- 30 Kasım 2013
- 3.840
- 4.916
- 158
- Konu Sahibi Translokasyon1521
-
Hormonları etkilerini bilmiyorum ama çok büyük ihtimalle iltihaptir benimde bir ara aynen böyle şişmişti çok ağrı yapıyordu, elma yerken oraya denk geldi ama cognenemis elma değil yani hani ilk ağza alıp ısırlır ya işte o ser kısım ve tüm apartmanın duyacağı boyutta bir çığlık attım meğerse patlamış, daha sonra baya kanadı ağzımı calkaladim üzerine de gazlı bez koydum bir müddet bir şey yiyemedim sonra geçti ağrısı eser kalmadı.Bugun sabah damagim kasiniyordu. Arkadasa gosterdim. Damaginda birsey yok içe dogru dis etlerin sismis dedi. Tek azi disleriminki şiş.
Nette baktim bi dolu kotu hastaliklar soledi. Korkumdan oluyorum lutfn yardim edin. Bu arada tup bebek tedavisi goruuorum hormonlar etkilermi ?
Disimde cok yer var 27 yasindayim daha 20lik disim cikmadiCanim yirmilik disin cıktı mi bazen damakta yer olmayina cikmiyo bu da apse dis eti şişmesi oluyo
Umarim kotu birşey değildir canimDisimde cok yer var 27 yasindayim daha 20lik disim cikmadi
Isten ciktim disciye gidiyorumUmarim kotu birşey değildir canim
Onlar şiş değil kökleri diğer dislerden farklı 3lü 4lü kökleri oluyor. Herkesinki öyledir, arkadaşının dişlerine bak istersen.Bugun sabah damagim kasiniyordu. Arkadasa gosterdim. Damaginda birsey yok içe dogru dis etlerin sismis dedi. Tek azi disleriminki şiş.
Nette baktim bi dolu kotu hastaliklar soledi. Korkumdan oluyorum lutfn yardim edin. Bu arada tup bebek tedavisi goruuorum hormonlar etkilermi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?