DIŞ GEBELİK - KIZLAR ÇOK ACİL YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR

Az önce kadının biri diyor ki değerim 2000lerdeydi önce hafif karın ağrısıyla başladı sonra
Rabbim bir daha yaşatmasın yaşayan bilir acısını... Çok teşekkür ederim ilginize, dualarınızda bana da yer verin olur mu çok ihtiyacım varbir kez daha kaybetmek...

İnşallah sağlıklı bir gebelik yaşarsın canım bebişinide sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın

Kuzum bende 2 kez düşük yaptım
Bu normal bişi artık sağlıksız bi embriyoysa rahim kabul etmez zaten yediklerimiz içtiklerimiz çok mu sağlıklı ki gebeliğiniz sağlıklı olsun
Başka Bi doktora git güzelce anlat derdini
Herşey allahtan
Rabbim ol desin yeter ki üzme kendini boşuna
Güzel bi araştırmaya girersin böyle bişi olsa bile önlem almış olursun
Senin durumunda hiç bişi net değil başka doktora git bakalım bi panik yapma daha ağrım kanamam yok diyorsun Du bakalım doktor ne dicek

Acillerde beta baktırın.
Pazartesiyi neden bekliyorsunuz.
Betanin 2 günde bir bakılıp değerlendirilmesi gerekir.
Şimdi gidin hemen.
Betaya her yerde bakılıyor.
Dış gebelik şüpheniz varsa erken tedavi önemli.
Gittim acile ama kanı yarın vermem gerektiğini söylediler çünkü Perşembe günü vermiştim kanı. Yine kaldık pazartesiye

Canım küçük bir klinik yok mu?
Ufak tefek yerler de bakar bence.
Sen diycen ki dış gebelik riskim var.Betama baktirmam lazım.

İnşallah dış gebelik değildir.Ama eğer o ise erken tedavi erken teşhis çok önemli.

Geçmiş olsun

Aynısını söyledim bana dediler ki iki güne bir yaptırman gerektiği için yarın bakalım dediler ısrarla bakmadılar yani çok teşekkür ederim yarın yine erken saatlerde gider sonucu buraya yazarım çok teşekkür ederim iyi ki varsınız..

Canim 2 gunde 1 ise bugun bakilmasi gerekiyor ay ne garip ciktilar ya, baska biyer yok mu ? Bilgi vermeyin direk kan tahlili yaptiricam deseniz

Canim 2 gunde 1 ise bugun bakilmasi gerekiyor ay ne garip ciktilar ya, baska biyer yok mu ? Bilgi vermeyin direk kan tahlili yaptiricam deseniz
Dün bakılması gerekmiş, şuanda bi ağrı veya kanama olmadığı için ciddiye almadılar heralde eşim işe gittiği için beni götürecek kimse yok maalesef

Perşembe yaptırdin zaten 3 gün geçti yarın 4 oluyor.
Arada bir test eksik.

Dün bakılması gerekmiş, şuanda bi ağrı veya kanama olmadığı için ciddiye almadılar heralde eşim işe gittiği için beni götürecek kimse yok maalesef
Kendin neden gitmiyorsun?
Ben her yere tek başıma gidiyorum.
İlla eş bekleme her zaman.
Güçlü bir kadınsın.
Cesareti ol.

Ben 3 sene önce dış gebelik geçirdim.416 civarındaydı beta gebeligi öğrendiğimde kasik ağrılarım coktu ve kahverengi lekenlemelerim oluyordu..iki gün sonra veya değerim çok az artmıştı 500 gibi olmuştu. kanamamda baslamisti.birkac gün içinde kesinleşti dış gebelik olduğu ve sonlandirildi..benim bu şekilde basimdan geçti.. takip edin inşallah değildir sizinki 900 lu değerde kese gorunmeyebilir bu çok normal ..ama sıvı birikmis adet olacaksın diye birsey bende ilk kez duydum..yinede takibi bırakmayın..insallah gönlünüzce olur

Çok geçmiş olsun ve çok teşekkür ederim iyi ki bana zaman ayırıp cevap yazdınız. Rabbim her daim güldürsün yüzünüzü

Yok onla ilgisi yok burası büyük bir şehir ve ben yeni taşındığım için burayı bilmiyorum haliyle, çok kayboldum çünkü tek başıma gitmek isterken :)
Yaşın kaç?
Navigasyon var evin adresini yaz yürüyerek ya da araçla gelirsin.
Hastane mi atlarsin taksiye 5 dk.

Saglik ihmale gelmez.

Kesenin nerde olduğu önemli.
Tüpte ise anne için risk.

Yaşın kaç?
Navigasyon var evin adresini yaz yürüyerek ya da araçla gelirsin.
Hastane mi atlarsin taksiye 5 dk.

Saglik ihmale gelmez.

Kesenin nerde olduğu önemli.
Tüpte ise anne için risk.
22 yaşındayım çok haklısınız yarın zaten ilk işim hastaneye gitmek olacak. Bana desteğiniz için çok teşekkür ederim, buna ihtiyacım vardı. İyi ki varsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…