- 21 Nisan 2022
- 87
- 14
- 3
- Konu Sahibi Klavye hanimefendisi
-
Az önce kadının biri diyor ki değerim 2000lerdeydi önce hafif karın ağrısıyla başladı sonraTatlım kötü bişi demedim pazartesi başka doktora kan testi ver muane ol dedim
Benzer bi durum bende geçiriyorum doktor kontrolü altındayım
Tabiki aynı değil ama hayatımda rahimde sıvı birikmiş 900 küsür beta da adet olacaksın sen diyip gönderen doktor ne duydum ne gördüm
İşin ehli birine gitmesini tavsiye ettim
Bence doktorun verdiği tavsiye ve öngörü çok daha kötü
Rabbim bir daha yaşatmasın yaşayan bilir acısını... Çok teşekkür ederim ilginize, dualarınızda bana da yer verin olur mu çok ihtiyacım varBenimde ilk beta 797 sonra 1476 sonra 1930 çıkmıştı ve 1930 çıktığında kese gözükmedi bi doktora gittim ve dış gebelik dedi 2 gün sonra tekrr beta baktır gel dedi.2 gün snra beta baktırdığımğa 1942 çıktı ve kendi doktoruma gittim kendi doktorum keseyi gördü.sonuçta boş gebelik kürtaj oldum ama beta önemli dış gebelikte erken tanı çok önemli kese ne kadar büyürse tüplerde ya da kanalda daha zor oluyo sonrası canım ihmal etme ve kesinlikle başka bir doktora dha git tek doktorla kalma
İnşallah sağlıklı bir gebelik yaşarsın canım bebişinide sağlıklı bir şekilde kucağına alırsınAz önce kadının biri diyor ki değerim 2000lerdeydi önce hafif karın ağrısıyla başladı sonra
Rabbim bir daha yaşatmasın yaşayan bilir acısını... Çok teşekkür ederim ilginize, dualarınızda bana da yer verin olur mu çok ihtiyacım varbir kez daha kaybetmek...
Kuzum bende 2 kez düşük yaptımAz önce kadının biri diyor ki değerim 2000lerdeydi önce hafif karın ağrısıyla başladı sonra
Rabbim bir daha yaşatmasın yaşayan bilir acısını... Çok teşekkür ederim ilginize, dualarınızda bana da yer verin olur mu çok ihtiyacım varbir kez daha kaybetmek...
Gittim acile ama kanı yarın vermem gerektiğini söylediler çünkü Perşembe günü vermiştim kanı. Yine kaldık pazartesiyeAcillerde beta baktırın.
Pazartesiyi neden bekliyorsunuz.
Betanin 2 günde bir bakılıp değerlendirilmesi gerekir.
Şimdi gidin hemen.
Betaya her yerde bakılıyor.
Dış gebelik şüpheniz varsa erken tedavi önemli.
Dış gebelik riskim var deseydin keşke.Gittim acile ama kanı yarın vermem gerektiğini söylediler çünkü Perşembe günü vermiştim kanı. Yine kaldık pazartesiye
Aynısını söyledim bana dediler ki iki güne bir yaptırman gerektiği için yarın bakalım dediler ısrarla bakmadılar yaniCanım küçük bir klinik yok mu?
Ufak tefek yerler de bakar bence.
Sen diycen ki dış gebelik riskim var.Betama baktirmam lazım.
İnşallah dış gebelik değildir.Ama eğer o ise erken tedavi erken teşhis çok önemli.
Geçmiş olsun
Canim 2 gunde 1 ise bugun bakilmasi gerekiyor ay ne garip ciktilar ya, baska biyer yok mu ? Bilgi vermeyin direk kan tahlili yaptiricam desenizAynısını söyledim bana dediler ki iki güne bir yaptırman gerektiği için yarın bakalım dediler ısrarla bakmadılar yaniçok teşekkür ederim yarın yine erken saatlerde gider sonucu buraya yazarım çok teşekkür ederim iyi ki varsınız..
Dün bakılması gerekmiş, şuanda bi ağrı veya kanama olmadığı için ciddiye almadılar heralde eşim işe gittiği için beni götürecek kimse yok maalesefCanim 2 gunde 1 ise bugun bakilmasi gerekiyor ay ne garip ciktilar ya, baska biyer yok mu ? Bilgi vermeyin direk kan tahlili yaptiricam deseniz
Perşembe yaptırdin zaten 3 gün geçti yarın 4 oluyor.Aynısını söyledim bana dediler ki iki güne bir yaptırman gerektiği için yarın bakalım dediler ısrarla bakmadılar yaniçok teşekkür ederim yarın yine erken saatlerde gider sonucu buraya yazarım çok teşekkür ederim iyi ki varsınız..
Kendin neden gitmiyorsun?Dün bakılması gerekmiş, şuanda bi ağrı veya kanama olmadığı için ciddiye almadılar heralde eşim işe gittiği için beni götürecek kimse yok maalesef
Dün hatta bakılması gerekiyordu.Canim 2 gunde 1 ise bugun bakilmasi gerekiyor ay ne garip ciktilar ya, baska biyer yok mu ? Bilgi vermeyin direk kan tahlili yaptiricam deseniz
Aynen öyle yani benim de bir bilgim yok ki neye yönlendiriyorlarsa onu yapıyorum korkumdanPerşembe yaptırdin zaten 3 gün geçti yarın 4 oluyor.
Arada bir test eksik.
Evet iş işten geçti maalesef bu hafta kese görünür mü sizceDün hatta bakılması gerekiyordu.
Çünkü 900 lerde çıkan test Perşembe.
Yok onla ilgisi yok burası büyük bir şehir ve ben yeni taşındığım için burayı bilmiyorum haliyle, çok kayboldum çünkü tek başıma gitmek isterken :)Kendin neden gitmiyorsun?
Ben her yere tek başıma gidiyorum.
İlla eş bekleme her zaman.
Güçlü bir kadınsın.
Cesareti ol.
Çok geçmiş olsun ve çok teşekkür ederim iyi ki bana zaman ayırıp cevap yazdınız. Rabbim her daim güldürsün yüzünüzüBen 3 sene önce dış gebelik geçirdim.416 civarındaydı beta gebeligi öğrendiğimde kasik ağrılarım coktu ve kahverengi lekenlemelerim oluyordu..iki gün sonra veya değerim çok az artmıştı 500 gibi olmuştu. kanamamda baslamisti.birkac gün içinde kesinleşti dış gebelik olduğu ve sonlandirildi..benim bu şekilde basimdan geçti.. takip edin inşallah değildir sizinki 900 lu değerde kese gorunmeyebilir bu çok normal ..ama sıvı birikmis adet olacaksın diye birsey bende ilk kez duydum..yinede takibi bırakmayın..insallah gönlünüzce olur
Yaşın kaç?Yok onla ilgisi yok burası büyük bir şehir ve ben yeni taşındığım için burayı bilmiyorum haliyle, çok kayboldum çünkü tek başıma gitmek isterken :)
22 yaşındayım çok haklısınız yarın zaten ilk işim hastaneye gitmek olacak. Bana desteğiniz için çok teşekkür ederim, buna ihtiyacım vardı. İyi ki varsınızYaşın kaç?
Navigasyon var evin adresini yaz yürüyerek ya da araçla gelirsin.
Hastane mi atlarsin taksiye 5 dk.
Saglik ihmale gelmez.
Kesenin nerde olduğu önemli.
Tüpte ise anne için risk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?