Diş çekimi

Hanımlar azı kök dışı çekimi sonrasında yüzümüzde bir değişiklik (çökme kayma vs) oluştu mu dilimi çektireceğim çok korkuyorum
Dilinizi çektirirseniz kayabilir
Şaka bir yana çok geçmiş olsun. Azı kök diş hangisi bilmiyorum ama ben 20 likleri çektirdiğim zaman 1 hafta 10 gün ciddi bi şişlik oldu. Bahsettiğiniz bu mu bilmiyorum

Şaka bir yana çok geçmiş olsun. Azı kök diş hangisi bilmiyorum ama ben 20 likleri çektirdiğim zaman 1 hafta 10 gün ciddi bi şişlik oldu. Bahsettiğiniz bu mu bilmiyorum
Klavyenin azizliği ne uğradım yok kalıcı bir değişiklikten bahsediyorum dışardan bakınca yüz şeklinde değişme oluyor mu

Yok öyle bişe olmaz. Alt çenedeyse çektireceğiniz diş uyuşturulan taraftaki dudak da uyuşuyor ondan öyle bir his olabilir belki ama geçici birşey zaten.

Yaa salı günü 4 yirmilik dişi de cektireceğim ve rapor almadan okula devam etmek istiyordum eğer böyle oluyorsa mümkün deği kac günde toparlandıniz

Yaa salı günü 4 yirmilik dişi de cektireceğim ve rapor almadan okula devam etmek istiyordum eğer böyle oluyorsa mümkün deği kac günde toparlandıniz
Yaaa hemde 4 ünü mü
Valla canım ben bir tanesini çektirdim inan 10 günde daha inmiş sayılmazdı. Ama benimki ödem yapmıştı herkeste olur mu bilmiyorum. Ama inanın çok zor oluyor sonrası bence raporsuz atlatamazsınız. Bide diş çekiminden sonra buz koymayı unutmayın geçmiş olsun

Aslında konu sahibi 20 lik sormuyor. Ben ortalığı karıştırdım

4ünü birden çektirirseniz yeme içme konusunda çok zorluk olmaz mı ? Sağ alt üstü bir, sol alt üstü bir çektirseniz en azından bi tarafla çiğnersiniz.

Hiçbir şey olmaz.2 3 saat bir şey yiyip içmiyorsunuz,sonra küçük taneli (pirinç,bulgur gibi) şeyler dışında yiyebilirsiniz bir şeyler.
24 saat - bazıları 3 gün de diyor - boyunca sigara,alkol,aşırı sıcak soğuk içecek kullanımı yok.
Mümkün olduğu kadar o bölgedeki tükürüğe karışmayın ( yani yutkunmak ya da dışarı tükürmek için kendinizi zorlamayın ),dilinizle ya da başka bir cisimle o bölgeye dokunmamaya çalışın.Kendi haline bırakın,kan bir süre sonra pıhtılaşıp o bölgeyi kapatır,birkaç gün içinde de o bölgedeki diş eti kalan kemiği örter.

Gelen bir sarılma isteği!

Bunlar büyük azı dişi için de geçerli değil miiii?

4ünü birden çektirirseniz yeme içme konusunda çok zorluk olmaz mı ? Sağ alt üstü bir, sol alt üstü bir çektirseniz en azından bi tarafla çiğnersiniz.
Alt ıkısı zaten cıkamıyor gomülü ve cürümeye baslamıs usttekı ıkının de cekilmesi iyi olur damaga carpar rahatsız eder dedi ben de komple kurtulayım madem hepsinden dedım ama gün yaklaştıkça korkuyorum

Çok tesekkur ederim ama cok korkuyorum zaten acıkcası peki ameliyat esnasında bişey hissettiniz mi

Ben 2 gün önce çektirdim dişimi.Hissettiğim tek şey kaşınma hissi.Sanırım doktor tam uyuşturamadı,ona rağmen çok büyük bir acı hissetmedim,açıkçası dolgu yaptırırken canım daha çok yanmıştı.Çekti,2 saat bir şey yeme falan filan derken akşam oldu yemek falan yedim o bölgeyle çiğnememeye çalıştım,2 gündür de bir sıkıntı çıkarmıyor.Fırçayı da çok o bölgeye götürmüyorum dişlerimi temizlerken,suyla çalkalıyorum açıkçası sadece o kısmı.Kendi kendine toparlanıyor gibi,çok düşünmeyin üzerinde masadan kalktıktan sonra yoksa diliniz üzerinden çekilmez ya da tükürük hissi - ağız biraz kanlı oluyor ilk saatler - sizi düşündükçe rahatsız eder.

Anladım bi kaç gün biraz sıkıntılı olacak sizin için. Ben çok şiddetli bi ağrı çekmedim. Sadece uyuşukluk geçince ilk gün biraz zonkluyor sonrası ilk 3 gün yeme içme sıkıntısı. Şimdiden geçmiş olsun.

Yazmayı unuttum,her ihtimale karşı bir ağrı kesici alın,uyuşma geçene kadar (yaklaşık 2 saat uyuşuk kalıyor zaten) bir şey hissetmezsiniz,sonra isterseniz bir tane atın.Açıkçası sızlayan dişin yerine 3 günlük diş çekimi ağrısı çekmek gerçekten her türlü değiyor,sıkıntı yapmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…