- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.869
- 37
-
- Konu Sahibi tatlikedicikcik
Bende pazartesiye bekliyorum nolur durumdan haberdar edin beniBu konuyu ben mi açtım dedim bir ara..
Yarın çekimim var ve korkudan yatağıma pıstım çıkmıyorum bile yataktan. Acır mı? Sonrasında çok acır mı? Yüzümde eğrilik olur mu vs.. Kafamda deli sorular.
Geçmiş olsun size de. Takipteyim.
Şey de bide kanal tedevisi yaparken dili parcalayip işlem bittikten sonra önemsiz bsy gibi dilin bı kaç gün aciyabilir diyolarmis deDur oğlanı böyle tehtit edeyim düzgün diş fırçalamadımında, diyim kanal tedavisi ağlatıyomuş
Herşeyi geçtim 4 u aynı gün çekilirse bütün gün Firdevs yoreoglu gibi dolasirsinButun acım tek seferde bıtsın ıstiyorum ben de aslında bır daha o koltuğa oturacak cesareti kendimde bulamayabilirim ameliyat esnasında acı hıssetmesem de yeter sonrası için gözümü karartıcam
kanal tedavısınde dıl nasıl parcalanıyormus kanal tedavısıyle dilin alakası yok kı ? sınırlerın alınmasıdır kanal tedavısı dısın kokune gırıyorlar dil ile alakası bıle yokŞey de bide kanal tedevisi yaparken dili parcalayip işlem bittikten sonra önemsiz bsy gibi dilin bı kaç gün aciyabilir diyolarmis desebebi de çok arkada olmasıymış dişin
Dişin yanına gelen tarafı baya parcalanmisti oymaya çalıştığı aletle defalerca parçalamışti ben yaşadığım şeyi söylüyorum siz görmediğiniz şeye imkansız diyosunuz. Vakumlama aletini bastirsa bile parcalamazkanal tedavısınde dıl nasıl parcalanıyormus kanal tedavısıyle dilin alakası yok kı ? sınırlerın alınmasıdır kanal tedavısı dısın kokune gırıyorlar dil ile alakası bıle yok
belkı asıstan aspıratoru cok bastırmıstır suyu vagumlayan alet varya o tahrıs etmıstır dılı doktorun parcalaması ıcın kör olması gerek cunku
demek ıstedıgımı anlamamıssınız ıyı geceler.Dişin yanına gelen tarafı baya parcalanmisti oymaya çalıştığı aletle defalerca parçalamışti ben yaşadığım şeyi söylüyorum siz görmediğiniz şeye imkansız diyosunuz. Vakumlama aletini bastirsa bile parcalamaz
demek ıstedıgımı anlamamıssınız ıyı geceler.
İyice korkut çocugu bi daha dişçinin sokağına giremesin diypsunuzŞey de bide kanal tedevisi yaparken dili parcalayip işlem bittikten sonra önemsiz bsy gibi dilin bı kaç gün aciyabilir diyolarmis desebebi de çok arkada olmasıymış dişin
Çok dalga geçtin boyunla amma , bodur tavuk her daim biliçtir yani.Benimkinin de akcigerlerine yetişebiliyorum. Elhamdülillah
Korkmasa bile korkacakİyice korkut çocugu bi daha dişçinin sokağına giremesin diypsunuz
Valla bilmiomKorkmasa bile korkacakbnm ödüm kopuyo☹ salı üstü tamamen kırılan azı dişim ameliyatla alınacak. İnşallah sağlıklı disleri olurda kanaldır cekimdi yaşamak zorunda kalmaz
Ben de çektirdim, kurtuldum. Yani çekmesi 3 dk dahi sürmedi çok işinin ehli bir cerrah zaten ama şu an ağrım var maalesef..Çok teşekkür ederim,evet gayet iyiyim.Büyük azı dişiydi benimki de.
Ben de çektirdim, kurtuldum. Yani çekmesi 3 dk dahi sürmedi çok işinin ehli bir cerrah zaten ama şu an ağrım var maalesef..
Çok dikkat ediyorum oysaki asla baharatlı ya da katı şeyler tüketmedim. Alveolit gelişmez umarım.
Siz nasılsınız?
Fırçalama da çok kurtarmiyo açıkçası genetik olarak da cekiyo dişler. Bizim ailenin genelinin dişleri kendi kendine kırılır bnm 14 yaşımda başladı azıların üstlerinin kırılması ki bakımını iyi yapardim. Üstüne ağır antibiyotik tedevileri falan derken komple mahvoldu dişlerim ki daha 30 yaşımdayım. Senelerdir drlar çekmek istemiyo yaşım genç diye ağrısına dayanmaya calisiyodum. Doğumla iki azı dişim komple kırıldı maalesef. Diş konusu zor ve acılı bı durum kimse yaşamasın isterim.Valla bilmiom
6. Aydan beri dişlerini kendi fırçalıyo, asla dokundurtmuyo
Diş doktorları dedi ki çocuklarda ilk 7 yaşa kadar düzgün diş fırçalayalmek için gerekli olan el yetenekleri daha tam gelişmez, sizin yardım etmeniz gerek.
Ama izin vermiyor
İleri geri veya yukarı aşağı fırçalıyor, yuvarlaklar yok,
Dişleri bence benimkilere çekecek
Benim dişlerim beyaz ve çabuk çürüyen cinsten, hoş 10 senedir hiç yeni çürüğüm olmadı ama liseye kadar 4 dolgum var yani.
Eşimin dişleri ise sarı ama çürümeyen cinsten.
Yaşayıp görücez.
Benim dişçi korkum var valla