DIŞ GEBELİK - KIZLAR ÇOK ACİL YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR

Yaşın kaç?
Navigasyon var evin adresini yaz yürüyerek ya da araçla gelirsin.
Hastane mi atlarsin taksiye 5 dk.

Saglik ihmale gelmez.

Kesenin nerde olduğu önemli.
Tüpte ise anne için risk.
Bugün betam 4569 çıktı, yarın doktor kontrolüne gidicem sizce nasıl değer?

Kac gündür söylüyoruz anlatamadik ki
Benim ilk betam 70 4 gün sonra 300 2 gün sonra 320 çıkınca hemen apar topar iğne oldum düşürüldü embryo.
Ben o anki şokla yarın geleyim dedim doktorum 1 gün bile kaybetme tüpündeyse zarar verir tüpüne dedi öylece tedavi oldum aynı gün
Benim betanın 1500 olmasını bile beklemeden müdahele ettiler
Kaldıki 4bin küsurda nasıl kese var mı bakılmaz hayret doğrusu
Konu sahibi hemen bi özel aciline git baktır riske atma 1 saat bile

4569 değer bana göre guzel bir artis olmuş..benim dış gebeligimde artışlar çok azdı normal değildi..ilk kızım da değerin 1500 lerdeydi keseyi gorememislerdi 4 gun sonra görüldü.. insallah sizinki de görülür hayırlısı olsun

Ya bizim buradaki doktorlar o kadar gıcık ki bakmıyorlar inatla ultrasonla, sinir oldum. Ama yarın gidicem tekrar inşallah görürüm yarın

Yani beta bu şekilde çıktı herhangi bir ağrı sızı ya da kanama yok çok şükür. Son bir aşama keseyle birlikte içinde minicik yavrumu da görürsem tamamdır bu iş Allah'ın izniyle..
Tamam siz endişe etmeyin 916 ile kese zaten gorunmeyebilir artisinizda gayet iyi geldi bana dis gebelikte bu şekilde fazla fazla artış olmuyor zaten ..ama keseyi görene kadar takipte oluyoruz iste..insallah görürsünüz hayırlı haberlerle gelin

İnşallah sorun çıkmaz tabiki ama dış gebelik sadece beta artmaması değil betanın aniden fırlamasıyla da oluyor
Hayırlısı olsun
Çok teşekkür ederim güzel bir dille ifade ettiğiniz için. Bazı kişiler beni azarlayarak bir şeyler anlatmaya çalışıyor çok üzülüyorum, şuanda benim ne durumda olduğumu kimse bilmiyor. O yüzden böyle yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim

Ben yandım sen yanma çabası o azarlamak değil.

Yaptığın çok ayıp sana yardımcı olmaya çalışıyorum.

Kendi sayfanda azarlıyor diye laf atıyorsun.

İnşallah sağlıklı gebeliktir.

Boşa korkmuş oluruz.

İhmal etmeyin.
Erken tanı ,tedavi önemli.
Ektopik çok ciddi çünkü şakası yok.

Dış gebelik riskim var deseydin keşke.

Perşembe yaptırdin zaten 3 gün geçti yarın 4 oluyor.
Arada bir test eksik.

Kendin neden gitmiyorsun?
Ben her yere tek başıma gidiyorum.
İlla eş bekleme her zaman.
Güçlü bir kadınsın.
Cesareti ol.

Dün hatta bakılması gerekiyordu.
Çünkü 900 lerde çıkan test Perşembe.

İnşallah dış gebelik değildir.
Sağlıklı normal gebeliktir.

Yaşın kaç?
Navigasyon var evin adresini yaz yürüyerek ya da araçla gelirsin.
Hastane mi atlarsin taksiye 5 dk.

Saglik ihmale gelmez.

Kesenin nerde olduğu önemli.
Tüpte ise anne için risk.

Kese kalp atımı var mı?
Kese varsa nerde?
Usg olmadın mı?

Kac gündür söylüyoruz anlatamadik ki
Bu mesajların hangisi azarlamak bana biri izah edebilir mi?

Çok yazık.

Ben ayıp bir şey yapmadım farkındaysanız üzülmüş olduğumu belirttim her defasında böyle minnettar bir şekilde teşekkürlerimi ilettim size ama nedense azarlayıcı bir tavrınız var anlayamadım. Zaten yeterince korkulu şüpheli ve üzüntülü bir durumdayım, yoksa amacım size herhangi bir ithamda bulunmak değil, tekrardan kusura bakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…