Diş çekimi

Yaa salı günü 4 yirmilik dişi de cektireceğim ve rapor almadan okula devam etmek istiyordum eğer böyle oluyorsa mümkün deği kac günde toparlandıniz
Dördünü birden çekemezler üstler tamamda altlar ,bayağı operasyon nasıl yiyip içeceksiniz ,alt çenemdeki 20 likler ameliyatla alındı dikiş atıldı 1 haftada ancak toparlandı

Yaa salı günü 4 yirmilik dişi de cektireceğim ve rapor almadan okula devam etmek istiyordum eğer böyle oluyorsa mümkün deği kac günde toparlandıniz
Şaka mı bu?

20liklerimden birini ameliyat ile aldırdım. O kadar zorlandım ki sedye ile eve getirseler ses etmezdim.

Ya uzun sureli boslukta malesef yanakta cokme oluyor ben sonrada ogrendim implant oarasu biriktiryorummm 😭😭😭 1 sene oldu ve bariz belli doktorda evet azda olsa olur demisti zaten

Hanımlar azı kök dışı çekimi sonrasında yüzümüzde bir değişiklik (çökme kayma vs) oluştu mu dişimi çektireceğim çok korkuyorum
evet hatta disinda morluk olustu dr mun dedigine gore buz koymaliymisim onun haricinde birsey olmuyor

Şaka mı bu?

20liklerimden birini ameliyat ile aldırdım. O kadar zorlandım ki sedye ile eve getirseler ses etmezdim.
Gercekten mı of korktum doktora ne kadar sürede toparlarım dedim bunye ile alakalı kısıden kısıye degısıyor dedi baska bırının de hemen aynı gun işe döndüğünü duydum siz ameliyattan hemen sonra mı öyle oldunuz yoksa uyusukluk geçince mi başladı

Dördünü birden çekemezler üstler tamamda altlar ,bayağı operasyon nasıl yiyip içeceksiniz ,alt çenemdeki 20 likler ameliyatla alındı dikiş atıldı 1 haftada ancak toparlandı
Corbayla falan bi hafta idare ederim diye düşündüm çok mu iyimserim bilmiyorum hem fazla bi kaç kilom da gider belki benim asıl problem altlar zaten yandaki dişleri sıkıştırıyor ve gömülü ve de çürümeye baslamışlar

Konu sahibi bu arada konunu baltalamış gibi oldum ama konuyu görünce dayanamadım size de şimdiden çok geçmiş olsun

Ben 2 gün önce çektirdim dişimi.Hissettiğim tek şey kaşınma hissi.Sanırım doktor tam uyuşturamadı,ona rağmen çok büyük bir acı hissetmedim,açıkçası dolgu yaptırırken canım daha çok yanmıştı.Çekti,2 saat bir şey yeme falan filan derken akşam oldu yemek falan yedim o bölgeyle çiğnememeye çalıştım,2 gündür de bir sıkıntı çıkarmıyor.Fırçayı da çok o bölgeye götürmüyorum dişlerimi temizlerken,suyla çalkalıyorum açıkçası sadece o kısmı.Kendi kendine toparlanıyor gibi,çok düşünmeyin üzerinde masadan kalktıktan sonra yoksa diliniz üzerinden çekilmez ya da tükürük hissi - ağız biraz kanlı oluyor ilk saatler - sizi düşündükçe rahatsız eder.
Çok geçmiş olsun size de. Bilgiler için de çok teşekkür ederim, çok naziksiniz.

Çekilen dişiniz hangi dişinizdi acaba? Ay çekilirken canım acır diye de çok korkuyorum. Umarım uzun sürmez hemen 10 dakikada hallolur. Şimdi iyisinizdir umarım?

:KK61:
Ay canım benim ben de aynı şekilde büyük azı dışı çektireceğim sanırım ama ne zaman bilmiyorum Korkuyorum Allah korusun dışardan belli olacak mı diye.
Ben yarın çektiriyorum inşallah. Geciktirdikçe öyle ağırlar girdi ki geceleri gidip ağrı kesici iğne yaptırmak zorunda kaldım. Boynuma, boğazıma, kulaklarıma yayılan o ince ince sızılar..

Eğer çektirmeniz son çare değilse çektirmeyin. Kanal tedavi vs olmuyor mu? Diş kaybı çok kötü.

Gercekten mı of korktum doktora ne kadar sürede toparlarım dedim bunye ile alakalı kısıden kısıye degısıyor dedi baska bırının de hemen aynı gun işe döndüğünü duydum siz ameliyattan hemen sonra mı öyle oldunuz yoksa uyusukluk geçince mi başladı
Uyuşukluk geçince çok ciddi bir ağrı oldu. Ağzımda koca boşluk. Bi şey yerken oraya hafif değse acıdan aklım çıkıyor. Yediklerim boşluğa giriyor. Ama fırçalarken o tarafa yanaşamıyorum bile.

