Dış cekimini beğenmeyenler

Yani eleştiri yapamayacağım maalesef benim de çok güvendiğim çok sevdiğim ve çok ünlü bir fotoğrafçı olan abinin benim düğünümde amcasının kızının düğünü vardı oraya gitmek zorunda kaldı ve benim dış çekimimi çok tecrübesiz birisi yaptı . Resmen oğlana biz diyorduk bizi şöyle çek böyle çek diye ben de dış çekimimi hiç beğenmiyorum gerçekten çok fazla para verdik ve mat değil kristal fotoğraf yaptırdık ona rağmen çok sade mutsuz pozlu çekim oldu ama ne diyorm bliyomusun amaaann diyorum ilerde evladima bakacağı anı onun dışında zaten durmadan baktığımız bişey değil boşver gitsin

Ben sizin yerinizde olsam aynı günün fotoğrafını aylar sonra tekrar çektireceğime ve yeni fotoğraflara bakıp ilki güzel olmadığı için yaptırdığımı düşünüp her defasında sinir olacağıma atıyorum 5. Yılımda başka bir çekim yaptırırım. Fotoğraflar "o ana" özgü anılar, iyisiyle kötüsüyle kabul etmek gerek ki bence siz saçınızı beğenmediğiniz için kötü olduğunu düşünüyorsunuz. Ekipte kuaför olmasaydı bütün seri aynı saç olacaktı ve siz muhtemelen bu iyi bu kötü diye takılıp düşünmeyecektiniz bile.

Benim için fotoğraf önemli. 8 yillik evliyiz yaşarsak 30-40 sene sonra da bakariz hatta bence boyle fotograflar yeniyken değil de ustunden uzun zaman geçince daha anlamli ve güzel oluyor.

Maddi sıkıntı yoksa yaptirin ama tekrar o parayi vermek dert olacaksa hiç girişmeyin. Sonuçta ilk çekimi de başta begenip şimdi beğenmemişsiniz, ikinci çekimi de beğenmeyebilirsiniz belki. Her sene dış cekim mi yapacaksiniz.

Gelinliğiniz fotolarınız vs sizin ve yakınlarınız dışı da kimsenin umrunda değil. Neden bu kadar önemli ki? Sanki vogue magazine çıkacak

Okb bozukluğu vs değil bu merak etmeyin böyle olan ve bunun gibi detayları kafaya takan çok insan var. Bunların en belirgin özellikleri hayata nasıl bakacaklarını bilmeyen verimsiz yaşayan insanlar olmaları ya da çok ciddi özgüven problemleri yaşamaları. Şayet gerçekten psikolojik hastalık kaynaklıysa, kimsenin umrunda olmayan o fotoğraflara değil mental sağlığınızı düzeltmek konusuna odaklanın çünkü sağlıksız bir psikoloji kötü bir yuvaya zemin hazırlar. Hayatınızın yanlış parçalarını önemsiyorsunuz bence

Ben seni çok iyi anlıyorum canım. Rezalet bir fotoğrafçıya çektirmişim nişan fotoğraflarımı, fotoğraflar elime ulaşınca çok üzüldüm. Hepsi çok kötüydü bulanıktı ve çoğu çok ergence duruyordu. Çok sinirlendim, çok üzüldüm. Ama şimdi bakınca fotoğraflara çok gülüyorum çok eğleniyorum. Ne güzel bir anı kalmış diyerek bakıyorum. Değiştiremeyeceğin şeyleri kendine dert etme canım. En kötü 2 3 sene sonra yıldönümüzde kendinize güzel bir dış çekim hediye edersiniz. Boşuna kendini üzme

Ay çok tatlısınız akşam akşam tebessüm ettirdiniz Olduğunuz haliyle kabul edin fotoğraflarınızı sonuç olarak o günün anısı o saçlardı, mükemmel olmasına gerek yok hatıra olsun yeter

Biraz abartmadiniz mi?

