Diş eti hastalıkları ...Bilgi ve paylaşım...

Kemik kaybı oluyor bir süreden sonra bu yüzden çok fazla bekletmeden doktora mutlaka gidilmeli. kemik kaybında protez dişler bile tutmuyor. defalarca kemik tozu ekleme ameliyatı olan bir akrabam var
Kekik suyunu bende öneriyorum. Düzenli kullanıldıgında gercekten etkili.
İstanbul da oturanlar içinde Çağdaş Kışlaoğlunu öneriyorum.
Hepinize geçmiş olsun :)

Selam canım benim sorunum sanırım hepimizden daha farklı daha zor ağzımdaki bütün dişlerim protez doktorum diseti çekilmesi var diyor şöyleki diş Yapılıyor arada Zana gevşiyor altı ay yada bir yıl diş köklerim çıkıyor siyah siyah zaten protez çıkınca diş dağılmış durumda zaten ağzım öyle nir durumda lira düşlerimin ÇOĞU çekildiği icin Köprüde yapılamayacak durumda doktor implant yapmayı korkuyor çünkü diş yapıldıktan sonra en fazla bir yıl sonra bende yok oluyor cok çaresizim yıllardır dişçiden çıkamadım utanıyorum artık doktoradedim bütün dişlerimi cekin damak tapın dedim odacare değil dedi kemik erimem cok var ama yinede doktor dişlerimin durumu icin bunun cok fazla Önemi yok dedi kücük bır yerde oturuyorum nasıl yapacağımı şaşırdım umurumdadwgil nasıl gözüktüğü artık acı çekmek istemiyorum ben büyük yerde oturmadıgımdan giyat hakkındada bilgim yok üstteki arkadaşım da önerdiği Çağdaş bey niliyorum ki iyi bir doktor fiyat konusunda azda olsa bir fikriniz varmı piyasada özellikle istanbuldayasayan arkadaşlarımdan cevap bekliyorum özeldende yazabilirsiniz gercekten acım cok yardımınıza cok ihtiyacım var

Özellikle bursada yasayan kişilere sormak istiyorum bursada gercekten diş eti hastalıklarında cok iyi bir doktor tavsiyesi olan arkadaşlar lütfen yardımcı olun henüz nir yıl önce yaptırdım dişlererimi ama mallasef yine diş köklerim yine çıktı ve cok acım var gercekten 1 Yıldır dişçiden hiç gelemedim Yapılıyor bir yıl sonra yine bütün dişlerimin köklerde çürüyor lütfen yardımcı olun

Herkese merhaba.Boyle bi konu acilmasina cok sevindim.Benim de dis etlerimde enfeksiyon varmis.Periodontoloji uzmani dis etlerime kuretaj yapacakmis.Yani derin bi temizlik.Tabi bu arada dislerimin arasi seyreklesip dis koklerim gozukecekmis.Anlayacaginiz görüntü hic hos olmayacak.Ama yapilmasa dislerimi kaybedecekmisim.Cok uzgunum.Haftaya cumartesi yapılacak bundan sonraki hayatimi nasil etkileyecek gozlerim doluyor.Ha bu arada yasimin genc oldugunu bu hastaligin anneden kiza gecebilen genetik bi durumdan da olabilecegini soyledi.Boyle bi operasyon gecirenler sonrasi nasil oldu sizin icin?

Sabahları kalktığımda dişlerimi fırçalamadan önce çoğu kez diş etlerime su değince kanama oluyor.Diş fırçaladıkça geçer diyorum fakat bir yararı olmuyor

Bence hemen doktora git ne gerekiyorsa yap.Yoksa dis eti ile ilgili problemin varsa isin daha zor olur ilerde.Cok mesakkatli bi tedavi benim gunlerdir psikolojim bozuk.Keyfim kacti inanin.

