Anl rabbimin takdiri işte o bebeğin gelecegi varsa bisey sebep olup geliyo sizde zor süreçlerden gecip hamile kalmışsınız allah sag salim kucağıniza almayi nasip etsin bebeginiziŞöyle dış gebelik benim 3. gebeliğimdi. İlk ikisi normal gebelikti ama olumsuz sonuçlandı. Dış gebeliğin nedenini yumurta güçlendirici ilaçlara bağlıyorum. 2. kayıptan sonra 1 yıl gebe kalamadım. Dr'a gittiğimde erken menopoz başlangıcı denildi kendin gebe kalamazsın denildi. Film çektirdim tüplerle ilgili bir sıkıntı yoktu (ki daha önce 2 defa gebe kalmıştım ama ne olur ne olmaz aklımda kalmasın diye çektirdim. Dr. gerek yok demişti) Ben çektirdiğim zaman normal çektirdim anestezi falan almadım. Tam ismini hatırlamadım yerin ama İstanbul Şişlide meşhur olan yerde çektirdim. Cevat Hoca mı ne çekti. Sıvı verildiği zaman bikaç saniye adetin ilk günü relg olacakmış gibi hafif bir ağrı oldu sadece başka bir sorun yaşamadım. Sonra dr. yardımı aldım yumurta takibi yapıldı. İlk ay klomen kullandım işe yaramadı bir sonraki ay letrol kullandım gebe kaldım ama dış gebelik oldu. Sonra 1 yıl sonra işte rabbim tekrar nasip etti kendi kendime gebe kaldım