Diş bakımı, Diş Macunları, Diş fırçaları, Paylaşım ve Yorumları

diş macunlarının ne marka olduğu önemli değil önemli olan doğru fırçayı seçip doğru kullanmak demişti doktor..:içelim:

Ne yazık ki diş macunun markasıda önemli.Çünkü hepsinin de içeriğinde kullanılan maddelerin oranları farklı.Çoğunluğunda florid ve teksopan maddesi var.Florid diş çürümelerini engelliyor ama fazlasıda dişlerde lekelenmelere yol açıyor.Teksopanda diş eti hastalıklarına neden oluyor.Ben Forever diş macunu kullanıyorum.Bu iki madde de içeriğinde yok.Üstelik aloe vera jel mevcut.Dişlerin beayzlamasının yanı sıra diş etleri ve ağız içi yaralar, aft için iyi geliyor.

ben hep ipana kullanıyorum. geçen hafta ipananın yeni çıkan 3 boyutlu beyazlatan macunundan aldım, içinde ufak partiküller var, gerçekten de daha beyaz yaptı. sigara ve çay kahve içen biri olarak çok hoşuma gitti tabiki bu :smiley-cool:

iyi akşamlar
bende paradontax kullanıyorum yıllardır
tabi 1 macunla daha beraber ve ara ara
kesinlikle çok etkili bir macun
yıllar önce abim dişlerini beyazlatmıştı,doktoru vermişti
ondan bende kullandım
ama devamlı onu kullanırsam dişetlerimi acıtıyor gibi,o yüzden ara ara kullanıyorum
temizlendiğini hissediyorum,ayrıca parlatıyor kaydirigubbakcemile3

dişlerimi günde en az 2 kere fırçalamama rağmen istediğim beyazlığa ulaşamıyorum denemediğim diş beyazlatıcı jel klmadığını düşünüyorumm bu konuda önerilerinizi bkliyorum arkadaslar:)

bende ipana kullanıorum ve istedigim beyazlıgı elde edemedim.. glister die bi diş macunu warmıs sigara içenlerde bile işe yarıomuş ( ben sigara asla kullanmam) bende de işe yarar mı?? zararı var mıdır acaba???

ben bi yıldır glister kullanıyorum çok memnunum. herkese tavsiye ederim.zemuszemus

En iyi markalar- benim bildiğim- ve zaten en pahalı olanlarıda sensonyde ve elmextir. Türkiyede sensonyde 12 ytl falan ama almanyada 2-3 € civarı.

arkadaslar diş macunu tabiki çok önemli özellikle günümüzde doktorlar artık bütün diş macunlarının içinde bulunan florid in bile diş minelerine zarar verdiğini açıklıyorlar....
Benim tavsiyem foreverin diş macununu kullanmanız
- dişleri beyazlatıyor
- florid içermez
- içerdiği doğal propolis ( antibiyotik ) ile dişeti iltihaplarına ve çeşitli problemler için çok etkili bir üründür..
- tamamen doğal dır.
Mutlaka denemenizi tabsiye ederim...

Arkadaşlar genel olarak okuduğum mesajlara göre sizlere şunları söylemek istiyorum :
macun bir araçtır ,önemli olan sizlerin dişlerinizi düzenli ve doğru biçimde fırçalamanızdır.Hangi marka olursa olsun yeter ki fırçalayın( kesinlikle limon suyu artı karbonatı tavsiye etmiyorum)
Bizler hastalarımıza sensodyn gibi macunları ağızlarındaki problemlere göre önermekteyiz.
Eğer ki ağzınızda ciddi dişeti çekilmeleri ,sızlamalar ,kanama ve dişetinde şişmeler var ise mutlaka bir diş hekimine danışın.Muayene ücreti alan doktor sayısı cidden çok az.
Başka sorularınız olursa seve seve cvplayabilirim.
Sağlıklı günler...

arkadaşlar ben de lazerli diş beyazlaştırıcı ve ipana lüx diş macunu kullanıyorum kullanmadan önce sigara içtiğim için sarılık vardı şimdi beyaz herkese tavsiye ederim

misavak kullanıyorum gerçekten dişlerimin sağlıklı olduğunu hissediyorum
ayrıca tartar sorunuma da katkı sağladı
ağız sağlığım içinde adaçayı suyunu gargara yapıyorum
beyazlık içinde adaçayı yaprağını dişlerime ovuyorum
ayrıca arada sırada kaya tuzu ile dişleirmi ovalayıp sonrada gargara yapıyorum
ağız kokusu için de karanfil kullanıyorum

sonuç=sağlıklı gülücükler
a.s.

DIKKATTTTTTTTTTTTTTzemuszemus

merhaba arkadaslar ılk msjdan ıtıbaren hepsını okudum
ve gordumkı ben burdakı macubların hepsıı denedım
clınomyn sensodyne ıpana colgate elmex rembrandt amway blanx paradontax hollywood smıle yanı en ucuzundan en pahalısına kadar ne varsa kullandımm taaaaa kıııııııııııı.....hihoyyythihoyyyt

gecen yaz tatılde belcıkaya gıttım ve orda dıs macunum bıtmıstı kaldıgım evde theramed dıe bı macun vardı onu kullandım ve ınanamadım super oldu dıslerım ama tr de olmadıgı ıcın stok yapıp geldım arkadasım geldıkcede ondan ıstedım ama 2 3 aydır mıgrosta goruyoeum tr dede satılmaya baslamıs super bısey cok sevındım kesınlıkle tavsıye edıyorum
THERAMED İŞDDETLE TAVSIYE EDERIM

misavak kullanıyorum gerçekten dişlerimin sağlıklı olduğunu hissediyorum
ayrıca tartar sorunuma da katkı sağladı
ağız sağlığım içinde adaçayı suyunu gargara yapıyorum
beyazlık içinde adaçayı yaprağını dişlerime ovuyorum
ayrıca arada sırada kaya tuzu ile dişleirmi ovalayıp sonrada gargara yapıyorum
ağız kokusu için de karanfil kullanıyorum

sonuç=sağlıklı gülücükler
a.s.

en yakın zamanda bir misvak alıp ben de misvaklamaya başlıcam.a.s.

selam arkadaşlar ben theramed in oxywhitesini kullanıyorum ewet dişlerimin renginde açılma oldu ama çok belirgin bi farkı olmadı eda35 ne kadar zaman kullandın acaba ?bide bu markanın 3 çeşidi var s en hangisini kullanıyosun deneyen arkadaşlarda soruma cewap verirse sevinirim..

dişlerin daha beyaz olması için toz halinde adaçayı ve diş macunuyla fırçalanırsa etkili oluo diş macununu fırçaya sürüp toz halindeki adaçayına batırıp fırçalamak lazım 2 haftaya kalmıyo etkisini gösteriyo:KK70:

Konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim
Clonomy Balanx kullandım 1 er kutu fena değildi
şimdi amway glister aldım bakalım onuda bir denicem...
herkese mutlu günler

bende 1 senedir amwayın glisterini kullanıyorum çok güzel dişlerim sık olduğu içinde diş ipinide kullanıyorum çokda memnunum 1 senedir kullanıyorum daha bitmedi çok az sürüp ıslatmadan dişlerime sürüyorum bembeyaz oluyor

X