Öğrenci gömülü olmayan dişi çekmeye çalıştı. Yani tutup çekecekti. Igneyi soktu. Enjektör kan dolunca geri çıkardı. Soktu çıkardı soktu çıkardı. Sonuncusu cok acıdı. Bırakın beni dedim. Kızcağız da ufak bi kız mahcup oldu. Hocasi geldi. Tamam ben yaparım dedi. Hayır istemem dedim. Baktı şişmiş. Kızarmış ve cok acıyor. Tamam gidin madem dedi.
Sonrasinda bi kac gün sonra diş hastanesinde yaşlı bir hekime gittim. Bi seferde çekti aldi. Sorunsuz oldu.
Fakat gömülü olan 20 lik dişi hiçkimse çekmeye yanasmiyordu. Diş de altran yukari degil de arkadan önce doğru büyüyordu. Öndeki dişleri sıkıştırmış egritmeye başlamıştı.
Mecburen dis hekimliğine gittim. Dayim diş hekimi benim
. O da ısrarla cerrah tavsiye ediyordu. Zaten hekimler beni kabul etmiyordu.
Dis hekimliğinde tavsiye edilen doktor da beni kabul etmedi. Cok yogunmuş. Başka bir arkadaşını önerdi.
Onu kapı kapı aradım. Ve buldum. Uzunboylu, beyaz tenli, yakışıklı,nihayet 30_33 yaşlarında fıstık gibi delikanlı..
. neyse konumuz bu değil.
Hekim dedi " ben bunu falanca gün çekerim. Fakat kan tahlili ile panaromik film lazim. Ayrıca ben doçent olduğum icin devlet bir miktar ücret alıyor. Benimle alakali degil. Çünkü normalde ogrenci arkadaslar bizim gozetimimizde yaparlar bu ameliyatı. Ücreti öderseniz olur" dedi.
Tamam dedik. Randevu verdim ameliyathaneyi hazır ettiler. Yaklaşık 45 dakika sürdü. Çok derindi. Çok zorlandık.
Ücret bişey değildi. 110 mu neydi tam net hatırlamıyorum ama o arada bi seydi. Tek diş ücreti bu.
Sonra ameliyathaneden çıkmadan biraz gözetim altında tuttular.
Sonrasi malum işte.