- 21 Nisan 2022
- 87
- 14
- 3
- Konu Sahibi Klavye hanimefendisi
-
Ya bu kadar çok yazık yazacağınız ne yaptım ki ben? Benim mizacım böyle diyebilirdiniz gayet makul bir cevap olurdu. Belli ki yaşınız benden büyük saygı duyuyorum, size sizin gibi davranmıyorum farkındaysanız. Yine de ben üstüme düşeni yapıp teşekkürümü sunuyorum.Bu mesajların hangisi azarlamak bana biri izah edebilir mi?
Çok yazık.
Rica ederim hep olumlu düşün yinedeÇok teşekkür ederim güzel bir dille ifade ettiğiniz için. Bazı kişiler beni azarlayarak bir şeyler anlatmaya çalışıyor çok üzülüyorum, şuanda benim ne durumda olduğumu kimse bilmiyor. O yüzden böyle yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim
Rabbim ben ve benim gibilerin yardımcısı olsun, kötü niyetle size bir şey yazmadım kusuruma bakmayın. Bol duaya ihtiyacım var..İyi haberlerinizi bekliyoruz.
Evet her şey yarın belli olacak Allah'ın izniyle. Çok haklısınız söyleminizde, erken müdahale hayat kurtarır neticede. SağolunRica ederim hep olumlu düşün yinede
Acele et dememin sebebi dış gebelik olup beta yükselip müdahele edilmezse Allah korusun tüp patlıyor sonra ameliyat zorunlu oluyor tüpünü kaybediyorsun vs zor süreçler oluyor
Olumsuzsa erken tedaviye olumluysa vitaminlerine başlarsın en azından
Dış gebelik riskim var deseydin keşke.
4 gün önceydi 900Oo 2 günde bu kadar artması hiç normal değil
Neden hemen muayene olmadınız? Dış gebelikse çok riskli çünkü kendimden biliyorum
Dış gebelik olduğunu sanmıyorumBugün betam 4569 çıktı, yarın doktor kontrolüne gidicem sizce nasıl değer?
Kese gözüktü çok şükür geriye bir tek kalp atışını duymak kaldı Allah'ın izniyle, dış gebelik gözlenmemiş ama yine de takip edelim dediler.Dış gebelik olduğunu sanmıyorum
Bence doktor gereksiz strese soktu seni başka Bi doktora git kesinlikle bu değerle kese gözükür
Bana normal gibi geldi ama tabi ki doktorlar bu işi bilir. İnşallah sağlıklı hayırlı bir şekilde yavrularımızı kucağımıza alırız.Merhaba bana da yardımcı olabilir misiniz ilk değerimi
22 nisan da öğrendim 428 çıktı ikinci değerimi 25 Nisan da öğrendim 1528 çıktı sizce iyi mi degerlerim yada artış ilk gebeliğim daha
İnşallah Rabbim hepimize isteyen herkese sağlıklı hayırlı gebelik nasip etsin kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bende cuma günü gittiğimde keseyi görebilirimBana normal gibi geldi ama tabi ki doktorlar bu işi bilir. İnşallah sağlıklı hayırlı bir şekilde yavrularımızı kucağımıza alırız.
Gozuktumu kese hadi gözünüz aydın.. dış gebeligi ekarte ettiniz ..hayirlisi olsun 1 hafta 10 güne kalp atışınida alırsınız insallahKese gözüktü çok şükür geriye bir tek kalp atışını duymak kaldı Allah'ın izniyle, dış gebelik gözlenmemiş ama yine de takip edelim dediler.
İnşallah rabbim bu mutluluğun 10 katını size yaşatsın inşallahGozuktumu kese hadi gözünüz aydın.. dış gebeligi ekarte ettiniz ..hayirlisi olsun 1 hafta 10 güne kalp atışınida alırsınız insallah
Benimde basima geldi ilk kez yasayinca bunu insan korkuyor haklinisiniz ama Endişe edilecek birsey yok merak etmeyin iğne ise yarıyor hemen etki ediyor üç hafta içinde beta değeriniz sıfırlanir merak etmeyin gecmis olsun .Ben de suan dıs gebelik geçiriyorum ve psikolojim cok bozuk adetim 2 gün gelince test yapmıştım pozitif cıktı ertesi güne randevu almıştım ki lekelemeyin seklinde kalamam başladı doktor baktı kese yok Du ilk denerim 192 sonra 2 günde bir takıp istedi sonra 310 cıktı ve sağlıksız gebelik ya da dıs gebelik dedi kurtar yapıp iğne yapmam lazım dedi inanamadım aynı gün baska doktora gittim oda test istedi 340 olmuştu o da aynı seyler söyledi kurtar olup iğne vuruldu dun ama ben kafamdan atamıyorum korkuyorum ıc kanama olur diye sizler nasıl basa cıktı iz bu dusuncelerle
Metotreksat mi oldunuz?Ben de suan dıs gebelik geçiriyorum ve psikolojim cok bozuk adetim 2 gün gelince test yapmıştım pozitif cıktı ertesi güne randevu almıştım ki lekelemeyin seklinde kalamam başladı doktor baktı kese yok Du ilk denerim 192 sonra 2 günde bir takıp istedi sonra 310 cıktı ve sağlıksız gebelik ya da dıs gebelik dedi kurtar yapıp iğne yapmam lazım dedi inanamadım aynı gün baska doktora gittim oda test istedi 340 olmuştu o da aynı seyler söyledi kurtar olup iğne vuruldu dun ama ben kafamdan atamıyorum korkuyorum ıc kanama olur diye sizler nasıl basa cıktı iz bu dusuncelerle
Teşekkür ederim perşembe gunun değere bakmak icin tekrar Çagırdı umarım duser değerler 2 tane Çocuğum var cunku artık onlara bakmaktan zorlanıyorum kafam sürekli düsecek mi diye doluBenimde basima geldi ilk kez yasayinca bunu insan korkuyor haklinisiniz ama Endişe edilecek birsey yok merak etmeyin iğne ise yarıyor hemen etki ediyor üç hafta içinde beta değeriniz sıfırlanir merak etmeyin gecmis olsun .
Metoart galibaMetotreksat mi oldunuz?
iğneyi vurulduktan sonra 4. Gün bakmislardi bana yüksek çıkmıştı değerim.doktor korkma demişti yalancı değer olabiliyor demişti 3 gun sonra bir daha bakıldı Bu sefer yüzde 60 oranında düşüş görüldü zaman içerisinde sıfırlandı..Teşekkür ederim perşembe gunun değere bakmak icin tekrar Çagırdı umarım duser değerler 2 tane Çocuğum var cunku artık onlara bakmaktan zorlanıyorum kafam sürekli düsecek mi diye dolu
Sıze de gelmiş olsun umarım benimki de duser sızın değeriniz kactı iğne oldugunuzdaiğneyi vurulduktan sonra 4. Gün bakmislardi bana yüksek çıkmıştı değerim.doktor korkma demişti yalancı değer olabiliyor demişti 3 gun sonra bir daha bakıldı Bu sefer yüzde 60 oranında düşüş görüldü zaman içerisinde sıfırlandı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?