Biraz abartmadiniz mi?
Bilmiyorum olabilir dldjdkdkd kızıyorum böyle insanlara sadece. En başta psikolojik bir hastalıktan bahsediliyor. Odağı sağlık olmalı. Yoksa resmini beğenmez onun okb ve anksiyeteyle doğrudan alakası yok anca dolaylı olabilir. Önceliği sağlığına vermemiş olması beni kızdırdı biraz

Ay çok tatlısınız akşam akşam tebessüm ettirdiniz Olduğunuz haliyle kabul edin fotoğraflarınızı sonuç olarak o günün anısı o saçlardı, mükemmel olmasına gerek yok hatıra olsun yeter
Teşekkür ederim linç grubu gelmeye başlarken sizin mesajınız en azından mutlu etti

Teşekkür ederim linç grubu gelmeye başlarken sizin mesajınız en azından mutlu etti
Tekrar yaptırabilirsin maddi durumun şu an uygunsa instagramda görmüşsündür düğün fotoğrafçası sayfasını oraya yaptır. Ben gayet memnun kaldım saç makyaj her şeyi mükemmel yapıyorlar

Bu derdi görünce iyi ki yıllar önce dış çekim yaptırmamışız diye şükrettim. Allahım sana şükürler olsun bu dert ile muzdarip değilim yoksa napardım psikoloji falan aman yarab

benim de öyle maalesef, fotografçım hem güzel çekememiş hedme o dönem boşanma durumları vs olunca albüm bile yapmadı saçam sapan resimler kaldı elimizde.

belki 10. yıla bi çekim yaptırırız ne diyelim diyip açıp bakmıyorum bile o fotolara :)

Kızmazsanı, en büyük derdinizin bu olmasını dileyeceğim.

Yıllar önce düğün fotoğrafındaki saçı hatırlamam için ya gelinin saçını bağış için kazıtmış olması ya da çılgın renklere boyatması lazım.

Yılları bırakın düğün sonrasında misafirleriniz yediği tavuğu hatırlar da saçınızı hatırlamaz.

İnanmıyorsanız en son gittiğiniz düğündeki gelinin saçını tarif edin, internetten bakmaca tahmin etmecd yok yalnız, model çizilecek.

Yıllar önceki fotolara bakmışsınız, Okb tetiklenmiş tabi. Enerjinizi bu konuyla tüketmeyin.

Çok paran var dediğin de tutacak rakam max 3-5 bin
Küçük yerde ise o kadar bile değil hatta

Konu sahibi içine sinmediyse tabi ki yapılır
Bunun süresi yok ki
Beğenmemişsen yenisini yaptır ne var sanki
Boş yorumlara kulak asma
İçinden geleni yap

yani ya 2. kez çekim yaptıracaksınız ya da yaptırmayacaksınız başka çözümü yok:)

ben beyaz elbiseyle va çekim yaptırmadım. düğün günü tüm gün video çekimi yaptırdım ve anlık fotolar çekildi. dış çekimi ise Kapadokya'da balayında yaptırdık. Makyajımı, saçımı kendim yaptım sabahın 3ünde ellerim titreye titreye :)) saç aksesuarımı eşim taktı, gelinliğimi o bağladı. 2. kez kuaför ücreti ödemek istemedim. Sonuç; tacım biraz yamuk durmuş, saçımda dengesizce sağdan soldan çıkan saçlar olmuş.
Ama bana göre kesinlikle harika oldular! saç, makyaj tamamen detay. Çünkü ben o fotolara bakınca sadece mutluluğumu hatırlıyorum.

Fotoları çektirmenin amacı hatıra kalması ve o günü fotolara bakarken yadetmeniz. Saçınız kaşınız eminim ki güzeldi ve siz biraz fazla abartıyorsunuzdur. Başta beğenip sonradan beğenmediğinize göre, acaba başkalarının dış çekimlerini görüp onlara mı içlendiniz?

son olarak, bu kadar üzlüyorsanız da, eşinize konuyu tatlı bir şekilde açıp konuşun derim . En fazla ne kaybedersiniz ki?

10 yıllık evliyim. Gelinlikli fotoğraflarının nerde oldugunu bile hatırlamıyorum.
Heryer çocuklarımın fotoğraflarıyla dolu.

Bir süre sonra umurunuzda olmayacak. Ani işte, kalsın bı kenarda

Gecen Sali gunu dis operasyonu olmus biri olarak konu basligini "dis cekimini begenmeyen" olarak okudum

Evet tabi ki de bu da dert mi diyecegim ama madem icine dert oldu, cozum cooookkkk basit. Photoshopa hakim birini bulacaksin, istedigin sac ve yuz makyaj ne istersen, hatta gelinlik dahil aninda degissin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…