- 6 Şubat 2018
- 195
- 64
-
- Konu Sahibi Ladyblack3
Korkma canım iğne yapıldıysa düşecek ama yavaş yavaş düşüyor zaten değerin çok yüksek değil benim iğneden iki gün sonra kanama başlamıştı sonra bir ay kadar sonra sıfırlandıBilen yok mu??
Teşekkür ederim canım dün 47 ye düşmüş inşallah biter bir an önceKorkma canım iğne yapıldıysa düşecek ama yavaş yavaş düşüyor zaten değerin çok yüksek değil benim iğneden iki gün sonra kanama başlamıştı sonra bir ay kadar sonra sıfırlandı
Peki sıfırlandıktan sonra diğer ay gebe kalınabilir mi yoksa 3-6 ay vs yasak gibi bişi dedi mi doktorunuz?Teşekkür ederim canım dün 47 ye düşmüş inşallah biter bir an önce
Evet en az 4 ay korunmak lazımmış iğneden dolayı sonrası yüksek doz folik asite başla dediPeki sıfırlandıktan sonra diğer ay gebe kalınabilir mi yoksa 3-6 ay vs yasak gibi bişi dedi mi doktorunuz?
Teşekkür ederimEvet en az 4 ay korunmak lazımmış iğneden dolayı sonrası yüksek doz folik asite başla dedi
Rica ederim allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahTeşekkür ederim
Tahminim yanlışlık olduğu yönündeBen 24ekimde evlendim aradan iki hafta geçti acile gittim gebe olduğumu söylediler 27kasim da kanamam başladı hastaneye gittim dış gebelik dediler önce kürtaj oldum sonra metotraksat iğne vurdular değerim iğneden önce 280di iğneden bir hafta sonra gittim 190 sonra yine bir hafta sonra gittim 16 geçen hafta gittim 10 bugün gittim 12 çok korkuyorum sizde normal mi tekrar yükselmesi
Merhaba çok geçmiş olsun sonuç ne oldu acaba sıfırlandı mı değerinizBen 24ekimde evlendim aradan iki hafta geçti acile gittim gebe olduğumu söylediler 27kasim da kanamam başladı hastaneye gittim dış gebelik dediler önce kürtaj oldum sonra metotraksat iğne vurdular değerim iğneden önce 280di iğneden bir hafta sonra gittim 190 sonra yine bir hafta sonra gittim 16 geçen hafta gittim 10 bugün gittim 12 çok korkuyorum sizde normal mi tekrar yükselmesi