• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diş beyazlatıcı bant?...

izabel_007

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2009
40
0
86
Antalya
Amerikada kuzenlerim diş beyazlatıcı bi bant kullanıo ve gercekten dişleri bembeyaz inci gibi gittiğimde almayı unuttum türkiyede varmı etkili bir beyazlastırma bantı gibi bişi? varsada markasını falan yazabilirmisinizgamyoncuiremsu

var canım ama ben güvenip alamadım
150 liraydı sanırım

bakim adını ekleyeyim

baktım şimdi sitede link vermek yasak adını yazıyorum sadece sen aratır bakarsın nette.

OPALESCENCE TRESWHITE SUPREME BEYAZLATMA SıSTEMı + 2 ADET 30GR OPALESCENCE BEYAZLATICI DıŞ MACUNU HEDıYE 121 lira kdv dahil

memnun kalırsan msj at banada bende alayım a.s.

Son düzenleme:
evt bnde biliorum hatta alıcam bu aralar inşallah.gittigidiyor dan buldum bnonu fyatlar orda ucuz ne kadar güvenilir bilmem ama bnce değer çünkü 24 tl gibi bişiydi gerçekten süper bir ürün

o deılde sırıngayla beyazlatma yontemı varmış doktorum dedı ama cok sormadım suan tellerım oldugundan sora dusunuyorum..1.5 ton rengı acıomus

var canım ama ben güvenip alamadım
150 liraydı sanırım

bakim adını ekleyeyim

baktım şimdi sitede link vermek yasak adını yazıyorum sadece sen aratır bakarsın nette.

OPALESCENCE TRESWHITE SUPREME BEYAZLATMA SİSTEMİ + 2 ADET 30GR OPALESCENCE BEYAZLATICI DİŞ MACUNU HEDİYE 121 lira kdv dahil

memnun kalırsan msj at banada bende alayım a.s.

saol canım ama aradığım tam bu değildi bu diş macunu gibi birşey sanırım ve açıkçası bu ürünlere pek güvenmiyorum:sm_confused:

sgguneyopal1.jpg

resim bulup ekledim canım. dediğim gibi eyer memnun kalacağın bi ürün bulursan banada msj at olurmu a.s.

canım sizin soledıklerınız farklı seyler arkadas dişe yapıştıralandan bahsediyor.aslnda yapışmıyor yanlıs yazmış.kalıp gibi bir alet dişinde bir süre beklıtıyorsun ve beyazlatıyor arkadasım denemişti.beyazlamıstıda.fiyatıda 100-150 tl arası birsey olması lazım markaya görede değişiyor olabilir...

gitti gidiyorda diş beyazlatıcı ürünler var. çoğu da oldukça uygun fiyata. ilgimi çekti ama güvenemedim. oradan bakabilirsiniz siz de...

kızla plus white diye bi ürün war 5 dkda beyzlatı diyor fiyatı 32,5 çok uygunda almayı düşünüyorum. bizim burda bi eczanede beyazlatı var ikisi arasında kaldım amerikadan getiriyormuş 85 milyon dişine yapıştırıyosun 5 10 dk bekliyosun soora fırçalıyosun bant yani güwenip alamadım kararsız kaldım bu plus white kulanan varmı acaba?

CREST WHİTESTRİPS DİŞ BEYAZLATICI izabel_007 söylediğin bunlardanmı acaba gerçekten işe yarıyormuki.yarıyorsa alalım bizde::)cvp yazarsan sevinirim

arkadaşlar önce tv de reklamlarda gördüm sonra internetten araştırdım plus white damaklıklı beyzlatma seti var. denemeyi düşünüyorum. hem çokta pahalı değil. sizde araştırın da alıp almamaya beraber karar verelim

Back