• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dis eti sismesi en buyuk korkum oldu resimli

Şu an acımıyordur da kendimden biliyorum sonucunda arkadan 2 diş çürüyor çekilmek zorunda kalınıyor, hamilelik boyunca dişağrısı çektim 9 ay beklemek zorunda kaldım gitmedim korkumdan, sonra ikisini 5 ay arayla çektiler, diş taşı da hata verdi bi süre sonra acayip koku yapıyor temizliği de gidip mecbur yaptırdım. Ama keşke hamile olmadan önce önünü alsaydım da yerlere belene belene ağlamasaydım geceleri dişiiim dişim diye :KK70:

Canim bende heycandan cok stres var.. inan ne yerdeyim ne gokte. Ben ztn panik atak hastasiyim. Insallah tutunur canim. Gebelik testi yapacakmisin yoksa kan gununu beklicekmisin 😊
Bir tarafım 9. günde gebelik testi yap diyor diğer tarafım bekle gününü ve kan ver diyor. Bilmiyorum heyecanım da bu sefer fazla yok, doktor düşük kalitede embriyo dediği için kendimi çok fazla üzmemek için 3. transfere hazırlıyorum.

Şu an acımıyordur da kendimden biliyorum sonucunda arkadan 2 diş çürüyor çekilmek zorunda kalınıyor, hamilelik boyunca dişağrısı çektim 9 ay beklemek zorunda kaldım gitmedim korkumdan, sonra ikisini 5 ay arayla çektiler, diş taşı da hata verdi bi süre sonra acayip koku yapıyor temizliği de gidip mecbur yaptırdım. Ama keşke hamile olmadan önce önünü alsaydım da yerlere belene belene ağlamasaydım geceleri dişiiim dişim diye :KK70:
Disci hamileyken temizleyebilirim dedi 🙄🙄

Back