Bence hemen doktora git ne gerekiyorsa yap.Yoksa dis eti ile ilgili problemin varsa isin daha zor olur ilerde.Cok mesakkatli bi tedavi benim gunlerdir psikolojim bozuk.Keyfim kacti inanin.
geçmiş olsun. diş eti hastalığı ihmale gelmiyor cidden. doktorunuza güveniyorsanız korkmayın. ama tedaviyi ertelerseniz daha büyük sorunlarla karşılaşabilirsiniz diye biliyorum
tekrar geçmiş olsun

Bu sorunla mucadele eden başka kimler var.Biseyler gonderin merak ediyorum.Nasil etkiledi beni yaa.Herkesin dis etlerini inceler oldum.INSALLAH tedavim basariyla sonuclanir da rahatlarim

benim diş etlerimde çekilme var galiba diş köklerim hava alıyormuş gibi sızlıyorr napabilirim bu konuda birde çok dişlerimi sıkıyorummm

Diş etlerimde morluklar var ve gördükçe moralim bozuluyor .Diş etlerimi nasıl temizleyebilirim?Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
tartarlarda bu görüntüye sebep olabilir öncelikli olarak dra dişlerinizi temizlettirin. kekik suyuyla gargara yapın

rengini açıyormu? ben karbonatayla fırçalıyorum. birde o morluklar için peeling yapıyorlar diş etlerine ben birkere yaptırdım ama yine oldu

benim diş etlerimde çekilme var galiba diş köklerim hava alıyormuş gibi sızlıyorr napabilirim bu konuda birde çok dişlerimi sıkıyorummm

diş hekimi önce taşları temizleyip rahatlacak dişetlerini..sonrasında bi gargara veriyor onunla düzenli çalkalıcaksın..çekilen dişetleri geri gelmez ama durdurmak mümkün..gerçi bi süre saraçoğlunun kürünü uyguladım fayda ediyor..ama 1 ay boyunca sıkılmadan her gece yaptım..dağkekiği deniyor kaynatıp onla dişleri fırçalıyosun

çok teşekkürler bilgi için bu dağ kekiğini kullanıcam diş taşlarımı hep temizletirim zaten senede bir bakarımda dişlerime çok ama son zamanda böyle oldu stresten oluyormuş bazen böyle geçer dediler neyse ben tedaviye başlıyım hemen

tedaviye başladım,önce küretaj yapıca,toparlanmazsa ameliyat edicez dedi doktorum.6 seansta küretaj alacak;3 kere gittim.sonucu merak ediyorum.kekik kürü de yapıyorum ama bakalım.

Benim kuretaj islemi bitti.5 kerede yapti.Dis etlerimde iyilesme oldu ama aralarinda acilma oldu tabi biraz.Buyuk yemek parcalari giriyo mutlaka arayuz firca kullanmam gerekiyor.Bugun kontrolüm vardi doktorum dis etlerimin olcumunu yapti.Subatta yie gidecegim yine olcum yapacak.Dis etlerimde iyilesme olmayan yerlere flap operasyonu yapip kemik tozu koyacak.Bakalim hayirlisi artik.

nejlaaa,benim de senin gibi olacak sanırım.ama burada bahsedildiğii gibi diş etlerimde kanama falan olmadı benim seanslardan sonra.

Ferhal sen nerde gidiyorsun doktora?Ben Ankara'da gidiyorum.senin doktorun periodontoloji doktoru degil mi? Subatta yine gidecegim o zaman zarfinda bana cok is dusuyormus.Dislerimi cok iyi fircalamam arayuz firca kullanmam, yatmadan once mutlaka dis ipi kullanmami soyledi.Yapiyorum cok zahmetli ama yapacagiz artik baska care yok.Sana neler soyledi doktorun burdan yazalim birbirimize olur mu?

ben izmirdeyim.periodontoloji doktoru ,benim seanslar henüz bitmedi.günde iki kere 3 dk. fırçalanacak ve arayüz fırçası kullanılacak.benim dişlerimde aralanma da var,bazıları sallanıyor bile.ameliyatsız kurtarmaya çalışacak önce doktorum.olmazsa ameliyat edicez dedi.ben doktora söylemedim de kekik suyuyla da gargara yapıyorum iki kere:)seanlar 20 dk. sürüyor,senin de öyle miydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…