• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DIŞ GEBELİK - KIZLAR ÇOK ACİL YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR

Sıze de gelmiş olsun umarım benimki de duser sızın değeriniz kactı iğne oldugunuzda
Vallahi cnm 3 sene oldu benim 290 veya 294 o civarlardaydi iğneyi vuruldugumda ..4 .gün kan verdim 500 kusur birsey çıktı sasirmistim doktor dedi telaş yapma yalancı değer gösterebiliyor bazen 3 gun sonra bir daha gittim bayağı bir düşmüştü sonra sıfırlandı.sen de oyle birşeyle karşılaşırsan şaşırma bilgin olsun diye yazdim cnm

Vallahi cnm 3 sene oldu benim 290 veya 294 o civarlardaydi iğneyi vuruldugumda ..4 .gün kan verdim 500 kusur birsey çıktı sasirmistim doktor dedi telaş yapma yalancı değer gösterebiliyor bazen 3 gun sonra bir daha gittim bayağı bir düşmüştü sonra sıfırlandı.sen de oyle birşeyle karşılaşırsan şaşırma bilgin olsun diye yazdim cnm
Teşekkür ederim ilginize benim doktorumda tek iğnenin ıse yarayacagını soyledı umarım öyle de olur

Teşekkür ederim perşembe gunun değere bakmak icin tekrar Çagırdı umarım duser değerler 2 tane Çocuğum var cunku artık onlara bakmaktan zorlanıyorum kafam sürekli düsecek mi diye dolu:KK43:
İstenmeyen gebelik miydi?
Zaten dış gebelikte doğurma sağlıklı bebeğe dönüşme ihtimali yok.

Değeriniz düşük olduğu için iğne etki eder zaten.

İğnenin 4.ve 7.gunu testte görürsunuz etkisini.

İstenmeyen gebelik miydi?
Zaten dış gebelikte doğurma sağlıklı bebeğe dönüşme ihtimali yok.

Değeriniz düşük olduğu için iğne etki eder zaten.

İğnenin 4.ve 7.gunu testte görürsunuz etkisini.
Korunurken hamile kalmıştım ama sevinmiştik de oldugunu.. Umarım etki eder teşekkür ederim

Korunurken hamile kalmıştım ama sevinmiştik de oldugunu.. Umarım etki eder teşekkür ederim
Çok çok yüksek değerlerde bile iğne tedavisi uygulanmış.
Sizin değer düşük baya.

Kese göründü mu tüpünuzde?
Sağ sol hangi tüpte oluşmuş?

Ben de suan dıs gebelik geçiriyorum ve psikolojim cok bozuk adetim 2 gün gelince test yapmıştım pozitif cıktı ertesi güne randevu almıştım ki lekelemeyin seklinde kalamam başladı doktor baktı kese yok Du ilk denerim 192 sonra 2 günde bir takıp istedi sonra 310 cıktı ve sağlıksız gebelik ya da dıs gebelik dedi kurtar yapıp iğne yapmam lazım dedi inanamadım aynı gün baska doktora gittim oda test istedi 340 olmuştu o da aynı seyler söyledi kurtar olup iğne vuruldu dun ama ben kafamdan atamıyorum korkuyorum ıc kanama olur diye sizler nasıl basa cıktı iz bu dusuncelerle
Ben de çok korkmuştum tabi ki hepimiz gibi hemen buraya yazdım bilen bilgisi olan varsa yardımcı olsun diye. Sakin kalmaya çalışın, zaten takibi doktor yapacaktır, gerekli kontrollerden geçtikten sonra bir daha denersiniz Allah'ın izniyle. Bir şeyin olacağı varsa önünde dağlar durmazmış, olmayacağı varsa da fizana da gitsen olmazmış. Bol bol dua edin, hayırlısını isteyin. Sizin için diyebileceklerim bunlar 😇

Ben de çok korkmuştum tabi ki hepimiz gibi hemen buraya yazdım bilen bilgisi olan varsa yardımcı olsun diye. Sakin kalmaya çalışın, zaten takibi doktor yapacaktır, gerekli kontrollerden geçtikten sonra bir daha denersiniz Allah'ın izniyle. Bir şeyin olacağı varsa önünde dağlar durmazmış, olmayacağı varsa da fizana da gitsen olmazmış. Bol bol dua edin, hayırlısını isteyin. Sizin için diyebileceklerim bunlar 😇
Çok teşekkür ederim bekliyorum suan iğneden sonra ilk takip perşembe günü ben de cok merak ediyorum değerlerim düştümü cıktı mı acaba

Çok teşekkür ederim bekliyorum suan iğneden sonra ilk takip perşembe günü ben de cok merak ediyorum değerlerim düştümü cıktı mı acaba
Erken tedaviye başlamışsıniz zaten.
Etki eder diye düşünüyorum.

4.gun değer çıkabiliyor önce öyle olursa telaş yapmayın.7.gun düşüşe geçmiş oluyor.

4.ve 7.gun arası farka bakacaklar zaten.
Yuzde 15 oranında düşme varsa tedavi istenen seyirde demek.

Bugun test sonucumu aldım 10 düşmüş tek iğneyle artık yükselme olurmu bunla ilgili bilginiz var mı 10 gun sonra tekrar test için Çagırdı doktorum

Bugun test sonucumu aldım 10 düşmüş tek iğneyle artık yükselme olurmu bunla ilgili bilginiz var mı 10 gun sonra tekrar test için Çagırdı doktorum
Normalde 4.gun yüksek çıkabilir.
Düşmesi iyi.
Bir de sizin değer zaten düşüktü.
Yüzde olarak kaç düştü?

340 dan 7. Gun bugun 10 a düşmüş doktorum cok guzel düşmüş 10 gun sonra tekrar test yapar bakarız dedi sadece
Gözünüz aydın.
İnşallah sıfırlanır da kurtulursunuz.

Sancı kanama vs oldu mu bu 7 günde nasıl geçti?

Bende çok fena gaz sancısı oluyor.

Back