Dış cekimini beğenmeyenler

MaryShelley

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2021
602
1.510
63
Merhaba,

Bu bir dert mi derseniz yaygın anksiyete bozukluğu ve okb teşhisli olduğum için bana dert oldu. Herkes kendi derdinin yalnızdır derler ya yani öyle bir şey sanırım bu konu.
10 ay önce evlendim ve dis cekim yaptırdım. Ablam ve arkadaşlarım şehir dışında oldugu için bayağı yalnız başına geçti nikah gününe kadar süreçler benim için. Fikir sormak için mesaj falan alabildim en fazla.
Sorun şu ki ben 2 farklı konsept ile fotoğraf çektirdim. Bilirsiniz son zamanlarda hem gelinlik hem de beyaz elbise ile çekim yapılıyor. Beyaz elbise giydiğim fotograflar güzel. Onunla sorunum yok ama gelinlikle olan karelerde kendimi beğenmiyorum. Fark şu; saclarim yapıldı ve mekana gittik. İnce telli siyah uzun saclarim. Yüzüm gözüm gözüksün diye geriye aldirmistim tacı öyle taktirdim. Kuafor maşasini ince yaptı birZ düşmesin diye sanirim. Fotografci gelinlik çıkacağı zaman kuaförü geri çağırdı ve saclarimi daha kalın masalı yapmasını istedi. Saclarimi tekrar düzenlediler ve tacı falan çıkarttık haliyle. Gayet güzel oldu.

Sorun işte bu; gelinlikli olan fotoğraflardaki saclarimi da kendimi de beğenmedim. 10 ay önce balayi zamanı ilk gördüğüm zaman sevmiştim. Şimdi bakıyorum hayır diyorum. Başta sevdiğim şeyi neden sevmiyorum diye kendime de kızıyorum. Ay bu da dert mi diyorsanız valla bence de dert olmamalı ama bana dert oldu. Tekrar çekime gidelim desem kocam acayip acayip bakar heralde.
Var mı bunu yaşayan aranızda valla düşünmek istemiyorum bu konuyu artık. Ben beğenmedim tekrar yaptırdım icime öyle sindi diyen ya da çok takıyorsun diyen

Hakikaten ne güzel derdiniz var öyle.
Yani buna ne çözüm olabilir ki? Ya baştan çekim yaptıracaksınız ya da kabulleneceksiniz.
Bu kadar ufak şeyleri çok fazla dert ediniyorsanız destek alın, alıyorsanız sıklaştırın ya da meditasyondur vs. rahatlatıcı şeylere yönelin.

Bir süre kapatin bakmayin sonra tekrar acarsiniz.Dün kendimi gayet kötü buldugum bi fotoya aylar sonra bakinca o kadar da kötü olmadigini fark ettim.Sizin foto o kadar özenli ,maşalı sacla makyajla ne kadar kötu olabilir ki.Ve evet dert aramayin kendinize

Daha yeni evlisiniz ya bu tarz şeylere takıntı yapabilirsiniz ama bi 10 sene geçsin açıp bakmıyosunuz ben evleneli 20 yıla yanasti bizim zamanimizda albüm vardı stüdyoda cekinip fon koyuyorlardi bende bir kaçını beğenmemiştim şimdi albüm nerde onu bile bilmiyorum takmayın kafanıza sağlıklı mutlu evliliğiniz olsun boşverin

2-3 yıl sonra önemi bile olmayacak. Bugün fotoğraflara bayılsanız bile bir kaç yıl içinde komik bulacaksınız. Dert aramayın kendinize.

Hakikatten Allah başka dert vermesin. Demek ki çok beğenmeyen de varmış ben gibi :)

Valla işte normalde güzel olmam lazım da olmamış. Bir de öğlen vakti gunes tepeden vurmuş hiç hoş görünmüyor:)

Çok paran var herhalde bacım senin Yani beğenmedim bi daha çekim yapalım demek ne kadara mal olur bilemedim. Gider o parayla kendime bişey alırım yani şu an yaptırsan 10 ay sonra beğeneceğinin garantisi var mı? O dönem içine sinmiş beğenmişsin ama sonradan beğenmemişsin. Bu kadar takılma sonuçta bunlar hatıra. Bakınca gülümser geçersin çocuklara falan gösterirsin. Yani git bi daha çekim yaptır desek yaptıracak mısın bence giden paraya yazık bak ekonomi kan ağlıyor, o yüzden diyorum

Başınıza bir talihsizlik gelse anlarım. Gelinliğiniz kirlense, yağmur yağsa, saçınız gerçekten (!) bozulsa, fotoğrafçı abuk subuk pozlar verdirse gibi gibi...

Ama haftalar sonra baktım da çirkin çıkmışım yasa, bana göre bir dert değil. Hatta alınmazsanız şımarıklık belki işsizlik.

Tekrar çekime gidelim derseniz sadece kocanız değil herkes acayip acayip bakar.

Yok bacım kimde para var bu devirde. O zaman 3 bin TL istemişti şimdi kaç isterler bilmiyorum :) he onu da dedim kendime şimdi yine beğenmezsem ne olacak diye

Saclarim bozuldu on kismi ama tabi bu benim sac yapimla ilgili. Aşırı ince telli ve ben yanlış bir model istedim kuaför de yaptı. İşsiz de değilim. Şımarıklık diyemem başta belirttim okb sorunum var biraz moral aradım :)

2018 nisanda evlendim başlarda sık sık bakıyorsun sonra bir köşede kalıyor albümler çok takılmayın önemli olan tazeyken yaşanan hisler, geçirilen o gün. Şimdi trilyonlar versen o gün kadar özel ve heyecanlı olmaz :) mutluluklar

Evet haklısınız o gün gerçekten çok eğlendik:)

Yakın bir arkadaşım aynı sebepten evlendikten bir yıl sonra dış çekim yaptırmisti tekrardan ama benim için çok gereksiz bir müddet sonra bakmayacaksıniz bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…