Dış cekimini beğenmeyenler

muhatabım sen değilsin, yapılan yorum sana yapılmadı.
ben biliyorum senin derdini o yüzden beni alıntılama.

Bazen ben de beğeniyorum bazen beğenmiyorum çünkü yaptırdığım saç çok güzel değildi o gün benim alnım geniş olduğu için alnıma açarak bir saç yaptılar saçım çok kötü gözüküyordu Ben de çok düşündüm tekrardan çekim yapmayi ama şu an fotoğraflara bakıyor musun dersen fotoğraflara bakmıyorum o yüzden bana fuzuli masraf gibi geliyor ama gene de herkesin kendi tercihi

muhatabım sen değilsin, yapılan yorum sana yapılmadı.
ben biliyorum senin derdini o yüzden beni alıntılama.
Ortaya yapılan her yorumu alıntılama hakkım var sitede
O yüzden neyi alıntı yapacağımı sana sormayacağım

Ayrıca üslup sorunun ve kibrin yüzünden yalnızsın bu da senin hakkında son yorumum olsun
Döner bir aynaya bakarsın belki

ikinizde sevdiğim üyelerdensiniz yapmayın yahuu.birbirinizi görmezden gelin sitede en iyisi.tartışıp boşa banlanacaksınız.

Bundan 10 yıl önce evlenirken yaptirdigim dış çekim o kadar güzel gelmişti ki bana. Şu an bakınca çok manasız geliyor. Hatta çok da çocuksu durmuşum. Kaç yıldır da açıp da bakmadım bile ,geçen gün toz alırken baktım sadece . Seneler sonra açıp bakmayacaginjz şeyi dert etmeyin kendinize . Ayrıca yeniden çektirmeye vereceğiniz paraya gidip tatil yapın

O konsepti artik bi bıraksanız. O anı da oyle kalsa hamilelik, yenidoğan, yildonumleri guzel anılar vs icin birsuru güzel gunleriniz ve fotolarınız olabilir gelinlikli fotoya takilmayin bu kadar yaşanmış geçmiş önünüze bakın

Oyyyy oyy hanımlar herkes herkesi sevmek zorunda değil, yorumlarına da katılmak zorunda değil lakin göz ardı et butonu var değil mi?
O butona basınca göz ardı ettiğiniz kişinin yorumlarını görmüyorsunuz, böylece tartışma yaşamıyorsunuz, polemiğe girmediğiniz için banlanmıyorsunuz, güzel bir uygulama kullanmanızı tavsiye ediyorum

Yaa bu arada ,düğün olaylarindan o kadar uzaklasmisim ki . Konu başlığını diş çekimi olarak okumuşum. Bende diyorum dişi mi düğün resimlerinde kötü çıktı

Yemin ediyorum siteye dert beğendirmiyoruz ya konu açan kişi bunun stresini yaşıyor. Ya bazı insanların takıntısı olabilir. Ay şuraya kaynanam bana küstü yazsanız var ya üfff olaylar olaylar

Ben de birbir hevesle kurulum yaptırdığım muhteşem nişan konseptimi ve plato çekimlerimi fotoğrafçılık yapan arkadaşıma çektirmiştim. O kadar çok flash patlatmış ki beyaz olan nişan konseptim görünmüyordu bile. Plato çekimleri desen hepsi birbirinin aynısı olan saçma pozlar. Çekim açıları,efektten griye dönmüş yeşil elbisem vs vs hâlâ baktıkça üzülürüm. Bir şeyin ne kadar çok üstüne düşersen o kadar sıkıntılı oluyor.

İsterseniz size özelden albümümden birkaç nadide başyapıtı göndereyim bana o kadar acırsınız ki kendi fotolarınız gözünüze şaheser gibi görünür düğün hazırlıklarında eşime tek bir iş verdim tek bir iş O kadar kıro bir fotoğrafçı ayarlamıştı ki ben adamın bizi yönlendirmelerinde gülme krizine girdim. 12 yıl önce 650 tl verdiğim fotolara o günden beri bakmadığım için en kötülerinden birini hatırlıyorum sadece. Orada deniz kenarı bir manzarada gelinliğim ile bir tahtta oturuyorum. Yeterli medeni cesarete sahip olduğumda fotoları düğün terörü tarzı bi sayfaya göndericem eminim rekor kırar

10 ay sonra dugun fotograflarina bakacak kadar monotonlastiniz mi evlilikte ya?O album eve gelir,1-2 es dost akrabaya ilk aylar gosterilir bitti gitti.10 ay sonra bakmazsin bileAllah baska dert vermesin ne diyelim.

Nazının geçtiği bu işlerden anlayan birini bulup gözüne en düzgün gelenlere Photoshop yaptır.

Ben beğenmedim tekrar yaptırdım diyen birini aramayın bulamazsınız. Allah'a havale ediyorum o kuaförü hakkımı helal etmiyorum sidiklileri diyeni bulabilirsiniz ama.

Bende fotoğrafları gördükçe sinir olanlardanım mesela gelinliğim hiç boydan boya önden görünmemiş ya yan durmuşum ya da oturmuşum. bir de saçlarımı sanki evde yapmışım gibi elektriklenmiş beğenmiyorum. kapak resminde ben görünüyorum eşimin yüzü görünmüyor bana bakıyor keşke kapak onu seçmeseydim diyorum zavallı eşim

Ben beğenmedim tekrar yaptırdım diyen birini aramayın bulamazsınız. Allah'a havale ediyorum o kuaförü hakkımı helal etmiyorum sidiklileri diyeni bulabilirsiniz ama.

Nikah günü kuaför dükkanı ve telefonları açmamıştı ve bütün kuaförler kapalıydı. Kaldım sap gibi. O gün sabah 7 ye kadar da ev temizlemiştim uyumadan. Saçlarım berbat haldeydi. Kucağımda gelinlikle kaldırımda oturup ağlamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…