- Konu Sahibi MaryShelley
-
muhatabım sen değilsin, yapılan yorum sana yapılmadı.Çok paran var dediğin de tutacak rakam max 3-5 bin
Küçük yerde ise o kadar bile değil hatta
Konu sahibi içine sinmediyse tabi ki yapılır
Bunun süresi yok ki
Beğenmemişsen yenisini yaptır ne var sanki
Boş yorumlara kulak asma
İçinden geleni yap
benim de yok üzülme.gel sarılalımBir dış çekimim bile yok
Ortaya yapılan her yorumu alıntılama hakkım var sitedemuhatabım sen değilsin, yapılan yorum sana yapılmadı.
ben biliyorum senin derdini o yüzden beni alıntılama.
ikinizde sevdiğim üyelerdensiniz yapmayın yahuu.birbirinizi görmezden gelin sitede en iyisi.tartışıp boşa banlanacaksınız.Ortaya yapılan her yorumu alıntılama hakkım var sitede
O yüzden neyi alıntı yapacağımı sana sormayacağım
Ayrıca üslup sorunun ve kibrin yüzünden yalnızsın bu da senin hakkında son yorumum olsun
Döner bir aynaya bakarsın belki
Canım insan gibi cevap verdimikinizde sevdiğim üyelerdensiniz yapmayın yahuu.birbirinizi görmezden gelin sitede en iyisi.tartışıp boşa banlanacaksınız.
Beni alıntılama diye uyardım ben sadece, kavga yok. Çünkü ciddiye alamıyorum kendisiniikinizde sevdiğim üyelerdensiniz yapmayın yahuu.birbirinizi görmezden gelin sitede en iyisi.tartışıp boşa banlanacaksınız.
Yemin ediyorum siteye dert beğendirmiyoruz ya konu açan kişi bunun stresini yaşıyor. Ya bazı insanların takıntısı olabilir. Ay şuraya kaynanam bana küstü yazsanız var ya üfff olaylar olaylarMerhaba,
Bu bir dert mi derseniz yaygın anksiyete bozukluğu ve okb teşhisli olduğum için bana dert oldu. Herkes kendi derdinin yalnızdır derler ya yani öyle bir şey sanırım bu konu.
10 ay önce evlendim ve dis cekim yaptırdım. Ablam ve arkadaşlarım şehir dışında oldugu için bayağı yalnız başına geçti nikah gününe kadar süreçler benim için. Fikir sormak için mesaj falan alabildim en fazla.
Sorun şu ki ben 2 farklı konsept ile fotoğraf çektirdim. Bilirsiniz son zamanlarda hem gelinlik hem de beyaz elbise ile çekim yapılıyor. Beyaz elbise giydiğim fotograflar güzel. Onunla sorunum yok ama gelinlikle olan karelerde kendimi beğenmiyorum. Fark şu; saclarim yapıldı ve mekana gittik. İnce telli siyah uzun saclarim. Yüzüm gözüm gözüksün diye geriye aldirmistim tacı öyle taktirdim. Kuafor maşasini ince yaptı birZ düşmesin diye sanirim. Fotografci gelinlik çıkacağı zaman kuaförü geri çağırdı ve saclarimi daha kalın masalı yapmasını istedi. Saclarimi tekrar düzenlediler ve tacı falan çıkarttık haliyle. Gayet güzel oldu.
Sorun işte bu; gelinlikli olan fotoğraflardaki saclarimi da kendimi de beğenmedim. 10 ay önce balayi zamanı ilk gördüğüm zaman sevmiştim. Şimdi bakıyorum hayır diyorum. Başta sevdiğim şeyi neden sevmiyorum diye kendime de kızıyorum. Ay bu da dert mi diyorsanız valla bence de dert olmamalı ama bana dert oldu. Tekrar çekime gidelim desem kocam acayip acayip bakar heralde.
Var mı bunu yaşayan aranızda valla düşünmek istemiyorum bu konuyu artık. Ben beğenmedim tekrar yaptırdım icime öyle sindi diyen ya da çok takıyorsun diyen
10 ay sonra dugun fotograflarina bakacak kadar monotonlastiniz mi evlilikte ya?O album eve gelir,1-2 es dost akrabaya ilk aylar gosterilir bitti gitti.10 ay sonra bakmazsin bileMerhaba,
Bu bir dert mi derseniz yaygın anksiyete bozukluğu ve okb teşhisli olduğum için bana dert oldu. Herkes kendi derdinin yalnızdır derler ya yani öyle bir şey sanırım bu konu.
10 ay önce evlendim ve dis cekim yaptırdım. Ablam ve arkadaşlarım şehir dışında oldugu için bayağı yalnız başına geçti nikah gününe kadar süreçler benim için. Fikir sormak için mesaj falan alabildim en fazla.
Sorun şu ki ben 2 farklı konsept ile fotoğraf çektirdim. Bilirsiniz son zamanlarda hem gelinlik hem de beyaz elbise ile çekim yapılıyor. Beyaz elbise giydiğim fotograflar güzel. Onunla sorunum yok ama gelinlikle olan karelerde kendimi beğenmiyorum. Fark şu; saclarim yapıldı ve mekana gittik. İnce telli siyah uzun saclarim. Yüzüm gözüm gözüksün diye geriye aldirmistim tacı öyle taktirdim. Kuafor maşasini ince yaptı birZ düşmesin diye sanirim. Fotografci gelinlik çıkacağı zaman kuaförü geri çağırdı ve saclarimi daha kalın masalı yapmasını istedi. Saclarimi tekrar düzenlediler ve tacı falan çıkarttık haliyle. Gayet güzel oldu.
Sorun işte bu; gelinlikli olan fotoğraflardaki saclarimi da kendimi de beğenmedim. 10 ay önce balayi zamanı ilk gördüğüm zaman sevmiştim. Şimdi bakıyorum hayır diyorum. Başta sevdiğim şeyi neden sevmiyorum diye kendime de kızıyorum. Ay bu da dert mi diyorsanız valla bence de dert olmamalı ama bana dert oldu. Tekrar çekime gidelim desem kocam acayip acayip bakar heralde.
Var mı bunu yaşayan aranızda valla düşünmek istemiyorum bu konuyu artık. Ben beğenmedim tekrar yaptırdım icime öyle sindi diyen ya da çok takıyorsun diyen
Ben beğenmedim tekrar yaptırdım diyen birini aramayın bulamazsınız. Allah'a havale ediyorum o kuaförü hakkımı helal etmiyorum sidiklileri diyeni bulabilirsiniz ama.Merhaba,
Ben beğenmedim tekrar yaptırdım diyen birini aramayın bulamazsınız. Allah'a havale ediyorum o kuaförü hakkımı helal etmiyorum sidiklileri diyeni bulabilirsiniz ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?