• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diş Dolgusu Hakkında Yardımm :(

Evet haklısınız,ilk dolgularımın sızısı kalmadı çok şükür,bugün yaptırdıklarımın var hafif,doktorum da bir hafta da sürer sızlama ara ara belli olmaz bu dedi,çok şükür sıcak soğukta bir his olmuyor bende,ilk olduğu için çok tedirgin oldum sanırımbilmiyorumkismile Bugün hele ikinci dolgular yapılırken doktoru az kalsın deli ediyordumkaydirigubbakcemile3 Kadıncağız zor durdu yanımda,Allahdan çok iyi biriydi hiç kızmadı,arkasını dönüp düşünüp durdukaydirigubbakcemile3 derine indikçe sızlıyordu ah o an tutmayın benii,doktorun elini ittim ani refleks ile kaç kezkaydirigubbakcemile3 Çok şükür atlattım....
Rabbim bir daha nasip etmesin,dişle imtihan zormuş gerçekten,şimdi daha çok anlıyorum diş ağrısı hiçbirşeye benzemez diyenleri... Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler içinopuyorumnanaktan

Kesinlilkle amalgam yani siyah dolgu daha iyi ve uzun omurlu dusin.omru uzuyor beysz dolgu yani kompozit daha gecirgen kisa zamanda bide iyi baknazsan curuk tekrarlar ve sinsice ilerler dolgudan sonra zonklar tarzda sizi olmamali sizlama sicak soguk hasasiyeti en az 2 ay olabilir bide yukseklik asla olmamali

Back