diş ağrısı çekenler ne olur yardım edin

PITIRCIGIM2009

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2009
30
0
86
İzmir
ya kızlar 2 gündür yirmilik dişim feci ağrıyo yemek bile yiyemiyorum kafamı duvarlara vuruyorum resmen.bugün dişçiye gittim bana ilaç veremeyeceğini söyledi,ama çok dayanılmaz olursa antibiyotiğe başlayacak ben de bebişe bişey olmasından korkuyorum.çünkü 39 haftalığız.doğuma yakın olduğu için ilaç kullanmak riskliymiş.benimle aynı durumda olan var mı lütfen bir akıl verinsenağlamasenağlama

bende en az bir ay çektim yirmilik dişim kırıldı artık ağrısına dayanamayıınca önce kendi doktoruma gitim nstye bağladı ulrtaosnda fln baktı erken doğum tehliken yokdeyince dişçiye gidip çektirdim çokta rahatladım ama senin doktor sanırım önermemiş çektirme beno kötü
geçen bir ayda karanfil kullandım dişimin üstüne iki tane karanfil koyuyordum o orda yavaş yavaş eziliyo o benim dişimin ağrısını geçiriyordu . ama artık öle olmuştuki gecede üç dört kere kaldırıyordu ağrı artık karanfil kavanozu koynumda dolaşıyordum her an lazım oluyor diye ama gerçekten işe yarıyor karanfil geçiriyor tedavi olmadığı için tabi yine başlıyor senin az zamanın kalmış dene bence ve sakın yutma karanfili etkisini gösterişnce at ağzından .geçmiş olsun

PITIRCIGIM2009 sanırım apse yapmıs evet aynısını gecen hafta bende yasadım ...dr gıttım hamıle olmadıgım ıcın hap vermedı...ve gecmesını bekleyelım dedı...ne cok soguk ne cok sıcak yıyecek ve ıceceklerden uzak durdum dılımı goturuyordum sureklı 20 dısımın oraya yapmadım hıc kendımı zorladım aspırını dovdum az bır dıs macununu pamugun ustune surdum ustune aspırını ve dısıme koydum agrıdıgı zamanlar yapıyorum ve kesıyor dr.dun gıttım apse sı gecmıs ...sende dene bakalım ınsallah ıyı gelır dıs agrısı cok zor

Canm aynı sorun bendede var malesef .Hamile oldugumu ögrenmeden 1- 2 gün öncesinde azı dişim agrıyordu. Hamile oldugumu ögrendikten sonra doktora diş cekilmesinin sakıncalı olup olmadgını sorduktan sonra dişçiy e gidip cektirdim. 2 . gün oldu çektireli apse yaptı hala agrısı gecmedi ilaç ta kullanamıyorum, bazı agrı kesicileri hamileler kullanabiliyormus ama malesef ben hiç bi agrı kesiciyi kullanamıyorum . Çünkü bazı ilaçlara karsı alerjim var.Yani bebeğimin saglıgı için çekiyorum.Bence ilaç kullanmamaya gayret et. bazı bitkilerin sebzelerin agrı kesici özelligi varmıs ben şimdi onları arastırıcam. Bişeyler ögrenirsem sana yazarım .

Bu arada cok geçmiş olsun canm.

kızlar inş. benım 20 likler azmaz cok korkuyorum 2 sini aldırmıştım 2 si kaldı daha cok var benım doğuma taa ocaktaa

benimde 7 haftamda cok agrıdı ve 4 gun 4 gece agrıdan kafamı duvarlara vurdum canım AAllah yardımcın olsun ben ilaç içemediğim için tuz koydum beklettim birde karanfil işe yarıyor ben karanfili doverek kullandım biraz rahatlattı işte anneliğin ne kadar fedakarlık istedigi daha karnındayken baslıyor

kesinlikle katılıyorum canım.yani düşün eşim bile halime acıyıp gidip ilaç alayım da iç diyor.ama bebişe bişey olacak diye içmiyorum ve bana kızıyor içmiyom diye.9 aydır ilaç içmeden nelere katlandığımı bir allah bir ben bilirim.Allahım bunun da sabrını verir inşallah

Evet hamileyken ilaç alacağı zaman defalarca düşünüyor insan..Benim eşimde bana kızıyor doktorların verdiği her ilacı kullanmıyorum.. Diş ağrıı arada bir bende de oluyor 32 haftalık hamileyim..Normal sıcaklıktaki suyla bol tuzu karıştırıp ağrı olan tarafta gargara yapıyorum.. Ağrıyı kesiyor.. Allah yardımcın olsun..Diş ağrısı hiç bir şeye benzemez..

kız kardeşim 33 haftalık hamile ve kaç aydır inanılmaz diş ağrıları çekiyor sizin dediğiniz gibi karanfil,tuz ve buz koydu ama agrıları inanılmaz boyutta artık bunlar hiç etki etmiyor acaba başka önerisi olan var mı?Doktorlar çekilmesine izin vermiyor ve ilaçta kullanmıyor
:18:

bır de kahve denesın canımm..kahveyı alsın koysun..gecer mı bılmıyorum amaa ben koyuyodumm..dıste bosluk falanvarsa sakız koysun bosluga da...uff İnsallah gecer yaa..hamıleyken bende cook cektım maalesef:S:S
zatenAllh ızın verırse bır sonraki hamılelıgımde kalmadan once dişciye gıdıp temız bır muayene olcam...j

Bir çocuk bir diş götürür der büyüklerimiz.Öncelikle yazdıklarımı mutlaka doktora sorun lütfen.Her ne kadar bitkisel olsada hamilelik olduğundan izin vermeyebilir.
Karanfil yağını bir araştırın.İltihap falan varsa aktardan şap ve karanfil tozu alıp karıştırın.Şap kalın tuz gibi ise iyice toz haline getirin.Diş eti iltihaplarına çok iyi geliyor.Sadece karanfil tozuda diş ağrısını hafifletir.
Bunlar hep geçici şeyler doğuma kadar çok zor katlanması.Doktoru niye izin vermiyor bi durum mu var.Geçen bir hamile vardı çektirmeye gelmişti.Tabii doktorunun onayı vardı elinde.Yoksa diş doktorlarıda bir şey yapmıyor izinsiz.Çok geçmiş olsun bir an önce kurtulur inşallah ağrılarından.Hayırlı ve sağlıklı doğumu olur inşallah.

Son düzenleme:
ben 4buçuk aylık hamıleydım 20lık dişimı çektırdıgımde kaç gun agrı cektım en sonunda kendı doktorumla gorustum çektırebılırsın dedı çektırdım kurtuldum çok zor dış agrısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…