DIŞ GEBELİK - KIZLAR ÇOK ACİL YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR

Bu mesajların hangisi azarlamak bana biri izah edebilir mi?

Çok yazık.
Ya bu kadar çok yazık yazacağınız ne yaptım ki ben? Benim mizacım böyle diyebilirdiniz gayet makul bir cevap olurdu. Belli ki yaşınız benden büyük saygı duyuyorum, size sizin gibi davranmıyorum farkındaysanız. Yine de ben üstüme düşeni yapıp teşekkürümü sunuyorum.

Rica ederim hep olumlu düşün yinede
Acele et dememin sebebi dış gebelik olup beta yükselip müdahele edilmezse Allah korusun tüp patlıyor sonra ameliyat zorunlu oluyor tüpünü kaybediyorsun vs zor süreçler oluyor
Olumsuzsa erken tedaviye olumluysa vitaminlerine başlarsın en azından

Evet her şey yarın belli olacak Allah'ın izniyle. Çok haklısınız söyleminizde, erken müdahale hayat kurtarır neticede. Sağolun

Merhaba bana da yardımcı olabilir misiniz ilk değerimi
22 nisan da öğrendim 428 çıktı ikinci değerimi 25 Nisan da öğrendim 1528 çıktı sizce iyi mi degerlerim yada artış ilk gebeliğim daha

Merhaba bana da yardımcı olabilir misiniz ilk değerimi
22 nisan da öğrendim 428 çıktı ikinci değerimi 25 Nisan da öğrendim 1528 çıktı sizce iyi mi degerlerim yada artış ilk gebeliğim daha
Bana normal gibi geldi ama tabi ki doktorlar bu işi bilir. İnşallah sağlıklı hayırlı bir şekilde yavrularımızı kucağımıza alırız.

Bana normal gibi geldi ama tabi ki doktorlar bu işi bilir. İnşallah sağlıklı hayırlı bir şekilde yavrularımızı kucağımıza alırız.
İnşallah Rabbim hepimize isteyen herkese sağlıklı hayırlı gebelik nasip etsin kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bende cuma günü gittiğimde keseyi görebilirim

Ben de suan dıs gebelik geçiriyorum ve psikolojim cok bozuk adetim 2 gün gelince test yapmıştım pozitif cıktı ertesi güne randevu almıştım ki lekelemeyin seklinde kalamam başladı doktor baktı kese yok Du ilk denerim 192 sonra 2 günde bir takıp istedi sonra 310 cıktı ve sağlıksız gebelik ya da dıs gebelik dedi kurtar yapıp iğne yapmam lazım dedi inanamadım aynı gün baska doktora gittim oda test istedi 340 olmuştu o da aynı seyler söyledi kurtar olup iğne vuruldu dun ama ben kafamdan atamıyorum korkuyorum ıc kanama olur diye sizler nasıl basa cıktı iz bu dusuncelerle

Benimde basima geldi ilk kez yasayinca bunu insan korkuyor haklinisiniz ama Endişe edilecek birsey yok merak etmeyin iğne ise yarıyor hemen etki ediyor üç hafta içinde beta değeriniz sıfırlanir merak etmeyin gecmis olsun .

Metotreksat mi oldunuz?

Benimde basima geldi ilk kez yasayinca bunu insan korkuyor haklinisiniz ama Endişe edilecek birsey yok merak etmeyin iğne ise yarıyor hemen etki ediyor üç hafta içinde beta değeriniz sıfırlanir merak etmeyin gecmis olsun .
Teşekkür ederim perşembe gunun değere bakmak icin tekrar Çagırdı umarım duser değerler 2 tane Çocuğum var cunku artık onlara bakmaktan zorlanıyorum kafam sürekli düsecek mi diye dolu

Teşekkür ederim perşembe gunun değere bakmak icin tekrar Çagırdı umarım duser değerler 2 tane Çocuğum var cunku artık onlara bakmaktan zorlanıyorum kafam sürekli düsecek mi diye dolu
iğneyi vurulduktan sonra 4. Gün bakmislardi bana yüksek çıkmıştı değerim.doktor korkma demişti yalancı değer olabiliyor demişti 3 gun sonra bir daha bakıldı Bu sefer yüzde 60 oranında düşüş görüldü zaman içerisinde sıfırlandı..

Sıze de gelmiş olsun umarım benimki de duser sızın değeriniz kactı iğne oldugunuzda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…