- 21 Nisan 2022
- 87
- 14
- 3
- Konu Sahibi Klavye hanimefendisi
-
Çok teşekkür ederim moral oldu gerçekten sonucu iyi görünce daha mutlu olucam inşallah belirtiler bi gelip gidince noluyor dedim çok teşekkür ederiimmÇok alakasız belirtiler bi gidip Bi geliyor zaten hamilelikte
Bence olumsuz düşünme pazartesi kan ver epey yükselmiş olur kese gözükür muhtemelen en az 3 bin civarı olur heralde değer
Acillerde beta baktırın.21 Nisan Perşembe günü kan testi yaptırdığımda HCG değerim 916 çıktı. Doktor ultrasonla baktığında rahimde sıvı birikmiş adet olacakmışsın gibi görünüyor dış gebelik olabilir dedi. Günlerdir içim içimi yiyor ve bugün göğüs hassasiyetim azaldı. Haftasonu olduğu için kan testi de yaptıramıyorum bir yerde,pazartesiyi beklemek zorundayım. Sizce bu göğüs hassasiyetinin azalması HCG değerimin düştüğü anlamına gelir mi? Yardımınıza ihtiyacım var lütfen...
Moral bozma hiç herşeyin hayırlısıÇok teşekkür ederim moral oldu gerçekten sonucu iyi görünce daha mutlu olucam inşallah belirtiler bi gelip gidince noluyor dedim çok teşekkür ederiimm
Hanfendi rahimde sıvı birikmiş .Moral bozma hiç herşeyin hayırlısı
Olmazsada vardır bi hayır bunda
ama doktor iyi değil bu değerle kese gözükmez zaten sen pazartesi güzel bi yere git kanda baktır muane de ol inş hayırlı haberleri alırsın
Alakasi yok, 916’da daha bebek ya da kese hicbir sey gorulmez. Rahimde sivi birikmis adet olacakmissin gibi nedir ya ustelik21 Nisan Perşembe günü kan testi yaptırdığımda HCG değerim 916 çıktı. Doktor ultrasonla baktığında rahimde sıvı birikmiş adet olacakmışsın gibi görünüyor dış gebelik olabilir dedi. Günlerdir içim içimi yiyor ve bugün göğüs hassasiyetim azaldı. Haftasonu olduğu için kan testi de yaptıramıyorum bir yerde,pazartesiyi beklemek zorundayım. Sizce bu göğüs hassasiyetinin azalması HCG değerimin düştüğü anlamına gelir mi? Yardımınıza ihtiyacım var lütfen...
İnşallah güzel haberler alırım o kadar ihtiyacım var ki.. Bir şeylerin yolunda gitmesine uzun zamandır hasretim.. çok teşekkür ederim rabbim yardımcımız olsunMoral bozma hiç herşeyin hayırlısı
Olmazsada vardır bi hayır bunda
ama doktor iyi değil bu değerle kese gözükmez zaten sen pazartesi güzel bi yere git kanda baktır muane de ol inş hayırlı haberleri alırsın
Rahimde neden sıvı birikir acaba bi bilginiz var mı bu ne demek? Akıntım oluyor her gün tabi ama ciddi boyutlarda değil onunla alakası olabilir mi acaba?Hanfendi rahimde sıvı birikmiş .
Moral vermek iyi ama.
Temkinli olmak da iyidir.
Erken tedavi çok önemli ektopikte.
Betası yüksek.
Zaman kaybetmemeli.
Hayır herhangi bir ağrı ya da kanama yok testin üstünden iki gün geçti. Rahimde sıvı birikmesi ne demek oluyor bilginiz var mı acaba dış gebelikle bir alakası var mı? Cevaplarınıza çok ihtiyacım var..Alakasi yok, 916’da daha bebek ya da kese hicbir sey gorulmez. Rahimde sivi birikmis adet olacakmissin gibi nedir ya ustelik
Kasikta tek tarafli cok siddetli agriniz oluyor mu? Tekrar beta baktirin ama su andaki durumunuz ve kan sonucunuz cok normal.
En acilinden doktorunuzu degistirin
Bugün betaya baktırın yol gösterir size.Rahimde neden sıvı birikir acaba bi bilginiz var mı bu ne demek? Akıntım oluyor her gün tabi ama ciddi boyutlarda değil onunla alakası olabilir mi acaba?
Bildigim kadariyla yok alakasi. Sivi birikmis adet olacaksin cumlesi cok sacma amaHayır herhangi bir ağrı ya da kanama yok testin üstünden iki gün geçti. Rahimde sıvı birikmesi ne demek oluyor bilginiz var mı acaba dış gebelikle bir alakası var mı? Cevaplarınıza çok ihtiyacım var..
En kısa zamanda baktırıcam çok teşekkür ederim yol gösterdiğiniz için. Daha önce düşük yaptım bu ikinci hamile kalışım buna da bir şey olsun istemiyorum. Pcos yüzünden gerçekten yıldım...Bugün betaya baktırın yol gösterir size.
Muhtemelen 4 ya da 5. Haftadayım şimdiye kadar belirti yaşamaz mıydım dış gebelik olsaydı?Bildigim kadariyla yok alakasi. Sivi birikmis adet olacaksin cumlesi cok sacma ama
İhmal etmeyin.En kısa zamanda baktırıcam çok teşekkür ederim yol gösterdiğiniz için. Daha önce düşük yaptım bu ikinci hamile kalışım buna da bir şey olsun istemiyorum. Pcos yüzünden gerçekten yıldım...
Yasarsiniz muhtemelen, bence dis gebelik degil zaten ama doktorunuzu degistirin.Muhtemelen 4 ya da 5. Haftadayım şimdiye kadar belirti yaşamaz mıydım dış gebelik olsaydı?
Evet doktorumu değiştiricem aldığım bilgileri de buraya yazarım, çok teşekkür ederim ilginize, yardımınıza. MinnettarımYasarsiniz muhtemelen, bence dis gebelik degil zaten ama doktorunuzu degistirin.
Tatlım kötü bişi demedim pazartesi başka doktora kan testi ver muane ol dedimHanfendi rahimde sıvı birikmiş .
Moral vermek iyi ama.
Temkinli olmak da iyidir.
Erken tedavi çok önemli ektopikte.
Betası yüksek.
Zaman kaybetmemeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?