igne faydalı olur umarım. Toparlanma süreniz size bağlı eğer inançlı biriyseniz her zamankinden daha fazla Yaradana yaklaşın. Hic bir insanın hiç bir kitabın söylemin terapinin hatta ilaçların bile yapamadığını sadece yaradan iyileştirir.. iyi yönlerine bakmaya çalışın zor biliyorum fakat gebeliğe hazir bedeniniz ve gebe kalabiliyor olusunuz bile iyiye işaret. Yıllarca gebelik elde edemeyenler var. Kadın bedeni kabul etmiyor tutunsa düşük yapıyor gibi gibi şeyler. Buda bi imtihan ve inanıyorum ki Rabbım sizleri başka kötü bir şeyden korumak için böyle bi imtihan yazdı.. bolca dua et eminim igne tercihi suan için sağlıklı bi karardı. Rabbım iyi etsin ve iyiliginizi daim etsin

Çok teşekkür ederim rahatlattınız beni evet iki operasyon olacaktı benim korkum eğer dış gebelik değilse tekrar kürtaj olmam gerekecek mi merak ediyorum

Çok teşekkür ederim dediklerinizle çok rahatladım kaç haftadır kaygıdan uyku uyuyamıyorum iğne oldum yine bitmedi evet Rabbim büyüktür bununla imtihan etti beni buna da şükür diyelim psikolojim ve vücut hazır hissettiğinde Rabbim hayırlısından versin olmayan herkese versin inşallah

Olur allahin izniyle sen kendine ve rabbine yogunlas. Bize zor imkansız gelen rabbimize çok ama çok kolaydır.

Çok teşekkür ederim rahatlattınız beni evet iki operasyon olacaktı benim korkum eğer dış gebelik değilse tekrar kürtaj olmam gerekecek mi merak ediyorum
Kese oluşmadığı için tekrar bir işleme gerek kalacağını sanmıyorum. Zaten kanamalarla rahim kalınlığı normale dönüyor. Temizleniyor. Şu an betanız kaç ? Azalmaya başladı mı

Kese oluşmadığı için tekrar bir işleme gerek kalacağını sanmıyorum. Zaten kanamalarla rahim kalınlığı normale dönüyor. Temizleniyor. Şu an betanız kaç ? Azalmaya başladı mı
Beta en son dün 745 di pazartesi gel bakalım dedi daha dün vuruldum iğne

Bak sana ne dicem. İmanlı birisin sen. 41 hurmaya 41 meryem suresi okuyup yada okutup her sabah aç karnına 1 er tane eşinle birlikte tukett en son kalan 1 hurmayi da yarım olarak tüket. Bunu deneyip gebe kalmayan çok çok az insan var. Sağlıklı hayirli evlat olarak niyet edip dua et. İstersen özelden yazabilirsin istediğin zaman sana iyice anlatırım. Başlamak istediğinde hazir olduğunda yaz bana

Beta en son dün 745 di pazartesi gel bakalım dedi daha dün vuruldum iğne
Merak etme düşüyordur. Belki yarın filan ağrın olabilir. Bende kusma ve ağrı olmuştu yan etki olarak ama sadece bir gün oldu sonra hissetmedim bir şey. 7. Gün sanırım artık olabiliyordu normal olarak . İnş hızlıca seninkinde bitecek

Şuan sancım var kanama var umarım hafif atlatırım ikinciye gerek kalmaz iğne yaktı bir daha yaşamak istemiyorum onu

Şuan sancım var kanama var umarım hafif atlatırım ikinciye gerek kalmaz iğne yaktı bir daha yaşamak istemiyorum onu
Oyy kıyamam sana Rabbım yolunu kolaylastirsin kuzum. Sabret dua et rabbimizden hayırlısı iste hersey güzel olucak sabırla teslimiyetle bekle olur mu

Ay teşekkür ederim kendimi hazır hissettiğim de yapacağım hem ilacı vücuttan atmak hem de kendimi hazır hissetmek için zamana ihtiyacım var. duymuştum Meryem suresini deneyeceğim mutlaka umarım aynı şeyleri bir daha olmaz ilki de kimyasal olmuştu ikinci de böyle oldu üçüncüde olacak diye tedirginim açıkçası teşekkür ederim tekrardan

Oyy kıyamam sana Rabbım yolunu kolaylastirsin kuzum. Sabret dua et rabbimizden hayırlısı iste hersey güzel olucak sabırla teslimiyetle bekle olur mu
Amin inşallah bekliyorum arada ağlamalar geliyor gerçekten psikolojim gitti bu süreçte ailemde başka şehirde sabretmeye çalışıyorum

Kanama olması güzel bir şey çünkü rahim kalınlığını azaltıyor öyle düşün. Benimde ilk gebeliğimdi ve böyle sonuçlandı. Zor günlerdi ama çok şükür geçti gitti. İnş sonraki gebeliklerimiz sağlıklı olur sağlıklı devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…