Diş bakımı, Diş Macunları, Diş fırçaları, Paylaşım ve Yorumları

kesinlikle amway Glister diorum..sigara kahve sürekli tükettiğim halde insanların dikkatini çekecek kadar beyaz dişlerim.önceden sarıydı bende dişimin yapısından sanırdım..meğersem macundanmış.. :mymeka:
resimde herhangi bi düzenleme yok sadece flaştan parlamış ama tamamen orcinal :) alt dişlerim 20liklerin baskısıyla azcık yamuldu :)

Son düzenleme:
bende beyazlatma ıcın kesınlıkle, blanks markasını onerıyorum. malesef heryerde yok. ben ızmır de for you magazasından almıstım..

arkadaşlar benim diş beyazlatmayla ilgili macuna inancım kalmamıştı, dr'da temizletmeyi düşünüyordum ama, nasıl bir işlem yapıldığını bilmediğim için biraz korkuyordum açıkçası:)). sensodyn sadece diş etlerini güçlendiriyor sanıyordum. ama fikrim değişti, deneyeceğim. umarım işe yarar...

arkadaşlar benim diş beyazlatmayla ilgili macuna inancım kalmamıştı, dr'da temizletmeyi düşünüyordum ama, nasıl bir işlem yapıldığını bilmediğim için biraz korkuyordum açıkçası:)). sensodyn sadece diş etlerini güçlendiriyor sanıyordum. ama fikrim değişti, deneyeceğim. umarım işe yarar...

sensodyn hiç bir şey değil ..bol florürlü oldugu için diş eti kanamalı için diş etlerini kuvvetlendirsin diye dişçiler tarafından tavsiye ediliyor.. ama hafif yaa ben dişlerimi fırçalarken diger diş macıunları dilimi yakıyor bu çok hafif yakmıyor...
ben yine demiştim yine diyorum...

colgate Whitining.. süper beyazlatıyor... kuzenim diç hekimi ipana çay kahve kullananlara özel bir diş macunu var onu kullanıyor...

ben bu ikisini tavsiye edebilirim..
birde şunu ekliyim... dişlerim normalden çok daha beyaz.. ilk tanıştıgım insanlardan aldıgım 3 tepkiden biri dişlerin "nekadar beyaz" sözüdür.. ... :içelim:

colgate,ipana,paradontax.sensodyn(tüm çeşitleri) hepsini kullandım hiç biride istediğim beyazlığı vermedi hala arayışlarım sürüyor şuan clinomyn kullanıyorum bakalım o ne edecek pek umutlu değilim ama bi ihtimal o bittikten sonrada supersmile kullanmayı düşünüyorum

arkadaşlar ben daha önce sensodyn f hakkında yorumumu yapmış, hassasiyete iyi geldiğini ve sadece parlattığını söylemiştim a.s
ama şimdi birşey daha eklemek istiyorum.
bir kaç ay düzenli kullanınca kesinlikle beyazlatıyor da..:dance: daha önce dişlerimi hiç bu kadar güzel yapan bi macuna rastlamamıştımm :teytey:

sensodyn hiç bir şey değil ..bol florürlü oldugu için diş eti kanamalı için diş etlerini kuvvetlendirsin diye dişçiler tarafından tavsiye ediliyor.. ama hafif yaa ben dişlerimi fırçalarken diger diş macıunları dilimi yakıyor bu çok hafif yakmıyor...
ben yine demiştim yine diyorum...

colgate Whitining.. süper beyazlatıyor... kuzenim diç hekimi ipana çay kahve kullananlara özel bir diş macunu var onu kullanıyor...

ben bu ikisini tavsiye edebilirim..
birde şunu ekliyim... dişlerim normalden çok daha beyaz.. ilk tanıştıgım insanlardan aldıgım 3 tepkiden biri dişlerin "nekadar beyaz" sözüdür.. ... :içelim:

demekki; sen şanslı doğanlardansın:)) aslında çok büyük sorunum yok ama, yine de daha beyaz olsun diye uğraşıyorum. önerin için sağol

Kızlar diş doktorum o pahalı macunların içeriğinde çok zararlı kimyasallar olduğunu söyledi, hepsi aslında aynı işi yapıyormuş. Sıradan macunlar bile yeterli dedi. Ben de çok pahalı olanlardan kullanıyordum artık kimseye güvenemez oldum.

bende dişlerime çok önem veririm araştırıyodum dogrusu iyi oldu bukonu bilgiler işime yarıcak saolun

amway Glisterden cook memnunum hem ışıltı da veriyor tavsiye ederim.
hem şimdi kdv indiriminden dolayı macunlar daha da ucuzladı.

benim eşim dişlerini temizletti ve dr ona plus+white diş macunu önermiş. şimdi onu kullanıyoruz. sigara kullananlar için daha çok. lekeleri giderdiği söyleniyor. Bir de plus white ağız bakım seti var.gargara ve sonrasında Damaklık içine macun sürülüp 10-15 dakika bekletiliyor. Ama bunun için diş yapısının biraz kuvvetli olması gerekiyo bence. Çünkü eşim kullanıyo ve ilk kullanımda beyazlık hissedilebiyor. Ben bir kez kullandım ve dişlerimde sızı hissettim ve kullanmadım.

arkadaşlar diş beyazlatmada gerçekler ve yalanlar diye bir bolum açtım okumanızı tavsiye edıyorum teşekkurler..

arkadaşlar normalde ipana 3 boyutlu beyazlık çay kahve içenler için kullanıyordum çokta memnundum ama bi ara colgate whitininge başlamıştım deneme amaçlı hatta buraya yazmıştım
ilk kullandığımda beyazlattı gibi geldi ama birkaç kullanımda sanki sarardı dişlerim
yok canım psikololjik olarak öyle görüyorum diye kendimi teselli etsemde eşim bu aralar senin dişlerin sarardı sanki dedi ve o gün bugün bıraktım
tekrar ipanaya döndümm
ama şimdide clinomyn sigara içenler için diş macununu aldımm (sigara kullanmıyorum gerçi) gerçekten çok beğendim
2 haftadır kullanıyorum

yani ben ipana 3 boyutlu beyazlık çay kahve içenler için
ipana luxe
ve clinomyn öneririm,şimdi birde sensodyn beyazlatıcı kullanmak istiyorum

sabah, ögle, akşam, helede her tatlı yememde dişlerimi fırçalarım..nazar degmesin saglam vede inci gibi dişlerim var. dişçiyede hiç gitmedim.. bu arada misvakda kullanırım

arkadaşlar şahsi fikrim tamamen: elektrikli diş fırçalarını tavsiye etmiyorum. Çünkü diş fırçalamada amaç sadece dişi temizlemek değil diş etine de ulaşmaktır. bir de fırçalarken süreden çok fırçayı her koydugunuz bölgede 10 dairesel hareket yapacak şekilde bütün dişlerinize uygularsanız daha faydalı olur.

BAYANLAR AYNAYA BAKTIĞINDA DİŞLERİNİZİ SARARMIŞ VE LEKELİ OLARAK GÖRÜYORSANIZ BİR PARÇA KARBONATIN İÇİNE 3-4 DAMLA LİMON SIKARAK DİŞLERİNİZİ BUNUNLA FIRÇALAYIN.SONUÇ İNANILMAZ...::dance:

X