Direksiyon sınavı

Ben de 3. De aldım normalde rahat kullanan ben sınavda titremeye başlıyordum sakin ol

Çok şükür sevindim sizin adınıza Allah'ım banada böyle yazmayı nasip etsin tek seferde inşallah :) o kadar hırs yaptım ki diyorum ya 30 dk derste geçtiğin yerlerde tek seferde geçiceksin yerler belli 30 dk ya becer şu işi diyorum kendi kendime ama daha geçen gün stresten bir anda ağlamaya başladım

İnşAllah tek seferde geçersin ama çok stres yapma daha çok panik yapıyorsun, ilk sınavda kalma sebebim. Derslerde hiçbir sıkıntı yokken sınavda olabiliyor o yüzden sakin olmaya çalış

İnşAllah tek seferde geçersin ama çok stres yapma daha çok panik yapıyorsun, ilk sınavda kalma sebebim. Derslerde hiçbir sıkıntı yokken sınavda olabiliyor o yüzden sakin olmaya çalış
umarım düzeltirim kalan derslerde biraz yokuşlarda dönmede zorlanıyorum. ya erken ya geç başlıyorum direksiyonu döndürmeye inşallah tek seferde olup biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…