Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar merhaba dişçiye gittim ve iki ufak çürüğüm olduğunu dolgu yapılması gerektiğini öğrendim ama daha önce hiç yaptırmadım çok korkuyorum koltuğa oturdum vazgeçip geri kalktım ama iki gün sonra tekrar gidicem yardım edinn acıyo muuu :18:
canım çok basit bir işlem hiç korkma,önce uyuşturuyor,sonra hiç hissetmiyorsun,ağzındaki tüm dişleri çekseler hiç hissetmiyorsun,ilerlemesin sonra,yoksa çekerler hepten,dişsizkalırsın,,,bir anönce yaptır,,,hiç acı yok inan bana4 tane yaptırdım ben,
bugünk dolgumu yaptırdım,evet acı hissi yok ama çok tedirginim yaaa.Dişlerimi nasıl fırçalayacağım?Düşmez mi dolgu fırçalayınca?Bi de amalgam dolgu ağız kokusuna neden olur mu?Dilim hep oraya gidiyor...Ne bileyim depresyona girdim yaaa.Ama hiç acı yok şükür.Daha önce dolgu yaptıranlar bana yardım edin ne oluuuuuuuuur
kızlar iletide bi hata olmuş bugün ilk dolgumu yaptırdım dicektim ilk kez bir diş operasyonu geçirdim keşke hiç olmasaydı,insanın kendi dişi herşeyden güzel ama mecburuz (
bugünk dolgumu yaptırdım,evet acı hissi yok ama çok tedirginim yaaa.Dişlerimi nasıl fırçalayacağım?Düşmez mi dolgu fırçalayınca?Bi de amalgam dolgu ağız kokusuna neden olur mu?Dilim hep oraya gidiyor...Ne bileyim depresyona girdim yaaa.Ama hiç acı yok şükür.Daha önce dolgu yaptıranlar bana yardım edin ne oluuuuuuuuur
bende çarşamba gününe randevu alıp dolgu yaptırmayı düşünüyorum ama çok tırssssssıyorum..daha önce 3 tane 20 lik diş çektirdim şimdi dolgudan korkuyorum (