Ağzımı çalkalarken su bile acıtıyor orayı. En azından 4 gün veriyorum.

Ameliyatsız çekimde çok sorun yok. Aynı gün mesaiye başlarsınız. Belki biraz zor olur ama olur.

Şişlik oluyor açıkçası. Sürekli kanıyor. Ağzımdan kan akıyor. Ağrıdan hiçbir şey yiyesim olmuyor. Ama bunlara dayanılır.

Ameliyatli olursanız da rapor alın derim. Deli cesaretine gerek yok.

Corbayla falan bi hafta idare ederim diye düşündüm çok mu iyimserim bilmiyorum hem fazla bi kaç kilom da gider belki benim asıl problem altlar zaten yandaki dişleri sıkıştırıyor ve gömülü ve de çürümeye baslamışlar
Gömülü dişleri aynı gün çektirip corba ile beslenmek güzel bir komedi filmi konusu 🤣

Bi kere 1 tanesini çekince en azindan bikac gün geçmeden ötekini almazlar.

Ameliyatli disleri cektirmek icin de önce kam tahlili ile panaromik film istiyorlar😊

Gömülü dişleri aynı gün çektirip corba ile beslenmek güzel bir komedi filmi konusu 🤣

Bi kere 1 tanesini çekince en azindan bikac gün geçmeden ötekini almazlar.

Ameliyatli disleri cektirmek icin de önce kam tahlili ile panaromik film istiyorlar😊
Unıversıte hastanesine gıttım randevu aldım 4 dısı de alırız dedi o şekilde not aldı hatta bunları duyduktan sonra ölmez sağ kalırsam şükredeyim o zaman film cekildi ama kan tahlili istemedi. Dişçi koltuğuna oturunca zaten bayılacak gibi oldum sakin ol şimdi bişey yapmayacağım demesine rağmen. Hayatta bir vajinal muayene iki dişçi koltuğu kabusum :olamaz:

Unıversıte hastanesine gıttım randevu aldım 4 dısı de alırız dedi o şekilde not aldı hatta bunları duyduktan sonra ölmez sağ kalırsam şükredeyim o zaman film cekildi ama kan tahlili istemedi. Dişçi koltuğuna oturunca zaten bayılacak gibi oldum sakin ol şimdi bişey yapmayacağım demesine rağmen. Hayatta bir vajinal muayene iki dişçi koltuğu kabusum :olamaz:
Ikisine de alışkınım ben🤣

Ama 4 tanesini birden cekme vaadleri normal değil. Biraz daha araştırın bence. Ben de üniversite hastanesine gittim. Ögrenci iğneyi defalarca sokup çıkardı. Yanağım şişti. Beni eve gönderdiler. Sonrasinda parasini verip ordaki doçent doktora cektirdim.

Gece boyunca kanıyor o dişler. Kani yutmak zorunda kalıyorsunuz. Ben tavsiye etmem.

Hanımlar azı kök dışı çekimi sonrasında yüzümüzde bir değişiklik (çökme kayma vs) oluştu mu dişimi çektireceğim çok korkuyorum
Ben 2 20 yaş dişimi çektirdim.
1 tanesi de amelyatla yarılıp alındı.
Hiç bi yamulma olmadı.
Ama işlem sonrası buz kompresi yapmak dikkat etmek fln gerekiyor tabii ilk 3 gün

Ama 4 tanesini birden cekme vaadleri normal değil. Biraz daha araştırın bence. Ben de üniversite hastanesine gittim. Ögrenci iğneyi defalarca sokup çıkardı. Yanağım şişti. Beni eve gönderdiler. Sonrasinda parasini verip ordaki doçent doktora cektirdim.

Gece boyunca kanıyor o dişler. Kani yutmak zorunda kalıyorsunuz. Ben tavsiye etmem.
İki hastaneye gittim öncesinde ikisi de üniversite hastanesine yönlendirdi gömülü olduğu için peki doçentin istediği ücret yüksekmiydi

Öğrenciler yapıyordu çekimleri zaten orada biraz gözlemledim deneme tahtasıyız sanki

Dilinizi çektirirseniz kayabilir :KK70: :KK70:
Şaka bir yana çok geçmiş olsun. Azı kök diş hangisi bilmiyorum ama ben 20 likleri çektirdiğim zaman 1 hafta 10 gün ciddi bi şişlik oldu. Bahsettiğiniz bu mu bilmiyorum :KK37:
Kürklücüğüm yine yerinde duramamışsın 😂😂
Azı dişleri 20 lik dişlerin bi önündeki dişler, hani dana kadar olanlar.

Neyse hayırlısıyla sen de bi çoccagını kucağına al , özellikle azı dişlerine bizden iyi hakim olacaksın emin ol 😆😆😆😆

X