Diş bakımı, Diş Macunları, Diş fırçaları, Paylaşım ve Yorumları

ben denedm canım..beyazlattı cidden...harikaa...

daha önce okumuştum burda bi topikte..

ay saol paylasimin icin
en az nekadar zamanda sonuc aliyosun peki???

Arkadaslar eczanelerde elmex cel diye bir macun satiliyor. Doktorlarin beyazlatmak icin kullandigi macunlarin aynisiymis... Bir cok kisiden duydum gercekten cok faydaliymis... Acaba sizinde aranizda bunu daha önce kullanan oldumu?

walla ben geçenlerde burda okumuştum
dil kazımak dilinizi çay kaşığıyla mesela kazıyarak temizlemek sonuç inanılmaz gerçekten
ben diş bakımında çok titiz olmama rağmen dilimi kazıyınca çıkan kalıntılar karşısında şok oldum
ağız bakımında dişlerimizi temizlemek kadar önemli bence

ama şimdide clinomyn sigara içenler için diş macununu aldımm (sigara kullanmıyorum gerçi) gerçekten çok beğendim
2 haftadır kullanıyorum

clinomyn'i bende birkaç aydır kullanıyorum sigara içenler için dese de hassas dişler için önerebilirim üstelik dişlerim de beyazlaştı..

Dişleri beyazlatmak için ;

Bir tatlı kaşığı zeytin yağ
Bir tatlı kaşığı karbonat
Biraz limon suyu

Karıstırıp diş macunuma sürüp fırçaladım ardından normal macun ile fırçaladım. Sonuç :lepi:süper..

clinomyn almayı düşünüyorum diş sarılığı yüzünden bakalım sonuç ne olacak
yarında karbonat ve limon suyu olayını bir deneyim bakalım :uhm:

günde dişimi 3 kez fırçalıyorum diş ipi kullanıyorum yalnız diş ipi her gün kullanmalı mıyız kaç kere kkulanlımalı her yer yerde farklı bilgiler var bende diş durumuma göre hareket ediyorum açıkçası, bir de ben gargara kullanmıyorum kesin kullanmalı mıyım kaç günde bir kullanılmalı bilgi verirseniz sevinirm kızlar a.s.

clinomyn almayı düşünüyorum diş sarılığı yüzünden bakalım sonuç ne olacak
yarında karbonat ve limon suyu olayını bir deneyim bakalım :uhm:

clinomyn güzel , ben 3 gündür jel olanını kullanıyorum gayet iyi geldi bana devam tabii daha ..

ya şu limon karbonat olayını merak ediyorum ama benim diş etlerim biraz hassas , bu karışımı yaparsam sanki çok yakacakmış gibi geliyo :uhm:

:1no2::1no2:kesinlikle karbonat limon falan kullanmayın ben kullandım ve diş minelerime zararı olmuşşş doktor öle dedi valla bende sölemesiiii:1no2:

Clinomyn nerede satılıyor kızlar. Eczane, market veya başka bi yer?

Ben ipana kullanıyorum beyazladıgını da farkediyorum düzenli fırcaladıgımdan. Clinomy hic kullanmadım beyazlatıyo mudur diye ama hepsini düzenli kullanırsan hepsi beyazlatır. Ben discime de sordum ne önerirsiniz diye onemli olan fırça dedi aralarında fark olmadıgını söyledi.

Ben dis ipi kullanmıyorum ve gargara yapmıyorum ama günde 4 kere en az 3 kere fırcalıyorum bu yeterli mi?

Son düzenleme:
Arkadaşlar geçen gün Sahil Güvenliği araştırıyodum dizisini yani :jeyyar: sonra Carmen Electra'nın röportajı vardı onu okudum güzellik sırları vermiş ve demişki dişlerimin beyazlığı içn hergün yarım saat karbonatlı sakız çiniyorum,buna borçluyum.Karbonatın zaten dişlere faydalı olduğu bilinir deneyelm işe yarar belki =)

X